Most jöttem vissza a dokinénitől, valami vírusfertőzésem van, adott antibiotikumot, meg köptetőt, remélem ezektől jobban leszek

Tábor:
Egy reggel 9-es, gyülekezővel és déli 12- ig tarő regisztrációval kezdődött. A suliből a Délibe mentünk, onnan kb egy fél óra 3/4 óra alatt lent is vóltunk a Táborban. Annak ellenére, hogy a Velencei tó partján voltunk, fürdeni nem lehetett a tóban... Az egész napunk be volt osztva, mindíg volt valami programm, különféle játékos vetélkedők, előadások, étkezések, ismerkedés, és persze buli. Én a 4-5 nap alatt max 8 órát aludtam

Lányokból rengeteg volt, és írtó nagy választék. Minden féle karakter megtalálható volt, a kövér, a csöndes, az anyatípús, a jófej, a vicces, a nagymellű, a prosti, a plázapicsa, a szolid, a vékony, a szőke... szóval lehetett válogatni

Sok jó, új ismerősre/barátra tettem szert. Olyan óltári nagy szívatások szerencsére nem voltak, inkább csak az instruktorok szivatták egymást, mondjuk ők orrba - szájba

Azzal se volt gáz, hogy én nem ittam, nem volt probléma, ki lehetett kerülni az ivást. Mondjuk ezek a tanítónénik tudnak inni

Nem tudom mennyire érdekelnek a játékok Titeket, nem volt kiélezve nagyon a perverzkedés, egy napot leszámítva a: 'pikáns (t)est' -et

De ha gondoljátok majd mikor a honlapra kerülnek fel táboros képek, mesélek