Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466692 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re:OFF
« Válasz #10560 Dátum: 2010. október 19. - 19:05:47 »
Én alapból inkább whisky-t akartam inni és szivarozni a váróteremben  ;D , de sajnos egyiket sem szabad.  :-\

Állat  :lol: :lol: :lol:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #10561 Dátum: 2010. október 19. - 20:23:24 »
Kanaszta, tetszenek továbbra is a rajzaid. ;) Amit megemlítenék én is, az Macskanő, az tényleg túl férfias lett, de amúgy a többség jól sikerült. :) Képregény rajzoláson még nem gondolkoztál?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #10562 Dátum: 2010. október 19. - 20:25:24 »
Kanaszta: Nah ezek baromi jó képek! Grat. ;)  2. Joker különösen tetszik. Apróbb észrevételek: az első 2 pókis képnél fura lett Pókember keze, valamint a törzse, Macskanő túl férfias, olyan mintha Joker lenne Macskanős maszkban.

Köszi, hogy megnézted öket, örülök, hogy tetszenek  ;)
Az észrevételeidet is köszönöm, majd legközelebb jobban odafigyelek ezekre.   ;)
Kanaszta, tetszenek továbbra is a rajzaid. ;) Amit megemlítenék én is, az Macskanő, az tényleg túl férfias lett, de amúgy a többség jól sikerült. :) Képregény rajzoláson még nem gondolkoztál?
;) Hát de, csak nincs annyi időm, h belevágjak egy komolyabb projektbe. Ráadásúl nem is tudok digitálisan kihúzni stb... :uhoh: Amúgy csíkokat, szoktam rajzolgatni  :)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #10563 Dátum: 2010. október 19. - 20:32:02 »
Azt tudom, láttam már a Ronmaniákat, de ha úgy is ennyit rajzolsz, kicsit specializálódhatnál. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10564 Dátum: 2010. október 19. - 21:51:58 »
Szerintem is jók. Van köztük olyan is, ami alapján jobban örülnék, ha te rajzolnád az Amazinget Ramos helyett.  ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #10565 Dátum: 2010. október 19. - 23:13:56 »
Azt tudom, láttam már a Ronmaniákat, de ha úgy is ennyit rajzolsz, kicsit specializálódhatnál. :)

^^ Csak nem Nerida 'arckönyv'-én láttad a RonManiáimat? Örülök, neki ha tetszenek  ;)

Szerintem is jók. Van köztük olyan is, ami alapján jobban örülnék, ha te rajzolnád az Amazinget Ramos helyett.  ;D
Huh viszont ennek nagyon örülök ^^ Hogy még Neked is tetszik Tomi ;)
Ez nagyon megtisztelő, dícséret, csakhát kicsit esélytelen  :P Viszont ha bármi reklám promó stb... van amit a Kingpin-nek rajzolhatnék, csak szólj nyugodtan ^^
Amúgy most csináltam egy kicsit jobban kidolgozott rajzot is, már elküldtem Todd-nak, hogy varázsolja színesre (ezzel énis próbálkoztam, de mégis csak Ő a mester ebben:) ) és ha kész lesz azt is megmutatom majd ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #10566 Dátum: 2010. október 20. - 09:39:09 »
Én alapból inkább whisky-t akartam inni és szivarozni a váróteremben  ;D , de sajnos egyiket sem szabad.  :-\
A fenébe! ;D Amúgy poén lenne. :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #10567 Dátum: 2010. október 20. - 18:41:04 »
^^ Csak nem Nerida 'arckönyv'-én láttad a RonManiáimat? Örülök, neki ha tetszenek  ;)
Igen, ott láttam őket. :)

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #10568 Dátum: 2010. október 21. - 17:25:25 »
A technika:

Genzo Comics - Ahol a képregények vannak becélozva

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #10569 Dátum: 2010. október 21. - 18:55:02 »
Ezt így vették fel?  :surp: Sohasem gondoltam volna  :o

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #10570 Dátum: 2010. október 21. - 19:26:11 »
Én se gondoltam volna soha, nem kicsit meglepődtem. Szerintem meglehet, hogy így vették fel akkor, ma meg már a Windows Xp-ben található mezei Movie Maker is tudja. :)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #10571 Dátum: 2010. október 21. - 19:41:22 »
Kicsi koromban ezt mindig így képzeltem el. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #10572 Dátum: 2010. október 21. - 20:20:57 »
Én meg sosem gondolkoztam rajta. :) Főleg, amikor minden videószerkesztő programban megtaláltam ezt az effektet. Persze '82-ben (vagy mikor) még nemigazán voltak ilyesmik, de nagyon ötletes megoldás.

Gari

• Grizzly
  • *
« Válasz #10573 Dátum: 2010. október 21. - 20:37:23 »
Na emberek, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon hosszú inaktívság és elmaradás után visszatértem (+keresgélés, mire megtaláltam a régi jelszavamat), hogy ismét boldogítsam a társaságot, ezúttal már sokkal aktívabban. ;D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #10574 Dátum: 2010. október 21. - 21:16:10 »
Na emberek, visszatértem hogy ismét boldogítsam a társaságot, ezúttal már sokkal aktívabban. ;D
Akkó hajrá ;)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10575 Dátum: 2010. október 22. - 08:26:00 »
Á, helló Gari! Már nem tudtuk, mi történt veled!  :D Üdv újra itt!  :)
Már csak Mike-nak kéne visszajönnie.  :)
---
Annyira primitív eszközökkel csinálták a Star Warst, hogy az sokkoló. Fantasztikus teljesítmény volt.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #10576 Dátum: 2010. október 22. - 10:02:49 »
Na emberek, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon hosszú inaktívság és elmaradás után visszatértem (+keresgélés, mire megtaláltam a régi jelszavamat), hogy ismét boldogítsam a társaságot, ezúttal már sokkal aktívabban. ;D

Üdv újra Gari !!!!! :welcome:

Todd

• Pókfej
« Válasz #10577 Dátum: 2010. október 22. - 10:05:01 »
Annyira primitív eszközökkel csinálták a Star Warst, hogy az sokkoló. Fantasztikus teljesítmény volt.
Imádom nézni az ilyen ősrégi filmek making of-jait. Hatalmas ötletek vannak bennük.
Manapság meg nézhetjük, hogy parádéznak a kék háttér előtt a jelmez nélküli szinészek.

venom75

• Pókfej
« Válasz #10578 Dátum: 2010. október 22. - 11:26:02 »
Úgyszintén , én is szeretem nézni , hogy hogyan készültek a régi trükkök. Sokat olvastam is róla.
Ezt valaki ismeri ?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #10579 Dátum: 2010. október 22. - 11:26:20 »
Na ja. De véleményem szerint sok esetben árt a CGI. Messziről lerí hogy "műanyag" az egész ha nem csúcs minőségű.

Már megint Indy hasonlat következik  :hehe: Azért megvan a romantikája hogy az Elveszett Frigyláda forgatásán a Kairos jelenetkben megkérték a szomszédokat (és amekkora plánt bevágtak a városról nem kettőről van szó, de arra már nem emlékszem valóban Kairo volt-e-é vagy Mumbai de ez mind1) hogy vegyék le a parabolákat. Ma meg simán kisatírozza valami gyakornok  :hehe: