Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466789 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:OFF
« Válasz #12360 Dátum: 2011. július 04. - 10:09:12 »
(már tudom Ju, honnan a kötélhidas képed :))

:D Azért is imádtam azt a helyet, mert 30 fok volt, kint meg meg lehetett fagyni és sokszor esett az eső. Így naponta legalább 2x a dzsungelben kötöttem ki. :)

a többi állat is sokkal jobb volt, mint a fővárosi állatkert, ahol csak 1-1 állat van - és többnyire elbújva. Itt 2-3 mindegyikből, elöl mind

Nekem is ezért tetszett jobban. :) Viszont most hallottam, hogy a pesti állatkertben vannak új kistigrisek... őket is látnom kell :D

még párducbunyót is láttunk majdnem. :)
Hol-hol?? :D A kis fekete párducot láttátok? Mekkora lett? Csináltatok róla képet? Videót? :D :bociszem: És a hópárducok? ;D

olt egy beszélő papagáj (élőben még sosem láttam ilyet), poén volt. :),
Arra is emlékszem, poén, hogy mennyire el volt telve attól, hogy hallatja a hangját. :)

Egy nagyszerű dolog Debrecenből: a belvárosi részen a közlekedési lámpák mellett vannak kiegészítő lámpák, amelyek visszaszámolják a másodperceket, hogy mikor lesz zöld, vagy éppen piros a lámpa. Így messziről nem ad gázt az ember, ha zöld-sárga lesz, mert jól látni, hogy érdemes-e, vagy jobb lassítani. Be kéne vezetni mindenhol.
De szuper ötlet! 8)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12361 Dátum: 2011. július 04. - 16:56:06 »
Hol-hol?? :D A kis fekete párducot láttátok? Mekkora lett? Csináltatok róla képet? Videót? :D :bociszem: És a hópárducok? ;D
Nem láttunk kicsit. Két közepesen nagy volt. Videóztam elég sokat végig. :) A két hópárduc elég messze volt, az egyik a ház tetején csücsült, le se jött onnan. :) Csak a tigris volt egyedül. Már pontosan nem emlékszem, de azt hiszem a két leopárd bunyózott össze egy pillanatra. Vicces volt, az egyik feküdt, a másik odament, lekevert neki egy maflást, majd mire az felállt, addigra egyszerűen elsétált.  :D Mintha csak a miheztartás végett adta volna. :)
olt egy beszélő papagáj (élőben még sosem láttam ilyet), poén volt. :),
Idézet
Arra is emlékszem, poén, hogy mennyire el volt telve attól, hogy hallatja a hangját. :)
Meg ahogy produkálta magát! Lemászott csőrrel a rácson, ment 180 fokban felfelé fordított fejjel előre. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #12362 Dátum: 2011. július 04. - 21:44:56 »
Hát, nyáron mér én is feltétlen átnézek a vadasparkba. Baromi régen voltam, és minden évben bővítik, ahogy hallom.

Ahogy nézem egy diák jegy 1800 pengő, az még nem is olyan húzós, ha egy mozi már lassan 1300-1400 ft.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12363 Dátum: 2011. július 04. - 22:05:04 »
Még most is bővítették, láttam, ahogy készítettek új helyeket. Lehetett elefánttal fotózni, meg simizni, de arról lemaradtam. Láttuk a fóka-showt (ilyet már láttam kétszer is, nem volt nagy újdonság), jegesmedve etetést (ez viszont a beharangozóval ellentétben elég nulla volt). Ellenben a pingvin etetés mindent vitt!  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #12364 Dátum: 2011. július 04. - 22:26:13 »
Amikor én utoljára voltam, még az volt az újdonság, hogy az egyik medencénél, amiben asszem fókák voltak, oldalt le lehetett menni, és benézni a víz alá kerek üvegablakokon át, meg egy boltívszerűen kialakított vízalatti világ, amibe ha bementél, fölötted ráják, meg törpecápák úszkáltak.

Volt már vagy 8-9 éve kb.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #12365 Dátum: 2011. július 05. - 15:45:44 »
Nah, 4 év pipa! :) Már csak 2 maradt hátra.

