Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466908 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:OFF
« Válasz #10920 Dátum: 2010. december 08. - 13:05:21 »
Szerintem sokan (...) szívügyünknek tekintjük Tomi küldetését...
És így alakult meg a H-Men. :D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10921 Dátum: 2010. december 08. - 13:09:31 »
Gondolom nem a fórum lenne FB pozitív, hanem a főoldal, és szerintem Kanaszta, ezt a békát te is le tudod nyelni annak érdekében, hogy meglegyen az esélye, hogy több ember vegye, ismerje meg a képregényeket, így más, jobb és jobb ( esetleg addig lehetetlennek tűnő) képregény megjelenjen.

venom75

• Pókfej
« Válasz #10922 Dátum: 2010. december 08. - 13:26:37 »
Az a baj , hogy ha egyszer ott elindul valami azt nem tudod törölni, így ha meggondolod magad vagy "rosszul " sül el valami azt nem tudod kezelni.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10923 Dátum: 2010. december 08. - 13:57:42 »
Gyerekek ti nagyon elkanyarodtatok a fő témától miszerint a FB csakis és kizárólag arra lenne jó ebben az esetben hogy reklámozza a Kingpin kiadványokat! Ennyiről van szó és nem többről.
Lehet ezt figyelmen kívül hagyni vagy fikázni,de attól még van és kiváló lehetőséget nyújtana egy ilyen kis kiadónak mint ez is  ;)
Természetesen a lájkolás a főoldalon történne nem itt a fórumon belül szóval Kanasztának sem kéne mitől tartania  :lol:

Én azt mondom érdemes megpróbálkozni vele ráadásul full ingyen van és egyáltalán nem bonyolult használni  :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10924 Dátum: 2010. december 08. - 14:06:56 »
Te még új agy a fórumon. Az STom fórumának vannak bizonyos helyi sajátosságai. Az egyik, hogy egy idő után mindenki marha feledékennyé válik. A másik, hogy a házigazda életkora a fórumra regisztráltak korának szorzata felé közelít. A harmadik, hogy ezen a fórumon minden téma off topic és képesek vagyunk úgy eljutni logikus lépésekkel a napi időjárás elemzésétől George Lucas elhülyülésének kitárgyalásáig, hogy menet közben értekezünk egyet arról, milyen lehet Rozsomáknak átmenni egy fémdetektoros kapun.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #10925 Dátum: 2010. december 08. - 15:07:23 »
Természetesen a lájkolás a főoldalon történne nem itt a fórumon belül szóval Kanasztának sem kéne mitől tartania  :lol:
Nekem nem azzal van problémám, hogy a fórumon belül vagy a főoldalon lenne a "lájkolás" (ahogy mondjátok)
ezt egy szóval sem mondtam... Nekem a "lájkolással" van bajom. Minek? Fölösleges. Az oldalt lehet népszerűsíteni a FB-on, de nem kell emiatt el FB-osítani a pokember.hu-t.  :uhoh:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10926 Dátum: 2010. december 08. - 15:17:16 »
Kicsit fölösleges vita, mert ha nagyon összeszedem magam, TALÁN sikerül megcsinálni a Kingpint a FB-ra, de hogy lájkosítani nem fogom tudni, az hótziher.  :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10927 Dátum: 2010. december 08. - 15:40:40 »
Nem is a lájkoláson van itt a hangsúly hanem a reklámon  ;)

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #10928 Dátum: 2010. december 08. - 15:47:48 »
Idézet
Az a baj , hogy ha egyszer ott elindul valami azt nem tudod törölni, így ha meggondolod magad vagy "rosszul " sül el valami azt nem tudod kezelni.
Mit nem tudok törölni? Én vagyok rá az élő példa, hogy az FB-t úgy lehet manipulálni, ahogy van.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #10929 Dátum: 2010. december 08. - 15:48:39 »
Kicsit fölösleges vita, mert ha nagyon összeszedem magam, TALÁN sikerül megcsinálni a Kingpint a FB-ra, de hogy lájkosítani nem fogom tudni, az hótziher.  :D

Csak  van valami cimbid, aki tud segíteni.  :whisper:
« Utoljára szerkesztve: 2010. december 08. - 17:53:51 írta killingjoke »
"Live for nothing or die for something, your call."

