Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1469617 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:OFF
« Válasz #9020 Dátum: 2010. május 09. - 16:02:27 »
Moderátor vagy. Moderáld.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #9021 Dátum: 2010. május 09. - 17:34:23 »
Bocsi, zozi, vigyázok csak ezek a dolgok olyan idegesítőek.

VTomi, a zenés témához.
Kedvenc zenekaraim:    Tankcsapda, Depresszió, Pokolgép, Metallica, Iron Maiden, Guns n' Roses, Paradise Lost, Children of Bodom, Slayer, Alvin és a mókusok, Rammstein, Dalriada, Bullet for My Valentine, Ossian

És akkor a videók:

stb... :D
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 09. - 17:37:05 írta Holdlovag »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9022 Dátum: 2010. május 09. - 17:52:57 »
VTomi, a zenés témához.
Kedvenc zenekaraim:    Tankcsapda, Depresszió, Pokolgép, Metallica, Iron Maiden, Guns n' Roses, Paradise Lost, Children of Bodom, Slayer, Alvin és a mókusok, Rammstein, Dalriada, Bullet for My Valentine, Ossian

Ja így már érthető ha nem jön be Rúzsa Magdi  :D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #9023 Dátum: 2010. május 09. - 17:55:12 »
Meg nekem eleve ez a tehetségkutatós dolog nem jön be. Ez az egész pénzmozgatta műsor. Ez a... szutyok. :-\

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #9024 Dátum: 2010. május 09. - 17:55:45 »
Ja így már érthető ha nem jön be Rúzsa Magdi  :D

;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9025 Dátum: 2010. május 09. - 18:32:04 »
Ez most irreleváns, az a lényeg, hogy szerepel a médiában. ;)
Tényleg az a lényeg? Akkor mi bajod Majkával?  :nezze: Stzerintem abszolút nem az a lényeg, hogy szerepel-e a médiában.

Palcsó Tominak már saját zenekara van, és rendszeresen fellép országszerte. Azért, mert nincs vele tele a Blikk, meg az RTL, attól még egyáltalán nem biztos, hogy valaki eltűnt a süllyesztőben.  ;)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #9026 Dátum: 2010. május 09. - 18:34:31 »
Ezért amúgy még dicséret is érdemli, hogy képes volt kiszakadni a médiából. Bár az ő zenéjétől is kiráz a hideg és a srác se túl szimpatikus, de legalább kiszabadult a médiából.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #9027 Dátum: 2010. május 09. - 19:10:48 »
Idézet
Tényleg az a lényeg? Akkor mi bajod Majkával?  nézze Stzerintem abszolút nem az a lényeg, hogy szerepel-e a médiában.
Mi? Hogy tudod összekeverni a kettőt, a megasztárosokat és Majkát? A megasztárnál az a lényeg, hogy machnált és hiába van egy-két tényleg jó hangú emberke, fölösleges nézni, mert 1-2 év aztán úgyis kikopnak a médiából, pedig talán sokkal jobban ott lenne a helyük, mint a sok celebnek, Majkának, Zimány Lindának meg a faszom tudja még kinek.
Majka meg annak ellenére, hogy semmihez sem ért, mégis ott van a médiában.
Idézet
Magas hangterjedelem, képesség, ha ezt jól is tudja kamatoztatni, az tehetség. Ezzel az erővel aki másfél méteres kábelt tud fektetni, az is tehetséges?
Mit értesz a kamatoztatni alatt? Mert sok istenadta tehetség mozog a világban, aki eltékozolják, kihasználatlanul hagyják a tehetségüket. A kamatoztatás még nem tehetség.
A tehetség genetikai tulajdonság, aki tehetséges, az úgy születik. Tehát valamilyen olyan képességgel születik, ami másnak nincs, vagy közel sincs olyan nagy érzéke valamihez, mint másnak - ezért tehetséges.

