Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1467094 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:OFF
« Válasz #9260 Dátum: 2010. június 11. - 15:48:52 »
(Azóta sikeresen változott Rendalitásra. Közelebb van hangalakilag az eredetihez, és jobban kijönnek az alkotószavak is.)
Miért aggaszt az? valamivel ki kell tölteni az időt.

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #9261 Dátum: 2010. június 11. - 15:54:46 »
Van köztetek vki aki nagy számítógép guru?

Todd

• Pókfej
« Válasz #9262 Dátum: 2010. június 11. - 15:57:53 »
Zozi. :nezze:

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #9263 Dátum: 2010. június 11. - 15:58:46 »
1millió robbanó nap erejével? ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #9264 Dátum: 2010. június 11. - 15:59:20 »
Zozi , nekem is ő segített mindig. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9265 Dátum: 2010. június 11. - 16:04:31 »
Vagy ha ő nem ér rá, akkor Ben. Ben bármilyen számítástechnikai problémát képes megoldani úgy, hogy az soha többé ne jöjjön elő.

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #9266 Dátum: 2010. június 11. - 16:10:52 »
Na mindegy ideírom hátha elolvassa. Szóval az lenne a gondom h érthetetlen módon lelassult a gépem. 2. 66 ghz, 224 mb ram, sis 651 kártya, win xp sp3 op.rendszer. Komolyan 5 percet tölt mire behozza a mozillát. 3 ablaknál már ki is mehetek kávét főzni mire behoz vmit. Pedig töredezettség mentesítettem, 7 gb helyem van, windowst áttettem legjobb teljesítményre, nod32-vel vírusírtottam, ccleanerrel levágtam mindent ami nem szükséges. Csajom gépe 2.8 ghz, 198 mb ram és sokkal gyorsabb. Mit csináljak vele ezenkívül? :nemtudom: mármint a géppel :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9267 Dátum: 2010. június 11. - 16:11:42 »
Mióta van fenn ugyanaz a Windows? Meg lehet, spyware okozza, amit a Nod nem szúr ki, próbálj meg végigfuttatni egy SpyBot-ellenőrzést.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #9268 Dátum: 2010. június 11. - 16:13:32 »
A temporary fileokat törölted már valaha? Időnként egy rendes töredezettségmentesítés is segít, de ha ez sem válik be, akkor add meg az IP címed, és én majd erősen a gépedre koncentrálok. Ahogy Talgaby is mondta ezután már ezzel a géppel soha nem lesz problémád. Mobiltelefont is öltem már így.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #9269 Dátum: 2010. június 11. - 16:14:08 »
RAM szerintem nem ennyi van, ez irreálisan alacsony. Csak a Firefox lassú?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #9270 Dátum: 2010. június 11. - 16:17:44 »
Ez az eset smart security vann fenn, abban van kémprogram védelem. A windows már 1 éve fenn van. Egyszer jártam úgy h kihúzódott az áramos dugesz a gépből és mikor újra bekapcsoltam csak formázással engedett tovább. magyarán az az áramszünet kinyírt a vinyóról mindent. De utána feltelepítettem mindent és tök gyors volt egy ideig. Csaknem fizikai hibás a vinyó :roll: előző gépemnél az volt, miután állandóan kikapcsolta bátyám a gépet kilépés nélkül :headscratch: 

Összevont üzenet ideje: 2010. június 11. - 16:20:57
Hát a ram az 250 elvileg, de a ccleaner 224-et ismer fel. Meg amúgy ez a progi a tempet meg minden ideiglenes fájlt levágott. Picit talán gyorsult is. Áááá a total commander is úgy jön be mint a tetű. Régebben simán néztem filmet netezés közben. Most meg akadozik tőle.
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 11. - 16:20:57 írta barghest »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #9271 Dátum: 2010. június 11. - 16:21:39 »
Ez az eset smart security vann fenn, abban van kémprogram védelem.

Az még semmit sem jelent. Nekem is Nod32 meg Avast mellett egy hónap alatt 129 kémprogram csusszant fel a gépre. Mondom szerintem próbálkozz egy temp file takarítással, egy töredezettségmentesítéssel és desszertnek egy vírusírtó futtatással. Ha ezután is lassú, kérem az IP címet. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9272 Dátum: 2010. június 11. - 16:23:25 »
RAM szerintem nem ennyi van, ez irreálisan alacsony.
Pedig zozi bármely meglepő vannak még amberek, akik ennyivel élnek pl. én.
Multkor egy tanárunk pont azt akarta bizonygatni, hogy milyen gyorsan fejlődik a számítástechnika, és megkérdezte, hogy mennyi idős a legújabb vinyónk, én meg rögtön vágtam rá, hogy 6 éves.
Egy kicsit igen erősen meg volt lepődve. :lol:

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #9273 Dátum: 2010. június 11. - 16:31:24 »
A temporary interenet files-t levágta a ccleaner, töredezettségmentesítés semmit nem segített. Plussz mindig töltök vmit úgyhogy összevissza rakja a vinyóra. Az eset talált 6 vrust leírtotta de gyorsabb nem lett. Sőt a ccleaner az indítópultból is letiltott egy rakás felesleges marhaságot. A telepített programjaimból is levágtam mindent ami nem szükséges. Az ip címmel megint gond lesz. Ugyanis olyan szolgáltatónál vagyok amelyik 1 ip címet használ az egész városban. Legalábbis így tudom. Ezért van az h rapidshare-t nem is nagyon tudok használni mert állandóan kiírja h éppen töltök vmit >:( hétköznap éjjel azért van amikor szerencsém van.

Összevont üzenet ideje: 2010. június 11. - 16:33:30
Már arra gondoltam h beporosodott a gép. Haveromnál régebben állandóan leállt, kifújta és semmi baja.
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 11. - 16:33:30 írta barghest »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9274 Dátum: 2010. június 11. - 17:20:23 »
A porosodás miatt csak melegedhet a gép, mert akkor már nem olyan hatékony a hűtés, de az nem okoz lassulást. Szerintem a RAM körül nem gömbölyű valami. Mert az valóban nagyon kevés, pláne egy XP-hez. Mert az XP-nek is minimum 256 mega kell. Szóval szerintem az lesz a gond. Valószínűleg túl sok program fut a háttérben és az feleszi az összes memóriát, és az FF-nek is elég sok kell már, jócskán megnőtt a memóriafogyasztása az újabb verzióknak. Vagy pedig már kezdi megadni magát a RAMod.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9275 Dátum: 2010. június 11. - 17:24:29 »
Visszatérve a képregényolvasáshoz.

Utoljára, mikor kihagytam sulit és alig kajáltam az mikor a Civil Wart olvastam el egyhuzamban.

Másképp én is kb. 5+ füzetet olvasok el egy nap, digitális változatokon kívül mmint.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #9276 Dátum: 2010. június 11. - 17:44:32 »
Hát akkor én kilógok a sorból.  :uhoh: Ennyit messze nem olvasok comicot... Bár én mellette könyvezek is.

Amúgy gondolkodtam rajt hogy nekiállok elolvasni a Dark Reign-t utólag de mindig elriaszt az a sok mennyiség...  :uhoh: Az idő meg átrohan az ember felett, így jártam a CivilWar-al, Secret Invasionnel, Reign-el...

Bár lehet csak nem komplexben kéne gondolkodnom hanem kivenni egy-egy töbek által ajánlott sorozatot, pl nemrég említette itt valaki a Dark Avengers-t.

Valamit rosszul csinálok  :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9277 Dátum: 2010. június 11. - 18:32:06 »
Ja, zozi ajánlotta a Dark Avengerst és tényleg nagyon jó, megéri elolvasni.  :)

a Dark Reingből még az Ares mini nagyon tetszett. Nem fogták vissza Ares brutalitását.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #9278 Dátum: 2010. június 11. - 19:07:09 »
Csak engem nagyon érdekelne az is hogy került Osborne ennek a HAMMER-nek a tetejére és hogy verbuválta a copycat evil heroit  8)

Csak most elkéne olvasni hozzá az SI-t... ?  :roll: Beleőszülök...

Mondom hogy vmit rosszul csinálok.  :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9279 Dátum: 2010. június 11. - 19:13:22 »
Nem feltétletnül, a Secret Invasiont pl. én is kihagytam, mert egyszerüen  ki nem állhatom a Skrullokat..

Amit tudni érdemes az :
Nick Fury megbízta Deadpool srácunkat, hogy szerezzen be valami infót, ami alapján kitudják csinálni a Skrull Queent. Deadpool beszerzi az infót és elküldi Furynak. Itt jön be a baki, hogy ezt az infót Osborn valahogy megkaparintja Fury helyett és felhasználva ezt leöli a Skrull Királynőt. Mivel Stark meg a többiek nem tudták megakadályozni és előre látni a Skrullos veszélyt, kidobják a vezetőségből és a Shield is megszünik. Mivel meg Norman a nagy hős, megkapja a kastélyhoz a kulcsokat és ő lesz az új Top Cop amerikában. Megalapítja a HAMMER-t és a Dark Avengerst.
Nó kb ennyi, kiegészíthetitek, ha esetleg valamit kihagytam volna.  :headscratch: