Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1469113 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:OFF
« Válasz #13160 Dátum: 2012. február 14. - 12:34:54 »
Nem kell mindig pókembert nézni , Tini titánok ,Tini ninja teknőcök, majd jöhet az Igazság liga stb. Változatosság.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #13161 Dátum: 2012. február 14. - 13:11:34 »
Áááá, szerintem még azoktól is félne. Tegnap a Thomas-t is ki kellett kapcsolni (lány létére elég nagy vonat-fan) és vissza a Mazsola és Tádéhoz.
Én nagyon imádtam kiskoromban, és örülök, hogy a mai "nemzedék"-ben is van fogadókészség eme klasszikusokra.
Az általad említettekre majd azért szeretnék visszatérni pár év múlva...bár akkor meg lehet, hogy a csajos mesék fogják foglalkoztatni Eperke és tsa, ha ez mond vkinek vmit:))

Jah, válzozatosság: nem tudom, Nálatok hogy volt, de nálunk nem ez dívik, hanem repetitív módon (egy ideig persze) ugyanazt kell csinálni/nézni. Ha bepróbálkoznék egy újjal, akkor jönne a "Neeeeeem! Thomas!" és rángatja a kezem, hogy nyomkodjam a billentyűzetet ;D
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 14. - 13:13:50 írta mikka »
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13162 Dátum: 2012. február 14. - 14:04:48 »
A vonat nálunk is megy. :) Én a Mazsolát sose szerettem, általában a bábfilmek nem tetszettek, csak a rajzfilmek. Persze a Süsü kivétel.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #13163 Dátum: 2012. február 14. - 14:10:35 »
Akkor Neked a Futrinka utca se? Nekem a "szinkron" miatt tetszettek és tetszenek a mai napig. Meg a szöveg...zseniálisak. De most már azt is figyelem, hogy milyen ügyesen bánik a bábozó a bábbal, és a báb által megfogott tárgyal. Lehet, csak nekem tűnik nehéznek, de szerintem nem lehet egyszerű.
Én viszont ezeket a mai 3D-s rajzfilmeket nem szeretem (bocs, ha vki érintve van). Kár, hogy mindent 3D-sítenek. Régi cuccok közül viszont a gyurmás mesék nem tetszettek...

venom75

• Pókfej
« Válasz #13164 Dátum: 2012. február 14. - 14:35:11 »
A bábos filmek nekem sem tetszettek , de volt kivétel úgy mint Süsű , és Vitéz János többi annyira nem jött be. A gyurmás meséket , hát egyáltalán nem csípem . A 3D filmek közül is van egy-két jó , de azok sem nyerték el a tetszésemet. Igazából a sima rajzfilmeket kedvelem én is mint Tomi .

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13165 Dátum: 2012. február 14. - 14:36:34 »
Futrinka u. nálam kimaradt.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #13166 Dátum: 2012. február 15. - 09:46:27 »
Újabb adalék: tegnap este jó szokásomhoz híven olvastam a gyűjteményem bizonyos darabjait, és lekuporodtam a matracra olvasni. Mellettem levő képregénykupac tetején a '89es Póki 1 szám figyelt. A másik szobában esti mese. Nagy rohanás, meglátogat gyermekem. Észreveszi a Póki újságot. Szája vigyorra áll, szeme kikerekedik. "Pókembej! Odamész hozzá". És már ül is a kupac elé. "Mormó lapoz". Mondom, neeeeeeem, ne lapozd, de egyre csak vigyorog. Végső "elkeseredésemben" felkapom, és átviszem őkelmét a másik szobába, képregények vissza a polcra. De "emberünk" vissza. Kiszúrja, hogy apa elpakolt. Mondja, hogy vegyem fel, majd ő megnézi a Pókembejt. Felemelem. Ott pihen Venom Marvel+-a. Mondom, ezt nézd meg (de ne fogd meg). Ott van rajta Vasember bácsi és Amerika Kapitány. Ez nem tetszik neki (sztem az egyetlen, akinek nem tetszik az M+ borító :oh:), Ő csak Pókembejt akar.
Szóval, napról-napra változik a hozzáállás, most épp szeretjük  :spidey:-t

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #13167 Dátum: 2012. február 15. - 09:52:32 »
Édes kölök lehet.  :D