A kábeles megjegyzésedre reagálva: AKi urambocsá, ilyen képességgel születik, azért nem tehetséges, mert ezt a képességét nem tudja pozitív célra kamatoztatni. Tehát a tehetség az olyan képesség, amit fel lehet használni valami jó dologra, de biztos nem a kamatoztatást jelenti. A tehetségének kamatoztatása a szerencséjétől, kitartásától, akaraterejétől, gyakorlásától függ.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9028 Dátum: 2010. május 09. - 20:54:15 »
Mi? Hogy tudod összekeverni a kettőt, a megasztárosokat és Majkát?
Mivel a Való Világ és a Megasztár is csak cirkusz. Oké, hogy az utóbbiban tényleg előjönnek tehetséges emberek is, de igen kevesen. Ám a VV-ban ugyanígy előbukkanhatnak olyan emberek, akik épp annyira érettek a médiaszereplésre. Majkának lehet, hogy nincs tehetsége semmihez, de mivel évek óta ott van a tévében, feltételezhetjük, hogy karizmatikus személyiség, akinek épp annyira van helye a szórakoztatás terén, mint egy énekesnek.  ;)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #9029 Dátum: 2010. május 09. - 21:11:23 »
Szerintem nem. Ennyi erővel engem is imádhatna mindenki. Én is szoktam pókerezni, meg csőtésztázni. De énekelni nem tudok, ahogy Majka sem hiába indult rappernek. De rossz mán nekem hogy Ózdon nőttem fel de azért milliók kilógnak a zsebemből stílustól meg hánynom kell. Elhiszem, hogy szimpatikus a Thoros pólóval de ha Kiszel tünde holnap Póknős blúzban kezd el járkálni, ő is az lesz?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #9030 Dátum: 2010. május 09. - 21:18:28 »
Én is szoktam pókerezni, meg csőtésztázni.

