Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473167 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:OFF
« Válasz #10900 Dátum: 2010. december 08. - 10:24:37 »
Az internet korában aki képregény fan az szerintem tudja mi jelenik meg illetve hol lehet vásárolni ezeket a képregényeket.

Tévedés. Elég csak arra gondolnod, hogy sokan még a google-t sem tudják használni. Nem akarok újjal mutogatni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10901 Dátum: 2010. december 08. - 10:29:47 »
És régivel?
Egy képregényrajongó csak akkor tudja, ha aktívan keresgeti. A legtöbb azért nem ilyen.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10902 Dátum: 2010. december 08. - 11:05:37 »
Nekem a Facebook még egy idegen világ. Mostanában ismerkedem csak vele, alig csináltam még valamit ott. Jó példa, hogy rákerestem Jennifer Garnerre, rányomtam, hogy csípem őt, erre betette a Wai-Chia Kung-Fu oldalra (amin admin vagyok), hogy a Wai-Chia kedveli Jent. :) Kitörölni meg nem tudom. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #10903 Dátum: 2010. december 08. - 11:26:17 »
Az internet korában aki képregény fan az szerintem tudja mi jelenik meg illetve hol lehet vásárolni ezeket a képregényeket.

Tévedés. Elég csak arra gondolnod, hogy sokan még a google-t sem tudják használni. Nem akarok újjal mutogatni.

Bocs lehet , hogy én gondoltam sokat a mai fiatalokról.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #10904 Dátum: 2010. december 08. - 11:33:10 »
Semmi baj, sokan esnek ebbe a hibába.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #10905 Dátum: 2010. december 08. - 12:12:55 »
Tomi most nagyon őszíntén és szépen kérlek!
Csak arra az F-re ne tedd ki az oldalt, és azt se hozd ide. Én nagyon nagyon elítélem azt az oldalt és szánom az összes embert aki azzal foglalkozik.
Legyen ez a pokember.hu egy F független oldal! (hidd el én is reklámozom 1000 oldalon, a rajzaim alá odaírom stb. Szerintem hagyjuk ki ezt az életünkből)
Támogatom az ötletet sőt mondok jobbat: FB pozitívvá kéne tenni az oldalt és akkor még lájkolni is lehetne itt nagyon sok mindent  ;D

Ettől meg egyesenes kiráz a hideg!!! :yucky:

NE!

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #10906 Dátum: 2010. december 08. - 12:23:26 »

Csak arra az F-re ne tedd ki az oldalt, és azt se hozd ide. Én nagyon nagyon elítélem azt az oldalt és szánom az összes embert aki azzal foglalkozik.
Hát kösssz....... :drying:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #10907 Dátum: 2010. december 08. - 12:25:44 »
Jaj Mero hagyd már. Biztos Kaninak rossz emlékei vannak a facebook chatjével.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #10908 Dátum: 2010. december 08. - 12:28:27 »
Ez KÖNNYEN elöfordulhat....... ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #10909 Dátum: 2010. december 08. - 12:36:05 »
Egyáltalán nem erről van szó. De mivel nem is vagyok feljelentkezve arra az oldalra, nem is lehetett ilyen "élményeim".
(azért kösz a feltételezést)
De szerintem teljesen fölösleges egymás savazása...
Van egy véleményem; az, hogy elítélem azt az oldalt, tudom milyen függőséget okozhat, és, hogy egy női dolog. Ennyi.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #10910 Dátum: 2010. december 08. - 12:38:44 »
és, hogy egy női dolog.

Fura de én is fent vagyok ott és amikor legutóbb benéztem a gatyámba a családi ékszerek még a helyükön voltak.

Van egy véleményem; az, hogy elítélem azt az oldalt, tudom milyen függőséget okozhat

Ahá... csakhogy

De mivel nem is vagyok feljelentkezve arra az oldalra

Akkor meg hogy alkothatsz róla negatív véleményt? A védelem visszavonul hölgyeim és uraim.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #10911 Dátum: 2010. december 08. - 12:41:11 »
Előjött belőled az ügyvéd, Ben? :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #10912 Dátum: 2010. december 08. - 12:42:22 »
Ha megbolondulok Petrocellinek képzelem magam.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #10913 Dátum: 2010. december 08. - 12:42:43 »
Szerintem meg DE.
A Facebook megkerülhetetlen jelenség, ami annyira beépült a köztudatba, hogy nem hiszem, hogy hirtelen jött hóbort lenne. És ezzel nincs gond, amíg az emberek megfelelően tudják kezelni a saját adataikat (a tapasztalat azt mutatja, hogy sajnos egyáltalán nem tudják).
Hogy a Facebook mennyire jó vagy mennyire rossz, az a felhasználóktol függ. Én is utálom, amikor kiírják egymás alá, hogy mennyire szeretlek, milyen szép vagy, jól berugtunk este, stb.