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #13168 Dátum: 2012. február 15. - 11:52:14 »
Az bizony! ;)
Tervezem is, hogy valamilyen eseményre elviszem, de a börze nem alkalmas rá. Inkább egy klub...de ki tudja, lesz-e idén? :nemtudom:

venom75

• Pókfej
« Válasz #13169 Dátum: 2012. február 17. - 15:32:33 »
Mivel én nem értek hozzá , de érdekelne a dolog megkérdezem itt hátha tud valaki valamit mondani és segíteni nekem a digitális képregények olvasásáról.
Mit érdemes venni , amin igazán lehet olvasni képregényt ? A honosított képregényeket lehetne-e olvasni  akár ebook vagy mondjuk tábla pc-n ? Azt hallottam , hogy iPad-on lehet olvasgatni , de azt nem tudom , hogy ehhez kell-e külön program vagy alapból tudják a gépek ? Ha valami hülyeséget kérdeztem nézzétek el.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #13170 Dátum: 2012. február 17. - 16:08:01 »
Tabletet, ha látni is akarsz belőle valamit. Amúgy bármilyen modern telefonon is lehet nézegetni őket.
Egzakt választ azért is nehéz adni erre, mert még a digitális képregényeknél nincs valami bevett eljárás. Majdnem ahány kiadó, annyiféleképpen jelenítik meg. Amúgy ha venni akarsz külföldről digitális képregényt, az adott oldalak elmagyarázzák, hogyan jelenítheted meg.
A honosítottat meg telefonon legfeljebb böngészőből tudod, tableten meg ugyanúgy, mint PC-n.

Ju

• Pókfej
« Válasz #13171 Dátum: 2012. február 17. - 17:04:41 »
iPaden lehet, az biztos. Én még nem próbáltam, de olyan nincs, hogy nem lehetne. E-book olvasón is lehet, illetve ez attól függ, hogy milyen olvasóról van szó. A fekete-fehéreken ugye alapból nem. Most már vannak színes olvasók is (bár egyelőre még csak lebutított tabletek szerintem... de lehet h még csak szimplán rosszul ítélek, élőben még nem láttam egyet sem :)), azok pont erre vannak kitalálva. Az az indiszkrét kérdésem van, hogy mennyire "hivatalos" képregényekre gondolsz? Egyik barátnőm tudom, hogy legálisan tölti le őket, azzal elvileg minden jól megy. Úgyis mindjárt találkozom vele, majd megkérdezem. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #13172 Dátum: 2012. február 17. - 17:52:01 »
Én kimondottan a honosított képregényeket szeretném rajta olvasgatni .

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #13173 Dátum: 2012. február 17. - 18:08:52 »
Akkor egy tablet és felrakni rá a CDisplay-t. Vagyis úgy, mint egy PC-n. Vagy közvetlen az oldalakról, bár erre a Zsák és a Blateco olvasóján kívül a többi tabletek esetén nem hiszem, hogy kifejezetten kényelmes volna.

venom75

• Pókfej
« Válasz #13174 Dátum: 2012. február 17. - 18:22:42 »
Köszönöm a segítséget.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #13175 Dátum: 2012. február 17. - 22:11:05 »
Akkor egy tablet és felrakni rá a CDisplay-t.
CDisplayt, ami 2004 óta halott projekt, és rögtön korlátozza is magát vele Windowsra tableten? Jó tanács. :)

Egyébként nem szükséges hozzá külön szoftver, a beépített böngészőkkel olvashatók tökéletesen. A kézi zoommal talán még kényelmesebben is, mint asztali gépen, bár ezt akadályozhatják a kis kijelzők.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #13176 Dátum: 2012. február 18. - 09:15:09 »
2010. óta legfeljebb. A linuxos megfelelője kicsit régebb óta elhanyagolt. :) Az iOS-re pedig tudtommal csak ez van, de ez nem hiszem, hogy jó felhasználó által készített file-okra. Vagy bármi másra, ami nem az Apple boltjából jött. Vagy az Apple-től. Úgyhogy iPaden marad a böngészős megoldás.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #13177 Dátum: 2012. február 18. - 11:43:26 »
Csakhogy a CDisplay nem CDisplayEx, a Comix meg nem MComix. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #13178 Dátum: 2012. február 18. - 16:11:02 »
Nekem CDisplayEX van fent, teljesen jó. :)
Tejet kérek! Csokisat!

Pepea

• Grizzly
  • *
    • Black Team Comics
« Válasz #13179 Dátum: 2012. február 24. - 12:26:07 »
2010. óta legfeljebb. A linuxos megfelelője kicsit régebb óta elhanyagolt. :) Az iOS-re pedig tudtommal csak ez van, de ez nem hiszem, hogy jó felhasználó által készített file-okra. Vagy bármi másra, ami nem az Apple boltjából jött. Vagy az Apple-től. Úgyhogy iPaden marad a böngészős megoldás.
Igen, comicze-t használok mostanában, van iphonem, van ipadom. :) ipad sokkal élvezetebb, mint iphone. csak cbz-eket, meg cbr-eket feltenni készülékbe, és máris olvasni. Honlapról nem mindent tud, azzal kéne várni. Én fogok tervezni blateco-n, olyan honlapot, ami tabletek is tudjanak használni, már terveztem, csak mikor, az még nem tudom, mert még folyamatban van, kísérletezek. :)