Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1467014 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:OFF
« Válasz #12980 Dátum: 2011. december 15. - 17:47:55 »
Igazság szerint attól függ, mit döntenek a cafeteria-rendszerről. Ha nem lehet, csak tényleg étteremben ellőni, akkor 5e lesz a felső határ, amit át tudok venni. Ha lehet ételfutárnál és gyorséttermekben/pizzériákban, akkor áll a teljes összeg.
Te Mero, ha ez tényleg igaz, mi a túrót kezdjek a jegyekkel?  :surp: Mekibe még eljárok egy év alatt annyit, de étterembe kizárt dolog.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #12981 Dátum: 2011. december 15. - 17:58:49 »
Erről én se tudtam. :nemtudom:
Ha majd beüt a galiba akkor valahogy visszafizetem.
Igazság szerint attól függ, mit döntenek a cafeteria-rendszerről. Ha nem lehet, csak tényleg étteremben ellőni, akkor 5e lesz a felső határ, amit át tudok venni. Ha lehet ételfutárnál és gyorséttermekben/pizzériákban, akkor áll a teljes összeg.
de étterembe kizárt dolog.
Elvihetnéd a párod a Pastrami-ba. :)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #12982 Dátum: 2011. december 15. - 18:18:09 »
Egyelőre még várjuk ki a döntést. csak akkor lesz már biztos valami, ha megjelenik a Közlönyben. (Bár mostanában inkább azt merem csak mondani, hogy kb. arra az egy hétre biztos...)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12983 Dátum: 2011. december 15. - 18:34:17 »
Gondolnom kell a gyerekre is. Ha elválunk, apa nélkül fog felnőni.

Mero

• Thanos
« Válasz #12984 Dátum: 2011. december 15. - 18:42:00 »
Gondolnom kell a gyerekre is. Ha elválunk, apa nélkül fog felnőni.
Hát igen,erre nem gondoltam.Akkor vidd el a gyerekeket. :brow:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12985 Dátum: 2011. december 15. - 19:30:32 »
Majd, ha rossz lesz.  :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12986 Dátum: 2011. december 15. - 20:22:12 »
 :lol: ;D

"Edd meg a spenótot, vagy a Pastramiba megyünk!" :hehe:

Sőt, a rossz gyerekeknek a Mikulás virgács helyett Pastrami-kupont hoz. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #12987 Dátum: 2011. december 15. - 20:39:18 »
Ma hajnalban 98 éves korában elhunyt Joe Simon, az Amerika Kapitány és a Sandman megalkotója.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12988 Dátum: 2011. december 15. - 20:41:21 »
A képregényhősök sokáig élnek.  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12989 Dátum: 2011. december 15. - 20:47:53 »
R.I.P. Nagyon szép kort ért meg.

kzoli

• Sakál
« Válasz #12990 Dátum: 2011. december 15. - 22:11:38 »
Nyugodjon békében!
Amit alkotott,az örökre megmarad.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #12991 Dátum: 2011. december 15. - 23:54:43 »
Újabb szomorú hír:
Longtime DC Artist Eduardo Barreto, Passes At 57
http://www.bleedingcool.com/2011/12/15/longtime-dc-artist-eduardo-barreto-rumored-deceased-at-57/
http://en.wikipedia.org/wiki/Eduardo_Barreto

A Batman 10. és a Superman és Batman 52. számának alkotója (ez utóbbi az Elsewolrds-ös Speeding Bullets...Mi lett volna, ha?):
http://db.kepregeny.net/batman/comic/645
http://db.kepregeny.net/superman-batman/comic/6581
http://hu.wikipedia.org/wiki/Superman_és_Batman
« Utoljára szerkesztve: 2011. december 16. - 00:07:09 írta D-TOX »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #12992 Dátum: 2011. december 17. - 20:17:34 »
Nekem ezt hozta a Jézuska:

:smtree:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Mero

• Thanos
« Válasz #12993 Dátum: 2011. december 17. - 20:31:43 »
Egy leopárd mintás takarót? ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12994 Dátum: 2011. december 17. - 22:40:28 »
Nem, egy Daredevil képekkel nyomott leopárdmintás takarót. :hehe:

