Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1469550 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re:OFF
« Válasz #10540 Dátum: 2010. október 18. - 14:26:34 »
Igen, biztos mellélőttek... :roll:

Nyilván nem spamelni fog a Google, ezek a hirdetések Google AdSense-szel jelennek meg.
« Utoljára szerkesztve: 2010. október 18. - 14:30:14 írta zozi56 »
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #10541 Dátum: 2010. október 18. - 14:33:52 »
Jóvanna nem vagyok annyira geek hogy ezek napi szinten érdekeljenek  :hehe:

De akárhogy ás akárhol nézem semmilyen reklámot nem látok és nem is kapok  :headscratch:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #10542 Dátum: 2010. október 18. - 14:49:03 »
Én sem, mert nem az online felületet használom, de még ha azt is használnám, akkor sem jelennének meg, mert nem engedélyezett domainen hostolják a megjelenítőscriptet, így letiltja a böngészőm.

Egyébként ha megnyitsz egy levelet, akkor tőle jobbra ott kellene lenniük a reklámoknak ("szponzorált linkek" néven).

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #10543 Dátum: 2010. október 18. - 15:09:58 »
Aham ! Megvan, de elég diszkrét az a 2 felirat. Többnyire az általam a pokolba kívánt freemailt használom ahol mozgó meg szíbes & csicsáak a reklámok, ahhoz képest ez fel se tűnt.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #10544 Dátum: 2010. október 18. - 15:28:30 »
Freemailnél az volt nagyon zavaró, hogy beleírta a reklámját a levelembe. Abszurd.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #10545 Dátum: 2010. október 18. - 15:51:34 »
Meg gyakran behal az egész. Vicc ahogy van.

Ju

• Pókfej
« Válasz #10546 Dátum: 2010. október 18. - 22:35:10 »
És szóról szóra kielemzi minden egyes elküldött vagy fogadott leveled.
Igen, ez tény. :roll:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #10547 Dátum: 2010. október 18. - 22:57:17 »
Ez esetben "Oszama" vicces szavakat "Al-kaida" kell használni a mailekben hogy "az alkotmányos rend megdöntése" minél érdekesebb "B*daházi" reklámot kapjunk "9/11"    :hehe: :hehe: :hehe:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #10548 Dátum: 2010. október 19. - 09:54:42 »
Az USA-ban elég gyorsan lenne is eredménye.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #10549 Dátum: 2010. október 19. - 10:22:19 »
Igen ha ilyen kifejezéseket irkálnál, vagy az Illuminati-k kopognának be hozzád, vagy a terrorelhárító hivatal.  :D

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #10550 Dátum: 2010. október 19. - 12:03:48 »
Lenne egy kérdésem: A citromail tényleg ennyire pocsék "szolgáltató"?
Röviden: igen.
Lábjegyzet: használj gmailt, az zseniális. ;)

Azt is használom (a freemail mellett). Nem nekem van citromailes címem, hanem akinek írni szerettem volna. Megpróbáltam mindent (regisztráltam citromailre is, onnan is írtam, meg újra próbálkoztam freemailről), de ezt dobja ki "Sajnaljuk! A cimzett ismeretlen, a level nem tovabbithato!" meg "Sorry, no mailbox here by that name"
Szerintem elírta az e-mail címét.  No mindegy, nem rajtam múlt a dolog.
Egyébként meg korábban is visszadobálta a citromail a leveleimet, tök mindegy kinek írtam. Csak azért kérdeztem, hogy tényleg ennyire hulladék-e a citrom...
Egyébként köszi a tanácsokat!

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #10551 Dátum: 2010. október 19. - 14:51:32 »
Tomi, Sepi (esetleg, ha olvassa), ti bent volttatok a gyerkőcök születésénél? Ha igen, akkor ezer gratula hozzá! :o

