Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1467841 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:OFF
« Válasz #9840 Dátum: 2010. augusztus 10. - 16:32:48 »
Nem mutatod meg nekünk is a boltban készült képeket? Jó az ilyeneket nézegetni. Amúgy ennek a boltnak van egy kis Donald Kacsa készlete... :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9841 Dátum: 2010. augusztus 10. - 17:18:04 »
Persze, kínozz csak...

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #9842 Dátum: 2010. augusztus 10. - 17:46:53 »
Nem áll szándékomban, csak a weboldalukon tetszett ez a kép. :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #9843 Dátum: 2010. augusztus 10. - 18:18:22 »
Hát ha gaby megengedi, feltólhatok pár képet, majd elkérem a nővérem fényképezőgépét és utánna :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9844 Dátum: 2010. augusztus 10. - 18:34:16 »
ráadásul Ausztriába volt, így nem tudom, hogy milyen nyelvű képregényeket kellet volna hoznia, franciát, vagy japánt? :headscratch: :nemtudom: :D
Angol nyelvűt. Elvégre nálunk is lehet amerikai képregényt kapni, így biztos, hogy ausztriában is van. De ha jobban figyeltél volna, akkor mondtam, hogy szép gesztus volt tőle, de egy angol nyelvű képregénynek nagyobb értéke van, jobb befektetés, mint egy német nyelvű. Pláne ha angolul is tudsz, akkor mégjobb.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9845 Dátum: 2010. augusztus 10. - 18:39:30 »
És akkor Kanaszta legközelebb szoljón rá, hogy ne német képregényt hozzanak neki, mert annak milyen kicsi az értéke?
Ajándék lónak ne nézd a fogát!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9846 Dátum: 2010. augusztus 10. - 18:40:41 »
Miért ne? Ha lehet választani, akkor miért ne angol nyelvűt kérjen. Árban nincs különbség a kettő között.  ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #9847 Dátum: 2010. augusztus 10. - 18:43:50 »
Árban annyi volt a különbség, hogy az amerikai füzeteket olcsóbban adta az úr. És ahogy 15-16 hsz-al elöbb említettem, kaptam egy amerikai füzetet is.
Ráadásúl én direkt kértem, ha kimegy és hozni szeretne valamit, akkor német képregényeket hozzon ;) Én nem eladni akarom őket, hanem emlékbe eltenni, hogyha pár év múlva rájuknézek, mondhassam azt, hogy a Nővérem hozta nekem a névnapomra ausztriából :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 10. - 18:45:27 írta Kanaszta »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9848 Dátum: 2010. augusztus 10. - 18:45:30 »
De ugyanezt elmondhatod egy angol nyelvű képregényre is.  ;) De mindegy, te tudod, én csak tanácsot adtam. De ha már olcsóbb is az amerikai, akkor pláne jobban megéri azt venni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #9849 Dátum: 2010. augusztus 10. - 18:51:47 »
Sepi ne légy szőrös szívű. Ahogy Todd is mondta a gesztus a lényeg és:
Kanaszta nővérének ne nézd a fogát!

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #9850 Dátum: 2010. augusztus 10. - 18:55:27 »
Igazából én úgy vagyok vele, ahogy mások ha elmennek valahova ott a helyi specialitást akarják megkóstolni egy étterembe, a helyi látványosságokat akarják megnézni, és ha elmennek Franciaországba nem a kínai nagyfalat akarják majd megnézni...
Ha Ausztriába ment, akkor ausztriai/német képregényt hozzon, ha jövőre mit ad isten Amerikába megy ki, nah onnan hozhat amerikai füzetet ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #9851 Dátum: 2010. augusztus 10. - 19:33:47 »
Most Kanasztával és Toddal értek egyet. A piaci értékük ajándékként irreleváns, Kani tud németül is, így egyedibb, és jellemző a származási helyére.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #9852 Dátum: 2010. augusztus 10. - 21:23:01 »

Genzo Comics - Ahol a képregények vannak becélozva

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9853 Dátum: 2010. augusztus 10. - 21:39:02 »
Két dolog jutott eszembe közben.
-Kihagyni Chistopher Reeve-et belőle rosszabb volt egy szentségtörésnél, a Superman-mozi többet lendített arányaiban a cégen, mint előtte és azóta bármi.
-Ciki, hogy a kiadó gyakorlatilag semmivel nem készül az évfordulóra. Igen, megkapták Straczynskit, aki kezdi gatyába rázni őket, igen, ott van Morrison, aki végre, VÉGRE komolyan jóvá tette a repülő egér részleget, de ezek mind független dolgok.
A fenébe, még a Marvel is képes volt tavaly egy egész komoly részleget ráállítani a Marvels Projectre és az előzménykiadványaira. Igaz, unalmas, pocsék és felesleges volt, amivel csak elpazarolták a gárda idejét, de legalább volt és megemlékeztek a saját évfordulójukról.

