De asszem Junak se a romantikus tini vámpír sztorik teszik ki a kedvenceit (de tudtommal azokban már tudnak kufircolni a vámpírok).
Jól gondolod.

(Bár a Twilight vámpírjaiból egy jó író kegyetlen jó történetet tudna írni és úgy tovább tudná vinni Anne Rice fonalát, hogy csak na

)
Nem tudom, hogy Rice előtt kitért-e valaki a vámpírok és a szex gondolatára, ő (ha jól emlékszem) annyit írt, hogy nekik elvileg folyton feláll, ezért elvileg tudnának, de baromira nem érdekli őket, mert a vérrel tudnak igazán élményekhez jutni. Ők a vérszívással egyfajta tudati kapcsot építenek ki az áldozattal és ezzel átélik az ő jelentősebb emlékeit, érzéseit, magának az életnek az érzését, és ezzel szemben a szex semmi.
Nekem mondjuk tökre tetszik egy újabb vámpírábrázolás is, amit a Vampire Diariesben használnak (semmi köze a Twilighthoz, itt normálisak a vámpírok, a történet is nagyon szövevényes, és gondolkodnak a szereplők, bátran ajánlom

). Ott az a lényeg, hogy amíg vért isznak, addig teljesen működik a szervezetük, tehát esznek, isznak, szexelnek.
Ezt értem is , de mit vár egy nő a vámpír szerelmétől ?
A vámpírtörténetek a legnagyobb gótikus horrortörténetek, olyan hangulattal, ami rengeteg nőt magával ragad. Egyszerűen misztikus, és egy több emberéletet megélt valaki különlegesnek lát és érdemesnek tart a figyelmére... nem is rossz