A Disassembledé tényleg jó, csak az szerintem nem What If... inkább "Mi lett volna, ha... Jeff Parker 2000 megmagyarázatlan homályos utalgatás és 100 részre előre megírás helyett egy értelmesen megmagyarázott módon oszlatja fel az Angyalokat" inkább... szerintem azért írták, mert muszáj volt magyarázatokat adni egy rakás kontinuitásbéli hibára a történetben, de a klasszikus WI-sémához nincs sok köze. Viszont ez a történet érdekes módon Bendis Angyalkodásának kezdetét sokkal jobbá teszi (BMB afféle kompromisszumkötésképpen a saját történeteiből az itt megmagyarázott elemeket szépen ki is vette, nem akarta ő csakazértis másképp magyarázni, amit nagyon helyesen tett, így is három író takarított utána).
A CW-ből tényleg jó a második, az első viszont egy ökörség. Bár a WWH WI-jének első sztoriját logikátlanságban semmi sem veri (az a füzet győzött meg róla, hogy Pak egyedül Hulkot tud jól írni, máshoz szinte semmit sem ért... ahogy a második sztori onnan ezt rögtön bizonyítja is).
Nem tudom, melyikeket rendelted meg, de van három, amiket szerintem ne olvass el, még ha meg is rendelted: a Wolverine Enemy of the State, az Age of Apocalypse (ez vmi annyira olvashatatlan, hogy nehéz szavakkal leírni) és a Deadly genesis. Az Otheré közepeske, az F4-é viszont emlékeim szerint elég kellemes.