Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466863 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:OFF
« Válasz #13480 Dátum: 2012. június 20. - 12:45:02 »
Én is köszönöm az infót, már én is gondolkodok külföldi rendelésről. Akkor például OTP-s bankkártya is megfelelne?
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ju

• Pókfej
« Válasz #13481 Dátum: 2012. június 20. - 13:20:54 »
Szerintem minden olyan bankkártya jó, aminek a hátulján van érvényesítő kód. :headscratch: Én egy ideje a számláimat is így fizetem.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #13482 Dátum: 2012. június 20. - 15:51:42 »
Bankkártya továbbképzés. :)
A sima bankkártyát nem mindenhol fogadják el, de elsősorban azt kell nézni, milyen típusú, és mindenhol fel van tüntetve, melyikeket fogadják el. Az én OTP-s bankkártyám pl "maestro" a kék és piros egymásbafolyó karikában. A bookdepository-n belemegyek a kosár tartalmába, és máris felsorolja az összeset, és látszik, hogy ezzel is tudnék fizetni, ami kicsit leegyszerűsíti a dolgokat, mert ezen van az aktív folyószámlám.
A hitelkártya a dombornyomott, ez pl "master card", vagy "visa" a leggyakrabban, ezeket mindenhol elfogadják. de van még többféle, pl gyakori az "american express", ezt már nem mindenhol látom. Ezeknek a használata tényleg lépésről lépésre el van magyarázva mindenhol, hogy mikor, hol, mit kell beírni. Ezen általában csak egy hitelkeret van, szóval ide mindig vissza kell utalnom a pénzt. Netes vásárlásra ideális mindegyik kártya, mert külön pin kódot nem kérnek ilyen esetben.
This is a joke. A real practical Joke.

Karako

• Grizzly
  • *
« Válasz #13483 Dátum: 2012. június 21. - 00:15:05 »
Igen, a mikor mit kell írni tényleg ott van, de maga a folyamat nincs teljesen elmagyarázva, vagy csak én nem vettem észre... Szóval, ha rendelek akkor ők vesznek le pénzt az általam megadandó adatok alapján, vagy én magam fogok utalni? Tudom, h ez egy nagy oldal és sok jót hallottam róla, de én mindig tartok a bankkártya adatok kiadásától, az esetleges visszaélések miatt. A rendelés menete tiszta de ha van aki már rendelt innen, akkor hálás lennék ha leírná a fizetés pontos menetét.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #13484 Dátum: 2012. június 21. - 07:57:12 »
Sima bankkártyás fizetés. Közvetlen a számláról emelik le a pénzt a bankkártya adatai alapján, néha szó szerint az elküldés pillanatában.
Bankkártyákon mindig van egy (vagyis kettő) limit, aminél nagyobb összeget nem lehet velük kifizetni. Ez alapból kártyaszolgáltatótól és/vagy banktól függ. Átmenetileg többnyire lehet ezen változtatni telefonon vagy netbankon keresztül. Aki tart a kártyaadatok kiszivárgásától, az netes kártyát használ. Ezen nincs se chip, se mágnes, cask egy kártyaszm és egy biztonsági kód, és talán nem csak az én bankomnál megváltoztathatatlanul 1 Ft az alaplimit, melyet mindig tranzakció előtt kell netbankon megemelnem a kért szintre. Így ha ki is jut, nem lehet róla pénzt leszedni, te viszont látod, ha valaki ezzel próbálkozott.

Karako

• Grizzly
  • *
« Válasz #13485 Dátum: 2012. június 22. - 00:16:27 »
Köszi szépen a válaszokat sokat segítettetek!

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #13486 Dátum: 2012. június 24. - 19:23:04 »
Betörtek a falum fürdőjébe. Az egyik tettes a volt osztálytársam volt. Nem tartották bent sokáig, aztán meg kirakott facebookra egy zenét.
Mr.Busta - Tolvajok Földje  :stupid:
http://oroshazainfo.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=677:betoertek-a-strand-buefejebe-elfogtak-az-elkoevetket-&catid=37:hirek
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #13487 Dátum: 2012. június 24. - 19:39:18 »
Miért nem tartották bent? Mert a kis érték miatt csak szabálysértés volt, nem bűncselekmény?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #13488 Dátum: 2012. június 24. - 19:53:17 »
Miért nem tartották bent? Mert a kis érték miatt csak szabálysértés volt, nem bűncselekmény?

Azt nem tudom sajnos.  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13489 Dátum: 2012. június 24. - 21:29:49 »
Nem semmi! Vicces lehetett, amikor kimentek a rendőrök, és mindenhol tábla csokikat láttak. :)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #13490 Dátum: 2012. június 24. - 22:10:50 »
Öcsém olyat hallott a szomszédtól, hogy ilyen Jancsi és Juliska metódussal kapták el őket, mert a csokipapírok elvezették a rendőröket a házhoz. Persze lehet, hogy csak tréfált.  :hehe:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #13491 Dátum: 2012. június 26. - 11:05:12 »
Megjelent a Mozimánia legújabb száma, benne Pókember és Batman poszterrel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13492 Dátum: 2012. június 26. - 11:10:39 »
Jó képek?

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #13493 Dátum: 2012. június 26. - 11:28:04 »

Persze magyarul.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13494 Dátum: 2012. június 26. - 12:14:02 »
JÓ képek!  :spidey:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13495 Dátum: 2012. június 26. - 20:08:06 »
Hát ennek én sem tudtam ellenállni, lecsaptam rá az újságosnál. :D Mondjuk ezt a kiadványt nem szoktam figyelemmel követni, mindegyik számhoz adnak posztert? Eddig csak a Bosszúangyal-poszteres rész volt meg belőle.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

venom87

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #13496 Dátum: 2012. június 26. - 20:21:19 »
Én a poszter miatt biztos megveszem két példányban!!!  :spidey:

venom75

• Pókfej
« Válasz #13497 Dátum: 2012. június 27. - 06:35:50 »
Én is megvettem , a cikkek is jók benne.
Tom Fireheart :Az elején, az élőfizetésnél választ kapsz a poszteres kérdésedre.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #13498 Dátum: 2012. június 27. - 09:14:06 »
Régi/új lakóink a padláson...most fedeztem fel "őket".
Szerintetek, kik a lakók? ;D
http://imageshack.us/f/641/p6241640.jpg/
Én egy kicsit besz@rtam, amikor megláttam...
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13499 Dátum: 2012. június 27. - 11:05:09 »
Úristen! Ez  a Hétszűnyű Kapanyányimonyók! Be careful. :hehe:

Tom Fireheart :Az elején, az élőfizetésnél választ kapsz a poszteres kérdésedre.
És tényleg! Köszi. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.