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #10930 Dátum: 2010. december 08. - 16:06:16 »
A Facebook-kal kapcsolatban lényegtelen, ki szereti, ki nem, kinek milyen ellenérzései vannak vele kapcsolatban. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy ha minimálisan is, de jót tehetne a kingpinnek. Ha havonta 3+ vásárló lenne a Facebook, miatt, már megérte, mer ingyenes.

Tomi: Most őszintén, mennyibe kerül a kiadónak összedobni a Facebook-on egy oldalt? 10-12 kattintás kb? Úgy csinálsz, mintha programozni kéne hozzá, vagy minimum webszerkeszteni. Nem véletlen van úgy kitalálva a rendszer, hogy mindenféle felhasználó létre tudjon ott hozni különböző féle-fajta oldalakat.

"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10931 Dátum: 2010. december 08. - 16:08:06 »
Nem is azt mondtam, hogy lehetetlen, de mivel kiadói honlap lesz, szerintem nem ártana, ha ki is nézne valahogy.  ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #10932 Dátum: 2010. december 08. - 16:36:19 »
Hm, azt látom, ezt is én fogom csinálni. :)

Különben szerintem jó ötlet fb oldalt csinálni a Kingpinnek, publicitásnak tökéletes. Alapvetően szerintem sem magával a rendszerrel van gond, hanem azzal, ha valakinek ez helyettesíti az életét. Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy kapcsolatot tudsz tartani az emberekkel és ha kíváncsi vagy, megnézheted, mi van velük, vagy éppen így derül ki, hogy valamelyik ismerősöddel ugyanazt a zenekart imádjátok, amiért elkezdtek többet dumálni és barátok lesztek. Csak néhány példa, amiért én szeretem a fb-t. (ez már jó kezdet lenne egy fb pr filmnek. ;D) Az pedig, hogy sokan hülyeségeket írnak, nem kifogás arra, hogy ne használjam a jó dolgok miatt. :) Akinek meg nem tetszenek a hülyeségei, annak a feedjét lehet törölni az oldaladról, nekem is van pár ilyen. ;) Szóval azért, mert valaki hülyén használja, még nem biztos, hogy az egész hülyeség.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #10933 Dátum: 2010. december 08. - 17:48:36 »
A HZs főoldalán levő híreket is lehet "lájkolni", mégsem dőlt össze a világ. Egy kicsi ikon (több más oldallal együtt), és ennyi. Bár ezt megcsinálni a pokember.hu-val szerintem is fölösleges, de a FB Kingpin-oldalt én is támogatom.  ;)

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #10934 Dátum: 2010. december 08. - 18:01:50 »
Én már alapból kerülöm a különféle közösségi oldalakat. Ma a Facebook a menő, tegnap az IWIW volt, holnap a Twitter, holnapután meg a búbánat tudja, hogy mi lesz a divat. Én csak az IWIW-re regisztráltam, másra nem fogok. Amúgy nem igazán értem, hogy a Facebook-on, de tök mindegy milyen közösségi oldalon, miért keresne rá bárki is a Kingpin kiadóra? Szerintem ugyanazokat az embereket fogja elérni Tomi ezzel, mint akik a különféle képregényes fórumokon is aktívak. Egy mezei ember vagy éppen egy "kezdő" képregény-rajongó miért keresne rá a Kingpin Kiadóra?