Nekem ma volt meg az első szülésem (mármint nézőként persze), de ez komoly cucc. Nem is mag a szülés, hanem utána a gátmetszés összevarrása...anyám. A szülészet-nőgyógyászat gyak alatt eddig egy csomó műtéten voltam már bent, gyerekfej méretű daganat kioperálásán is, vagina plasztikán is, meg mindenféle műtéten, korábban is voltam többféle műtéten, túléltem a boncolásokat, láttam és szagoltam elüszkösödött, fekete, rothadó lábat, szóval sok mindent láttam már, de még egyszer sem lettem rosszul. Na most sikerült! :uhoh:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #10552 Dátum: 2010. október 19. - 15:25:22 »
Nekem már a gondolat is elborult, hogy egy férfi végig akarja nézni, amint a felesége szül... nem tudom elképzelni, hogy ezután kedve legyen hozzáérni ahhoz a nőhöz. Meg úgy egyáltalán, nem tartozik rá.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #10553 Dátum: 2010. október 19. - 15:27:09 »
Hát én egyszer egy boncolást látogattam meg (fakultatív egyetemi program gyanánt), de hála az égnek nem lettem rosszul. Egy páran kimentek, mert nem bírták végignézni. Aztán a végén néhányan, köztük én is, már szegény néni mellett álltunk, s nagyra nyílt szemekkel néztük, hogy mi a túrót csinál a boncmester vagy egyetemi oktató. Elég undorító dolgokat műveltek a szegény holttesttel  :-\ (gyakorlatilag mintha hentesnél lettünk volna). Remélem, hogy engem nem fognak felboncolni soha az életben (vagy inkább azután).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10554 Dátum: 2010. október 19. - 15:34:20 »
Ju véleményét osztom: szerintem se a férfire tartozik. Én amúgy se mehettem volna be, mert Viki műtéti úton született, de különben se mentem volna be. A szomszédos szobából egy ablakon át láttam a szülést, nekem hozták oda egyből a babát, nekem annyi elég volt, így nagyon pozitív emlékeim vannak róla.
Sokan mondják, hogy mennyire csodás, hogy ott vagy, te vágod el a zsinórt (azt például nem tudnám megtenni, mindig úgy gondoltam, hogy az a baba része, én meg belevágok  :surp:), meg úgy annyira odavannak az élményért, csakhogy... ezek az emberek közel 100%-a elvált azóta. Kicsit merész dolog összefüggést találni talán, de a tények magukért beszélnek. Persze ezt sosem ismerik el.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #10555 Dátum: 2010. október 19. - 17:12:05 »
Remélem, hogy engem nem fognak felboncolni soha az életben (vagy inkább azután).
Engem tuti hogy fel fognak,ugyanis én HIVATALOSAN is szervdonor vagyok.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10556 Dátum: 2010. október 19. - 17:20:31 »
Törvény szerint, aki kórházban halt meg azt mindenkit fel kell , hogy boncoljanak. (természetesen ritka kivételek vannak) Igen a szülés tényleg eléggé illuzióromboló, először csak felvételt láttam első éveben még az egyik anatómia előadáson, aztán nyáron bementem ápolástan gyakorlat keretében egyre. Tuti, hogy nálam se lesz apás szülés. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10558 Dátum: 2010. október 19. - 18:40:25 »
Köszi mindenkinek a gratulációt.  :D
(meg amúgy is ki van ütve)
:lol:
De nem úgy, ahogy ti értitek. Sajnos nem tudtam még berugni azóta, sőt már hetek óta egy korty alkoholt sem ittam. Azért voltam kiütve, mert én is ott voltam a kórházban, és utána még mentem dolgozni éjszakába. És valahogy úgy jött ki, hogy péntek reggel fél öttől hétfő reggel kilencig összesen csak 8 órát sikerült aludnom.

Tomi, Sepi (esetleg, ha olvassa), ti bent volttatok a gyerkőcök születésénél? Ha igen, akkor ezer gratula hozzá! :o
Magánál a születésnél nem voltam ott, mert nálunk is a végén császármetszéses lett a szülés, és ugyebár oda nem engedik be az apukákat. De a vajudásnál végig ott voltam és tartottam a lelket a páromban. Sok kedvem amúgy nem volt hozzá alapból sem, hogy apás szülés legyen, mert én sem tartom férfinak valónak a folyamatot, de végül beleegyeztem, hogy ha éppen ott vagyok amikor megindul a szülés, akkor bemegyek. De persze végül máshogy alakultak a dolgok. Én alapból inkább whisky-t akartam inni és szivarozni a váróteremben  ;D , de sajnos egyiket sem szabad.  :-\

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10559 Dátum: 2010. október 19. - 18:57:46 »
Kanaszta: Nah ezek baromi jó képek! Grat. ;)  2. Joker különösen tetszik. Apróbb észrevételek: az első 2 pókis képnél fura lett Pókember keze, valamint a törzse, Macskanő túl férfias, olyan mintha Joker lenne Macskanős maszkban.