Alapítsunk is neked fan-clubot de izibe !  ;D ;D ;D  :D :D :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9031 Dátum: 2010. május 09. - 21:30:27 »
Palcsó Tominak már saját zenekara van, és rendszeresen fellép országszerte. Azért, mert nincs vele tele a Blikk, meg az RTL, attól még egyáltalán nem biztos, hogy valaki eltűnt a süllyesztőben.  ;)
Én se szeretem a zenéjét, de mióta személyesen is találkoztam vele, kifejezetten szimpatikus volt a srác.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9032 Dátum: 2010. május 09. - 21:58:17 »
Szerintem nem. Ennyi erővel engem is imádhatna mindenki. Én is szoktam pókerezni, meg csőtésztázni. De énekelni nem tudok, ahogy Majka sem hiába indult rappernek.
Csak vonatkoztassunk már el az énektől kicsit. A Megasztár is arról szól, hogy felkapnak valakit, akit aztán adhatnak hónapokig (jó esetben évekig) a tévében. Bármelyik másik valóságshow pedig pontosan ugyanerről. Nem lehet szerintem azt állítani, hogy egy énekes több ember, mint például egy humorista (csak hogy keverjük a műfajokat). Az egyik tök tehetséges énekes, jó hangja van (pölö Jimmy, ugye), na de na és? Több millió embert nem izgat vagy a stílusa, vagy a hangja, vagy egyáltalán maga a zene, az ének. Ezek között az emberek között viszont rengeteg az olyan, aki imád nevetni, így sokkal többre fog tartani egy jó humoristát (ami ugyi nem tehetség, hisz tanulható - bár érzék kell hozzá).
Úgyhogy azt állítani, hogy Jimmy több, mint mondjuk Vadon János, szerintem butaság. Mindkettő csak annak a kérdése, hogy a te saját értékítéleted szerint mit tartasz jobbnak: az éneket, vagy a humort. Ennek következtében pedig az a jobb, amelyik több embernek szerez örömteli pillanatokat (legalábbis az én számomra ez a legfontosabb).
Visszaváltva az előzőre: Majka éppen annyira lehet jó a maga műfajában (mint szórakoztatás), mint bármelyik jó torkú megasztáros.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #9033 Dátum: 2010. május 10. - 14:16:24 »
Igen, végülis milliók szeretik ahogy énekel, milliók szeretik ahogy rappel, milliók szeretik ahogy humorizál. Bocs, de Majkának semmi ilyesmiben nincs tehetsége, amiről szó volt. Azért jó énekesnek, vagy jó humoristának lenni kicsit nagyobb teljesítmény, mint karizmatikusan levezetni egy-egy celeb, vagy popműsort, esetleg pofázni a rádióban.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9034 Dátum: 2010. május 10. - 18:10:53 »
Még mindig nem érted. Nem feltétlenül az a fontos, hogy miben és mennyire tehetséges, hanem az, hogy mennyi embert tud szórakoztatni. Ha tökre nem tehetséges, és mégis képes sok embert lekötni, akkor mondhatjuk, hogy nem semmi ember. Ez nagyjából, amit mondasz, olyan, mint az a bizonyos művészeti gőg. Lehet valaki fantasztikus énekes, táncos, bármi, ha a kutya se kíváncsi rá. Ugyanakkor lehet valaki tök hülye mindenhez, ha milliókat képes szórakoztatni (nem, itt most már nem erről a két emberről beszélek), akkor számomra ő több, mert többet tud adni másoknak - vagy éppen többeknek képes jót tenni. A másik meg csak hadd éljen azon kevesek imádatában, akik szeretik a táncot.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #9035 Dátum: 2010. május 10. - 18:27:19 »
Te meg azt nem érted, ha valaki semmiben sem tehetséges, nem humoros, nem vicces, nem tud valami olyat, amit más nem, akkor nem fog tudni senkit sem szórakoztatni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9036 Dátum: 2010. május 10. - 19:38:04 »
Nem kell tehetség a szórakoztatáshoz. Ha kellene, a hejehujarutyutyu-féle "mulatós" lemezek nem lennének ennyire kelendőek, és nem nézte volna mindig legalább másfél millió ember, hogy melyik műsorban fog leszakadni Lajcsi egyik gombja egy trombitaszólótól, miközben finoman szólva is zéró zenei affinitású emberkék "mulattattak", amikor ő levonult a színről.
(Félreértés ne essék: Galambos Lajos tehetséges. Marhára. Ki lehet kergetni a világból ezzel a műfajjal, de ő legalább ért is hozzá. Ellentétben Matyival és a hegedűsével, Postás Józsival meg a fene tudja, kikkel.)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #9037 Dátum: 2010. május 10. - 20:10:43 »
Ha kéne tehetség a pénzhez meg a szórakoztatáshoz nagyon sokan bajban lennének.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #9038 Dátum: 2010. május 10. - 20:31:15 »
A szórakoztató ipar 70% - a egy szutykos, légypisis felmosórongyot nem ér. Viszont akik jók, azok tényleg jók és kész. A legnagyobb bajom az, hogy feltűnnek ezek a hullócsillagok mondjuk énekléssel. Két hónap múlva meg már a Vacsoracsatában vagy a dzsungelben mert senki se kíváncsi már a hangjukra. Mert hú de jól énekelte azt az egy számot a Megasztárban. Egy hétig sláger, aztán mindenki elfelejti. Most ugyanez a helyzet a bikicsunájjal, amit már leírni fájdalmas. Figyljétek meg, az lesz a vége, hogy ebből a faszjankóból is celebet csinálnak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9039 Dátum: 2010. május 10. - 21:14:00 »
Pepo, szerintem nincs igazad, ahogy gaby is mondta. Pontosan a tévében van kismillió példa az ellenkezőjére. Több ezer ún. celeb van, aki igenis képes szórakoztatni, holott semmiben sem kiemelkedő.