Szerintem meg, ha Tomi az eladásokat növelni akarja, ezt már 1 évvel ezelőtt felvetettem itt a fórumon, regisztrálnia kell a VATERÁRA ÉS TESZVESZRE! Meg minden lehetséges aukciós portálra (de legalábbis erre a 2 legnagyobbra megérné)! Több szem többet lát! Több vevőt el lehet érni és esetleg olyanokat is, akik nem annyira képregény-őrültek!  Na meg nem a különféle webáruházak és egyebek fogják learatni a pénzt, babért Tomi helyett!   

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #10935 Dátum: 2010. december 08. - 18:16:22 »
Én már alapból kerülöm a különféle közösségi oldalakat. Ma a Facebook a menő, tegnap az IWIW volt, holnap a Twitter, holnapután meg a búbánat tudja, hogy mi lesz a divat. Én csak az IWIW-re regisztráltam, másra nem fogok. Amúgy nem igazán értem, hogy a Facebook-on, de tök mindegy milyen közösségi oldalon, miért keresne rá bárki is a Kingpin kiadóra? Szerintem ugyanazokat az embereket fogja elérni Tomi ezzel, mint akik a különféle képregényes fórumokon is aktívak. Egy mezei ember vagy éppen egy "kezdő" képregény-rajongó miért keresne rá a Kingpin Kiadóra?

"Lájk"   :hehe:  :ugralhehe:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10936 Dátum: 2010. december 08. - 18:31:05 »
D-TOX: Látszik, hogy nem próbáltad még a FB-ot. Ha ott valaminél bejelölöd, hogy tetszik neked az megjelenik a hírfolyamban és máris láthatja a te összes ismerősöd, ergo így is reklámozol valamit és nem csak úgy , ha egy üzenetet te is megosztasz.Valamint te is tudod az ismerőseidnek ajánlani az adott oldalt. Nézd majd meg ( ha egyszer regisztrálsz) a Párkocka FB-s oldalát hány rajongója van az oldalnak, és abból rengetegen ismerték meg FB-ról magát a Párkocka oldalt. Egyszerűen ha mondjuk a Párkockán lévő stripek mellett lévő kis ikonra rákattint valamely FB-s felhasználó,hogy tetszik neki, az automatikusan megjelenik nála a saját üzenőfalán és a közös hírfolyamon is, tehát már megy a reklám. Az iwiwről meg csak annyit, ogy az utóbbi időben teljesen lemásolja a FB-t, úgyhogy az se jobb. Lehet , hogy 5 év múlva lesz egy mégjobb közösségi oldal, de addigra is eljut rengeteg emberhez a Kingpin reklámja.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #10937 Dátum: 2010. december 08. - 18:45:42 »
Engem ezek a hírfolyamok mindig is hidegen hagytak. Amikor belépek az IWIW-re, s látom, hogy milyen sok sz*rsággal ütik el egyesek az idejüket :D . Na, meg azt ott kijelzi nekem....

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #10938 Dátum: 2010. december 08. - 18:50:23 »
De nyilván nem is téged kell meggyőzni, hogy vannak ilyen kiadványok és vedd meg, mert jó. Sokan vannak, akik szinte minden infójukat a hírfolyamból szerzik, és sokan olvasgatják és mind-mind potenciális vevők. :nezze: :spidey:

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #10939 Dátum: 2010. december 08. - 18:57:12 »
Engem ezek a hírfolyamok mindig is hidegen hagytak.

Téged lehet. De azért ez nem reprezentatív adat. :drying: Elég sokan lecsekkolják, hogy mi érdekli a másikat, és lehet, hogy ezáltal kedvet kapnak hozzá ők is. Nem értem, hogy az aukciós oldalak miért jelentenének jobb reklámfelületet, mint egy olyan online tér, ahol pár kattintással közvetlenül el lehet juttatni az üzenetet másokhoz.
Egy mezei ember vagy éppen egy "kezdő" képregény-rajongó miért keresne rá a Kingpin Kiadóra?

Talán mert érdekesnek találta az ajánlott linket, de magától nem vette volna fáradtságot, hogy képregényes oldalak után kajtasson? :nemtudom:
"Live for nothing or die for something, your call."