Nem tudom mennyire emlékeztek az eseményekre, vagy, hogy mennyire érdekel Titeket, de gondoltam megosztom Veletek:
Most jöttem haza a rendőrségről (miután behívtak, mivel a baleset leírása nem egyezett az elmondásaink alapján a hapsi leírásával.... meglepő

)
8 órára mentem be, a parkolóba már megpillantottam a hapsi autóját, akkor már ideges lettem és frusztrált, bementünk, nem is köszönt a váró helységben. Miután behívtak, egyszerre... a hapsi kezdte el mesélni mi történt, kb. fél órán keresztül lökte a hazugságait, hogy igazából ő megállt és én hajtottam neki, kvázi én ütöttem el őt...

...jóóó
Meg, hogy ő akart hívni mentőt, de én mondtam neki, hogy nem kell... meg stb. arra bezzeg nem terelte a témát, hogy elhagyta a helyszínt azt úgy elfelejtette megemlíteni...

Ezek után én következtem és kicsit felkavart lelki állapotban (ami még most is tart) elkezdtem elmondani a rendőrnek, az igazat ami valójában történt, amit a sérülések, a kár is igazol...
A hapsi ezután végig tagadta, hogy ez nem így volt ez így nem igaz... és hogy a bicikliben történt kárt a patka okozta aminek nekiestem. (érdekes mert a biciklim jobb oldala sérült, ahol megtolt az autó, de mind1.
Kicsit igazságtalannak érzem, hogy ez a hapsi emberileg egy zéró, csak magát próbálta védeni.
Kíváncsi leszek mit hoznak majd ki ebből, de ha ezt megússza én továbbmegyek és beperelem....

( a biciklimet amúgy elkeztük apukámmal javítani, volt kint kárfelmérő, rendes volt azt mondta megpróbálja a lehető legjobbakat kihozni, nem reménykedek, de valószínűleg megmentettük a biciklit

)