Domi, én meg azokat szánom, akik rögtön ilyen tipikus reflex reakciókkal reagálják le a népszerű dolgokat. :P  Különbséget kell ezek közt tenni, mert van ami hasznos, és van ami nem. A Megasztár például egyáltalán nem hasznos, és én se nézem, és nagyon utálom azt a jól felépített tündérmesét, amit megpróbálnak lenyomni a torkomon, és hogy ehhez egyébként sokszor igenis tehetséges előadókkal csesznek ki, szóval totálisan elítélendő.

Hogy őszinte legyek, én úgy használom az FB-t, mint egy blog. Nézd meg az adatlapomat, nincsnek rajta se képek, se egysoros beírások, és ha lájkolok valamit, vagy visszajelölök egy eseményt, azt törlöm, hogy ne legyen ott a "Mostanában törént". Igazából linkekből áll az egész profilom, linkekből az írásaimra. Az albumok többsége is csak írásokhoz kapcsolódik, vagy saját munkák. Szal lehet ezt izlésesen csinálni.
És főleg így, hogy nem egy személyes profilról beszélünk, hanem egy vallalkozásról. Ha gondolod, én akár szívesen szerkesztem is.

A függőséget pedig nem a Facebook okozza, hanem ugyancsak az emberek, akiknek prosti unalmas az élete, és nincs mit csináljanak. Csak újabban már nem a TV elé ülnek le, hanem az FB elé, hogy megnézzék, kinek kivel "bonyolult" a kapcsolata.  :yucky:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #10914 Dátum: 2010. december 08. - 12:47:51 »
Akkor meg hogy alkothatsz róla negatív véleményt?
Sajnos mivel a környezetem kizárólagos témája, hogy mit csináltak ezen az oldalon, majd mit fognak kitenni erre az oldalra, mit tetszikeltek...
így elkerülhetetlen, hogy találkozzak vele. Így valamilyen szinten alkothattam véleményt az oldalról, a hallottak és látottak alapján.

Áron, teljesen megértelek, nincs a Te FB-ozásoddal bajom, csak azzal amit pont leírtál... ezzel a fölösleges semmittevéssel.
És mivel nem akarom szét OFF-olni szegény ME- topicot, így lezárnám a témát azzal, hogy maradjon meg nyugodtan a FB és a pokember.hu is két külön, egymástól független oldalnak. :bravo:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #10915 Dátum: 2010. december 08. - 12:50:50 »
Így valamilyen szinten alkothattam véleményt az oldalról, a hallottak és látottak alapján.

Bocsáss meg a hülye hasonlatért, de ha a környezeted azt mondja hogy a dugás rossz, akkor csomót kötsz a tudod mire és elvonulsz papnak?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #10916 Dátum: 2010. december 08. - 12:56:42 »
Szerintem ez a két dolog nem összehasonlítható!
 :smoff:

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #10917 Dátum: 2010. december 08. - 12:59:28 »
Ben, szerintem is hülye a hasonlat, Kanaszta ezzel kapcsolatban éppenséggel jól megmondta a frankót, és igaza is van, csakhogy

Sajnos mivel a környezetem kizárólagos témája, hogy mit csináltak ezen az oldalon, majd mit fognak kitenni erre az oldalra, mit tetszikeltek...
így elkerülhetetlen, hogy találkozzak vele. Így valamilyen szinten alkothattam véleményt az oldalról, a hallottak és látottak alapján.
itt az ellentmondás. Beszélnek róla, fent vannak rajta, fogyasztják. És a Kingpinnek is az a jó, nemigaz? Jó, nem fog ugrásszerűen megugrani az eladott példányok száma hipp-hopp, de csak a hasznára válhat.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #10918 Dátum: 2010. december 08. - 13:01:00 »
Oké ,maradjunk az eredeti témánál. A Kingpin köteteit muszáj valahogy népszerűsíteni. Szerintem sokan akik itt fórumozunk szívügyünknek tekintjük Tomi küldetését, és mivel nincs 10 millánk egy reklámfilmre, minden ilyen ingyenes reklámlehetőség, mint a Facebook egy igazi ajándék.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #10919 Dátum: 2010. december 08. - 13:04:49 »
Hát így belegondolva, nem akarok semminek sem az elrontója lenni, úgyis Tomié a döntés.
A reklámozással nincs bajom, csak amit Sinister mondott, hogy FB pozitívvá kéne tenni az oldalt, vagy mi?...
Nah abból én nem kérek!