Tegnap voltam, a játékboltban és sikerült megvennem a hőn áhított ironman figurát ( ezt főképp neked üzenem Todd ) viszonylag elég nehezen, először is ez volt az 5. játékbolt amiben kerestem, nah de végül itt volt egy db belőlle, bár mikor beléptem és az eladó nővel közöltem, hogy mi járatban vagyok és mit akarok, ő úgy nézett rám mintha az űrből jöttem volna (vagy lehet hogy csak azért volt oylan furcsa az ábrázata mert kancsal volt???hmmm ) azt se tutta mit keresek, aztánk 9 és fél perc magyarázkodás után, ( ebbe belefoglaltam a marvel keletkezését, a képregényeket, és a vasembert is mint szuperhős) rámutattam a háta mögötti polcron lévő dobozra, hogy AZ KELL!!! erre leszedte, további 2 perc telt el a " JAAA ez az Ironman??!!!" -el.
Mikor már azt hittem semmi nem áll az akció harci bábu és közém, az eladó kezdett poénkodni velem, hogy ezzel meg mégis mit fogok kezdeni és hány éves vagyok stb... nah jól elküldtem.... hogy ez egy kiállítási darab és a képregényes- figura gyűjteményem ékes tagja lesz... 3 perc magyarázkodás után odaadta, összesen 3390 Ft ba került, nagyon jól néz ki és nagyon élethű, ajánlom minden kedves rajongónak, tessék megvenni!!!