Gimp-et még soha nem használtam, úgyhogy bocsi, ha valami nem lesz egyértelmű.

Itt az volt a lényeg, hogy az egész képen (mármint ami maradt a végén) fekete kontúr volt. Duplikáltam a réteget (majd meglátod, miért). Varázspálcával kijelöltem minden feketét (30, vagy 50 tolerance-el), negáltam a kijelölést, aztán radírral végighúztam a körvonalakat, de nem finomkodtam sokat. A radír csak a kijelölés területén működik, ezért nyugodtan belenyúlhatott a kontúrokba addig, amíg csak a feketébe ért bele. Ennek az egésznek ugye meglesz az a mellékhatása, h a szélen lévő papírfecnikből is kiradírozod a fehéret. Itt jön be az, hogy duplikáltam korábban a réteget. Ezt elneveztem "white"-nak. Ezen kijelöltem mindent, ami fehér (1 tolerance), és töröltem minden mást. Ez elméletben elég kéne legyen, de a PS nem teljesen így működik; nem csak azok a fehér részek maradtak meg, amiket akartam, hanem még sok világosszürke pixel is a régi háttérből. Innen két lehetőség van/volt: vagy kiradírozod az összeset, ami lássuk be, felesleges pepecselés lenne, vagy csinálod azt, ami nekem beugrott.

30-as tolerance-al kijelöltem egyesével a papírfecniket a fehér rétegen (csak néhány darab volt, ennyinél ez a legegyszerűbb), átváltottam a másik rétegre és ott nyomtam egy kitöltést fehérrel. És ennyi volt

Ja, még megjegyzésnek annyit, hogy az elején minden alá betettem egy magenta színű réteget, hogy pontosan lássam, hol maradtak még olyan dolgok, amiket ki kell szednem.
Ha valami nem tiszta, kérdezz nyugodtan.

Fantomex: pólóhoz nem lesz ez egy kicsit kicsi felbontású?
Ez nekem is megfordult a fejemben, de léteznek szoftverek, amikkel lehet jó minőségben nagyítani. Az én egyik fotóm is így lett poszterméretű nemrég.