Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1500879 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:OFF
« Válasz #2220 Dátum: 2008. június 06. - 15:12:13 »
Uhh, miért nem szóltál, hogy csak azok kellenek, szívesen feldobtam volna őket valahova

Köszi, de már amúgy is terveztem az egész sorozat elolvasását, mert nagyon sok jó sci-fi és fantasy történet van bennük.  ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2221 Dátum: 2008. június 06. - 19:10:02 »
Aki már látott biztos hülyének néz, de gondoltam már arra, hogy megpróbálkozom egy színészi tanfolyammal, általában nagyon hitelesen tudok játszani.

Itt senki sem néz hülyének. Ha úgy érzed hogy szívesen csinálnád és érzéked is van hozzá, vágj bele, veszíteni nem veszíthetsz semmit.
Heh, állítólag helyett általábant írtam, most már írni se tudok. Amúgy lehet, hogy annak néz, csak nem mondja. ;D
Sepi: Tudom, de hátha... Még ez tetszik a legjobban. Meg a közgáz, de itthon nagyon sok van ezen a téren is. Úgyhogy passz. Talán zsaru. :hehe:
Az interjú meg tök jó volt, köszi Zozi!

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #2222 Dátum: 2008. június 06. - 20:17:43 »
Mi ez a nagy TOS őrület?  ;D Úgyis tervezgettem, hogy írok róla kisebb összefoglalókat olyan 12 részenként (egy évet felölelve), hogy mi van benne, így legalább lesz kivel megtárgyalnom. Igaz, még csak a 70. szám körül járok -angolul még nehézkes az olvasás- de eddig Mandarin nagyon bejön. Főleg az eredete nagyon tetszett.
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2223 Dátum: 2008. június 06. - 20:36:38 »
Eddig még csak az első ötöt sikerült elolvasnom de nagyon tetszik.

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #2224 Dátum: 2008. június 07. - 12:16:38 »
Apropó Ben, neked is a 39-estől van meg vagy a Vasember elötti számok is?
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2225 Dátum: 2008. június 07. - 12:21:25 »
Nem, nekem az 1. számtól a 99.-ig. Ha gondolod priviben elküldöm a t linket.

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #2226 Dátum: 2008. június 07. - 12:29:59 »
Aha, az jó lenne, mert nekem csak a Vasember részek vannak meg, aztán úgyis imádom ezeket a Pre-Silver Age sztorikat. Köszi.

+++

Stark titkárnője most vádolta meg Vasembert, hogy hipnotizálja Tony-t és lazán Raszputyinnak nevezte :D Már örülök, hogy belevágtam a sorozatba, mindig jó az Ember írásait olvasni. És valahogy most külön felüdülés, hogy nincs annyi nyavalygás benne, mint a korabeli Pók-sztorikban. A változatosság gyönyörködtet.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2227 Dátum: 2008. június 07. - 12:32:10 »
Én főként azért kezdtem olvasni őket, hogy legyen egy kis retro hangulatom a most futó marhaságokkal szemben. Stan írásai pedig erre maximálisan megfelenek. ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2228 Dátum: 2008. június 07. - 12:34:27 »
Ben, az isohunt-os linket adtad meg neki? Azokat épp seedelem.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2229 Dátum: 2008. június 07. - 12:39:03 »
Igen, azt. Ha tudtam volna hogy Punkológusnak nem az elejétől van meg maradok én is seed-en, de reggel töröltem a linket a táramból 1 hét seed után.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2230 Dátum: 2008. június 07. - 12:40:43 »
Akkor 1-38-ig megemelem a feltöltési korlátot.

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #2231 Dátum: 2008. június 07. - 14:33:55 »
Yeah, köszönöm mindkettőtöknek, ma koncerten iszok az egészségetekre egyet :drink:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2232 Dátum: 2008. június 07. - 14:35:42 »
Akkor én egy narancslét kérnék, mert antialkoholista vagyok. ;D

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #2233 Dátum: 2008. június 07. - 14:50:20 »
Max ha keverem vodkával, akkor fogok narancslé közelébe jutni 8) (Egyébként máe világos, miért nem jársz bulikba :twisted: :D)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2234 Dátum: 2008. június 07. - 15:00:47 »
Hosszú sztori, de egyszer még ásványvízzel is kiütöttem magam. :stupid:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2235 Dátum: 2008. június 07. - 19:04:22 »
Ásványvízzel? Az szép lehetett.

Más. Egész nap nem tanultam semmit, mentségemül szóljon, hogy egész nap ezt hallgattam, és a címe miatt ugye nem szabad. :D Hát nem gyönyörű szám?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2236 Dátum: 2008. június 07. - 19:09:25 »
Az ásványvíz mentségemül szolgájon, hogy a középsulis osztálytársaim beleöntöttek 1 dl vodkát a tudtom nélkül és ez ütött ki. A szám pedig... szép. ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2237 Dátum: 2008. június 07. - 23:59:19 »
Tegnap voltam, a játékboltban és sikerült megvennem a hőn áhított ironman figurát ( ezt főképp neked üzenem Todd ) viszonylag elég nehezen, először is ez volt az 5. játékbolt amiben kerestem, nah de végül itt volt egy db belőlle, bár mikor beléptem és az eladó nővel közöltem, hogy mi járatban vagyok és mit akarok, ő úgy nézett rám mintha az űrből  jöttem volna (vagy lehet hogy csak azért volt oylan furcsa az ábrázata mert kancsal volt???hmmm ) azt se tutta mit keresek, aztánk 9 és fél perc magyarázkodás után, ( ebbe belefoglaltam a marvel keletkezését, a képregényeket, és a vasembert is mint szuperhős) rámutattam a háta mögötti polcron lévő dobozra, hogy AZ KELL!!! erre leszedte, további 2 perc telt el a " JAAA ez az Ironman??!!!" -el.
Mikor már azt hittem semmi nem áll az akció harci bábu és közém, az eladó kezdett poénkodni velem, hogy ezzel meg mégis mit fogok kezdeni és hány éves vagyok stb... nah jól elküldtem.... hogy ez egy kiállítási darab és a képregényes- figura gyűjteményem ékes tagja lesz... 3 perc magyarázkodás után odaadta, összesen 3390 Ft ba került, nagyon jól néz ki és nagyon élethű, ajánlom minden kedves rajongónak, tessék megvenni!!!  :ironman:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2238 Dátum: 2008. június 08. - 00:01:18 »
Képet tudnál róla feltölteni valahová?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2239 Dátum: 2008. június 08. - 00:04:08 »
mivel a képbeszúrásban nem vagyok egy nagy májer, (Sepi majd taníts meg!!) ezért inkább linket küldök :

:nezze: azt a kezéről le lehet venni!!!
« Utoljára szerkesztve: 2008. június 08. - 18:34:52 írta Sepi »