Amúgy belegondolt már valaki, milyen fura, hogy a jelenlegi két legnagyobb amerikai képregénykiadó a saját elődeik egyik kiadványáról nevezte el önmagát?

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #9854 Dátum: 2010. augusztus 10. - 22:00:25 »
Talgaby:
1:54-nél ott van Reeve, bár tényleg keveset mutatják a régebbi Supermanhez, meg Routhoz képest.
A másikra pedig idézek onnan, ahol találtam a videót, a world of Superman oldalról:
"Idén 75 éves a Detective Comics Entertainment, vagyis ismertebb nevén a DC Comics. Ezen esemény alkalmából számos esemény zajlik a cég berkeiben (pl. régi ismert borítók újraértelmezése a most megjelenő füzetekben). Ebben az évben megjelenik majd egy dokumentumfilm is a cég történetéről, melynek egy rövid kis összefoglalóját nézhetjük meg ebben a videóban (a videó jeleneteket tartalmaz a Smallville, Lois és Clark, Adventures of Superman sorozatokból, a Batman és Superman mozifilmekből, valamint az animációs filmekből)."
Tehát kicsit mozgolódnak a szülinap miatt a fiúk s lányok.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9855 Dátum: 2010. augusztus 10. - 22:32:18 »
Jó volt, de tartom, hogy a Batank még mindig ultragáz. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9856 Dátum: 2010. augusztus 10. - 22:40:38 »
Ez a Reeve tényleg elég picinyke.
A borítók újrahasználása nem szülinapi dolog, harminc éve folyamatosan csinálják. Igaz, nem olyan pofátlan mértékben, mint a Marvel, ami évente legalább fél tucat borítóját újrahasznosítja, de a DC se mentes ettől.
A dokumentumfilm meg nagyon szép, de nem igazán kvalifikálja magát DC-s megemlékezésnek, hogy a Warner csinál egy filmet, amiben valószínűleg 45 percnyi reklám lesz a saját dvd-ikről. Én csak anyit mondok, hogy kiadnak egy nyavalyás one-shotot, amiben az aranykori Batman és Superman találkozik a mostaniakkal, elverik Dan DiDiót mint főgonoszt és kész, csak Johns csináljon is valamit azon kívül, hogy megtervezi, hogyan dobja bele Renée Montoyát egy óriási turmixgépbe, hogy visszahozhassa Vic Szaszt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #9857 Dátum: 2010. augusztus 11. - 16:01:34 »
Életem során két borzalmas dolgot követtem el. Az egyik, hogy hagytam megszületni a húgom. A másikra pedig múlt hét csütörtökön került sor. A helyi könyvtár vezetőnője, aki régi ismerősöm, hiszen a saját netem előtt a könyvtárét használtam óraszám, nos a könyvtárosnő megkért, hogy a filmklub számára írjam már ki a Ryan közlegény megmentését eredeti angol nyelven, mert jövő héten (értsd ez a hét) szeretnék megnézni. Nos én teljesen véletlenül a Saving Private Ryan helyett a Shaving Private Ryan-t szedtem le és írtam ki, de mentségemre legyen mondva, a Savingre dobta ezt ki. Én csak leszedtem, kiírtam de bele se néztem. Na ők igen. Ma délelőtt. 12 50-70 év közötti férfi-nő vegyesen meg egy kis unoka.  :-[

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #9858 Dátum: 2010. augusztus 11. - 16:06:55 »
Hú, ez durva  :o Ilyen, amikor a barátod ( :google: ) átvág.
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 11. - 16:10:57 írta Genzo »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9859 Dátum: 2010. augusztus 11. - 16:25:53 »
Életem során két borzalmas dolgot követtem el. Az egyik, hogy hagytam megszületni a húgom. A másikra pedig múlt hét csütörtökön került sor. A helyi könyvtár vezetőnője, aki régi ismerősöm, hiszen a saját netem előtt a könyvtárét használtam óraszám, nos a könyvtárosnő megkért, hogy a filmklub számára írjam már ki a Ryan közlegény megmentését eredeti angol nyelven, mert jövő héten (értsd ez a hét) szeretnék megnézni. Nos én teljesen véletlenül a Saving Private Ryan helyett a Shaving Private Ryan-t szedtem le és írtam ki, de mentségemre legyen mondva, a Savingre dobta ezt ki. Én csak leszedtem, kiírtam de bele se néztem. Na ők igen. Ma délelőtt. 12 50-70 év közötti férfi-nő vegyesen meg egy kis unoka.  :-[

JAAAAAJ nincs olyan emotikon ami jól tudja ábrázolni, hogy én most hogy RÖHÖGÖK xD