Azért ez a 4. második félév már eléggé langyi volt. Vizsgák szempontjából is. Legalábbis a korábbiakhoz képest. A mai vizsgán pl. azt a tételt választottuk ki, amelyiket akartuk! Na ilyen sem volt azért nálunk eddig soha.
Igazuk volt a felsőbb éveseknek, itt a klinikai tárgyaknál, negyedévtől ha éppen nem akarsz az lenni, az alapot tudod, akkor már nem nagyon fingatnak (nem úgy, mint első 3 éven, ahol mindenki szinte arra volt kíváncsi, hogy mit nem tudsz). Persze úgyis azt mondod, hogy nem akarsz az lenni, amiből éppen vizsgázol, még ha amúgy igen, akkor is.  :D

Olyan abszurd tanácsot is hallottam, hogy minden vizsgán mondjam azt, pszichiáter akarok lenni (abból a többi szakma szakorvosa úgyis síkhülye, nem tudna mit kérdezni), kivétel persze pszichiátrián. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12366 Dátum: 2011. július 05. - 18:04:04 »
Az mekkora!  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12367 Dátum: 2011. július 05. - 21:51:49 »
Grat, Pepo! :D

Anno gimiben volt egy lökött osztálytársunk, aki egyszer azzal poénkodott, hogy nőgyógyász akar lenni. :lol: Persze nem éppen orvosi elhivatottság miatt... :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #12368 Dátum: 2011. július 06. - 02:54:24 »
Köszi! :D
Hát, pont visszanyalna a fagyi. Ha "azért" akar valaki nőgyógyász lenni, egy életre megutálja a nőket szerintem. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #12369 Dátum: 2011. július 06. - 10:12:13 »
Nem láttunk kicsit. Két közepesen nagy volt.
Hm, akkor sztem te a perzsa leopárdokra gondolsz. :) Ők is gyönyörűek voltak. :sweetheart:

A két hópárduc elég messze volt, az egyik a ház tetején csücsült, le se jött onnan. :) 
Amikor én voltam, akkor is folyton azt csinálta. ;D Még az volt vicces, hogy pár méterre tőlük meg csirkék vannak. Amikor megszólaltak, az egyik párduc mindig feszülten elnézett a másik irányba, mintha azt mondaná, hogy "k*a rácsok..." ;D

azt hiszem a két leopárd bunyózott össze egy pillanatra. Vicces volt, az egyik feküdt, a másik odament, lekevert neki egy maflást, majd mire az felállt, addigra egyszerűen elsétált.  :D Mintha csak a miheztartás végett adta volna. :)
;D A macskák arcok! :D

Hát, nyáron mér én is feltétlen átnézek a vadasparkba. Baromi régen voltam, és minden évben bővítik, ahogy hallom.
Ha látod a kis fekete párducot, légyszi csinálj róla képet nekem! :D :sweetheart:

Hát, pont visszanyalna a fagyi. Ha "azért" akar valaki nőgyógyász lenni, egy életre megutálja a nőket szerintem. :)
Erről én is mindig ezt gondoltam.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12370 Dátum: 2011. július 06. - 10:14:35 »
Perzsa leopárdok? Azok is feketék?
A nőgyógyászos tutibiztos, még a Jóbarátokban is poénkodtak vele. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #12371 Dátum: 2011. július 06. - 11:23:40 »
Ja, hogy a feketéket láttad! :) Akkor azok jaguárok voltak. :) Elvileg minden párducfajtából van fekete, az csak egy génvariáció, mint a fehér a tigriseknél, vagy az oroszlánoknál.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12372 Dátum: 2011. július 06. - 11:46:23 »
Ne már!  :surp: Komolyan? Én mindig azt hittem, hogy az egy külön faj.  :surp:

Ju

• Pókfej
« Válasz #12373 Dátum: 2011. július 06. - 12:13:27 »
Különben ez elég általános gondolat, sokáig én sem tudtam. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12374 Dátum: 2011. július 06. - 12:22:32 »
Na jó, de én tovább nem tudtam!  ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #12375 Dátum: 2011. július 06. - 13:14:20 »
Na erre mindjárt jön talgaby egy beszólással... ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12376 Dátum: 2011. július 06. - 13:20:54 »
Sejtem. :) Különben akkor miért van az a név, hogy "fekete párduc"? Csak szleng?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #12377 Dátum: 2011. július 06. - 13:24:57 »
Miért, a fekete színű leopárdokra mit mondjanak? :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12378 Dátum: 2011. július 06. - 13:26:22 »
Pigment hibás leopárd. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #12379 Dátum: 2011. július 06. - 13:27:26 »
Idézet
Ha látod a kis fekete párducot, légyszi csinálj róla képet nekem!
okés! Remélem nem felejtem el. Bár mire én odáig eljutok, lehet addigra nagy lesz belőle. ;D