Egyébként klassz. :) Jó korán járt nálatok a Jézuska. :D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #12995 Dátum: 2011. december 17. - 22:50:29 »
Köszi. Hát igen, még a vizsgaidőszak előtt. Szerintem ezt is "előfizetem" az eddigi Thunderbolts mellé, pedig már is így van egy hosszú hc és tpb kívánságlistám.  :uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2011. december 17. - 22:52:22 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #12996 Dátum: 2011. december 23. - 02:07:30 »
Basszus. Ne menjetek bőrgyógyásznak. Ez a szakma, pontosabban az elméleti háttere valami félelmetesen kaki. :surp:
De komolyan...tanulhatatlan. Most vagyok először úgy életemben, hogy ülök a könyv fölött, olvasom, és zéró hatása van. Teljesen ineffektív, órákkal később sem emlékszem már szinte semmire. :(

És képzelhetitek, ha netán átmegyek a vizsgán, pár hét múlva mire fogok emlékezni ebből...hát kábé semmire. Aztán majd kapom az ívet, hogy szép kis orvos vagyok, fingom sincs a bőrgyógyászatról. :D

Psycho, kösd fel a gatyót. Ötödéven szerintem te is kikészülsz majd tőle.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #12997 Dátum: 2011. december 23. - 02:55:17 »
Nekünk most van 4. évben. Az évfolyam felének már most volt, a másik felének ( nekem is ) februártól lesz. Én se hallottam sok jót felőle. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12998 Dátum: 2011. december 23. - 11:25:56 »
Mi olyan nehéz benne? Kapsz egy minilátcsövet, ráteszed a dudira, majd elküldöd a delikvenst szövettanra, kész. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #12999 Dátum: 2011. december 23. - 12:11:10 »
Hát persze, azt hiszed te, mint laikus. Ha mindenkit elküldenének szövettanra, anyáznának a betegek rendesen. Plusz a költségvetést felét elvinné a patológusok fizetése.

Hogy mi a nehéz benne? Tökugyanolyan szinte az összes bőrbetegség. Legalábbis én szerintem. Nüansznyi különbségek vannak, még ha azt írják, hogy valami amúgy tipikus, pár sorral később mindig olvasod, hogy de lehet ilyen-ilyen és olyan is. Mindenhol erythema, macula, papula, vesicula, bulla, pustula, erosio, netán pörk van, egyiknél csak egy-kettő ezekből, a másiknál mind, de más sorrendben. Ezek kombinálódnak...legalábbis nekem tökre úgy tűnik. Holott ezek leteszik a szentkeresztet amellett, hogy nagyon is máshogy néznek ki az egyes betegségek. Szóval fingom sincs a betegségek feléről, hogy mégis hogyan néz ki, egyszerűen nem tudok különbséget tenni közöttük.

Ráadásul olyan cifra latin nevek vannak, hogy még nálam is kiveri a biztosítékot. egyik másikat még kimondani sem tudom. Hipertrichosis lanuginosa aquisita. epidermolysis bullosa hereditaria dystrophica....és társai.

Minden kórképen belül szinte van vagy 3-4 féle alverzió, ismételten lókuki különbséggel (persze szerintük nem), de külön névvel. És a poén, hogy egyik másik alverzió még  a könyv szerint is nagyon hasonlít egyik-másik teljesen más patomechaizmusú kórképre.

A szövettani lelet a tumorokat leszámítva is majdnem mindenhol ugyanolyan....persze szerintük mégis jellegzetes különbségek vannak. Hol? Fogalmam sincs, a vizsgán hogy fogok differenciálni kórképeket, mert nekem tökugyanaz az összes. Ez a nagy baj vele.

És végül a kezelés. Kvázi végtelen lehetőség van összességében...fénykezelés, belső gyógyszer, külső ecseteleő, borogatás, egyéb kencék, krém, kenőcs, paszta, rázókeverék bla-bla-bla. Mindből egy csomó féle-fajta. És akkor tanuld meg, hogy éppen melyik kórképre melyik a kismilliárdból.
Megtanulhatatlan.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"