Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1467013 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:OFF
« Válasz #1320 Dátum: 2008. február 17. - 12:29:42 »
Nem teljesen értek egyet. Két dolgot ha nem nézek, jobb volt már, mint a 3. rész: terminator Ripley és a reborn. De az utóbbi tényleg iszonyat gáz, csak az ne lenne benne.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1321 Dátum: 2008. február 17. - 12:48:28 »
Ripley jó volt benne, de ahoz kevésnek bizonyult, hogy egy negyedik részt is elvigyen a hátán. De szinte biztos, hogy azért savanyú a szám íze, mert jóval előtte olvastam a hivatalos folytatást könyvben, és csak azt láttam a filmben, hogy pár dolgot onnan nyúltak le, de azokat mind teljesen elferdítették.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1322 Dátum: 2008. február 17. - 22:52:20 »
Biztosan azért, mert a negyedik nekem jobban tetszett a 2-3-nál is. Ripley király karakter volt benne végre, és a lopós csaj is jó volt.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1323 Dátum: 2008. február 18. - 20:56:25 »
Egyetértek. Persze a legjobb a 3. rész :D Jó volt a 4 is, volt egy nagyon jó hangulata amit a franciák ügyesen megfogtak.Csak a végén az a gagyi monster ne lett volna... a kinézetével volt leginkább a baj...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1324 Dátum: 2008. február 18. - 21:40:32 »
Most hogy beszéltünk róla, elővettem a filmeket és elkezdtem megnézni őket. Csak jó mérges lettem, mert az eredeti Alien 2-es DVD-m úgy akad, mintha egy régi kaki másolt lemez lenne.  :drying: Azért nem gondoltam volna, hogy sikerült egy ilyen hibás változatot kifognom, és ráadásul pont az a kedvencem az összes Alien film közül. Lehet, hogy vissza kellene vinnem a forgalmazónak, hogy cserélje ki, mert az nincs ráírva a lemezre, hogy két év múlva lejátszhatatlan lesz. :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1325 Dátum: 2008. február 18. - 21:55:53 »
Ez tényleg gáz.  :roll: Én is utálnám, ha valamelyik DVD-m ezt csinálná.
Eszembe jutott erről egy jó poén. Odaadtam a bátyámnak az F4 DVD bővített verzióját. Úgy adta vissza, hogy hibás a lemez, mert időnként elmegy a hang, meg angol van a magyar helyett. Már tökre dühös lettem miatta, és úgy voltam, hogy visszaviszem, ahol vettem, amikor szerencsére eszembe jutott, hogy biztos nem tudta, hogy van benne 8 extra jelenet, amit már nem szinkronizáltak le utólag, és azokat alighanem bevágták a filmbe, nem külön vannak, úgyhogy alighanem azoknál a jeleneteknél volt, hogy átváltott angolra a szöveg.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1326 Dátum: 2008. február 19. - 00:45:13 »
Igen, az nagyon király játék. :D A 2-t is ajánlom. ;)
Már megvan. :D De csak szerdán vagy csütörtökön lesz időm elkezdeni.

Tegnapelőtt vittem végig az első részt amúgy, tényleg baromi jó volt! :oh: Tök poén hogy a videókat egyben végig lehet nézni. ;D

A Cápa filmek nem tartoznak a kedvenceim közé, de elismerem hogy nagy filmek voltak anno. :D
Az Alieneket láttam mindet, de nem vagyok oda értük... A Predatorokat jobban csípem. :D Az első Predator film nagyon király! ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1327 Dátum: 2008. február 19. - 10:22:13 »
Már megvan. :D De csak szerdán vagy csütörtökön lesz időm elkezdeni.
Akkor aznapra már ne tervezz más programot. ;) ;D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1328 Dátum: 2008. február 19. - 20:14:36 »
Én nagyon szeretem az Alien-filmeket, a kedvencem nekem is a 2 (de az pont akadozik és elég sokszor :(), de a Predatorokat is nagyon szeretem. A Cápát meg mikor adta a TV2 egyszer elkezdtem nézni, de elaludtam rajta. Azóta nem adták, kikölcsönözni meg nem tudom.
Ma csoportommal voltam a Nemzeti Könyvtárban, elvileg itt mindent meg lehet találni, nézegettem, hogy van-e képregény, de egy Donaldon meg Buci macin kívül mást nem láttam. :-\ Már meg sem lepődöm. Viszont kiváncsiságból beírtam a keresőjükbe, és elvileg meg van nekik minden, csak raktáron, mert nem használja senki.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1329 Dátum: 2008. február 19. - 21:37:56 »
Nekik tényleg megvan minden. A kiadóknka kötelesek küldeni oda is pár példányt, ha tetszik, ha nem.
Legalábbis amikor én voltam, nekünk ezt mondták.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1330 Dátum: 2008. február 19. - 21:40:30 »
Megerősítem: tényleg küldenek.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1331 Dátum: 2008. február 19. - 21:41:11 »
Te is küldesz?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1332 Dátum: 2008. február 19. - 22:06:48 »
Mivel kiadó... :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1333 Dátum: 2008. február 19. - 22:20:33 »
Nem nekem kell, hanem a nyomdának. De amikor megkérem az ISBN számot, mindig írják, hogy ne feledkezzek meg róla. Csak a nyomda nem viszi azonnal, hanem egyben, amikor összegyűlik annyi, hogy érdemes vele kimenni.

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #1334 Dátum: 2008. február 19. - 22:23:07 »
Akkor én, mint a banda könyvtári tanulmányokban elmélyülő tagja helyre teszem a dolgokat. ;D

Elvileg minimum 6 példánnyal rendelkezniük kell, mert törvényileg van szabályozva, hogy minimum 6 köteles példányt kötelesek küldeni minden minden állammi és megyei könyvtárnak. Bár lehet, hogy a Nemzeti Könyvtárnál ez a limit 12 példány.
A félelem nélküli

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1335 Dátum: 2008. február 19. - 22:27:00 »
Valóban, 6 példányt kell küldeni, plusz egyet a területileg illetékes könyvtárnak (ez Pesten a Szabó Ervin).
3 példányt kell küldeni a számítógépes fizikai hordozón megjelenő kiadványokból.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1336 Dátum: 2008. február 19. - 22:48:44 »
Tehát a CsodaPók első számárt tudjuk, hova kell illetéktelen módon behatolni... ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1337 Dátum: 2008. február 19. - 22:53:45 »
Menjünk el Amerikába, hátha van Amazing Fantasy 15.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1338 Dátum: 2008. február 19. - 23:05:44 »
Ja, lehet hogy kb annyira őrzik, mint a függetlenségi nyilatkozatot. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1339 Dátum: 2008. február 20. - 00:36:41 »
Az még egyáltalán megvan?