Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473405 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Cirus

• Közönséges bűnöző
  • *
Re:OFF
« Válasz #13640 Dátum: 2012. szeptember 04. - 09:55:43 »
Meg a Zöld Lámpás filmben ő kölcsönözte a hangját Kilowognak.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13641 Dátum: 2012. szeptember 04. - 12:30:16 »
:surp:...
Nem gondoltam volna, hogy ilyen kevés filmje volt csak.
Összesen 94 filmben/sorozatban/rajzfilmben/videojátékban szerepelt. Szerintem az nem olyan kevés.  ;)
Sztem meg kevés. Viszonylag, más ismert színészekhez képest. Te beleszámolod a szinkronizálást és a tv szerepeket, én meg nagy játékfilmekről beszélek. Egyáltalán nem kicsinyíteni akartam ezzel a munkásságát.
Én azon is meglepődtem, hogy 54 éves volt. Kevesebbnek néztem volna.

BuB

• Pókfej
« Válasz #13642 Dátum: 2012. szeptember 04. - 13:08:57 »
Azért nem volt neki olyan hú de kevés szerepel... 95-ben  kezdte a pályát.

http://www.imdb.com/name/nm0003817/
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #13643 Dátum: 2012. szeptember 04. - 13:21:10 »
RIP... sok filmjét szerettem.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #13644 Dátum: 2012. szeptember 04. - 14:57:49 »
 :(
A Fenegyerekben (függetlenül attól, hogy nem is fehér) tökéletes volt a Kingpin szerepére, és nagyon szerettem a betörő az albérlőmet is. :(

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #13645 Dátum: 2012. szeptember 04. - 16:10:50 »
Ez szomorú hír, nagyon kedveltem jó színész volt. :(
Tejet kérek! Csokisat!

venom75

• Pókfej
« Válasz #13646 Dátum: 2012. szeptember 04. - 17:09:48 »
Nagyon jó színész volt , a Halálsoron c. film nagyon nagy vele.
Nagyon sajnálom , hogy elment.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13647 Dátum: 2012. szeptember 04. - 17:57:58 »
A hír szerint szívrohamot kapott. 50 év körül ez egyáltalán nem meglepő.
Végülis igaz... De mégse gondoltam volna, hogy vele is ez történik. Tény, hogy nagydarab volt, de jóval több izom volt rajta, mint zsír.
Nagyon sajnálom, mert szimpatikus volt, nagyon bírtam. Jó filmekben szerepelt.

És a God Of War 2-ben ő "játszotta" Atlast.  ;)
Ezt nem is tudtam.
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 04. - 17:59:48 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #13648 Dátum: 2012. szeptember 10. - 13:31:06 »
Valaki körbe tudná Frankensteint vágni, a papírcafatokkal együtt? Nem értek a photoshophoz.  :nemtudom:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ju

• Pókfej
« Válasz #13649 Dátum: 2012. szeptember 10. - 15:54:24 »
Pár perc és meglesz. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #13650 Dátum: 2012. szeptember 10. - 16:03:05 »
Íme. :)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #13651 Dátum: 2012. szeptember 10. - 18:25:35 »
Király! Köszi!  :oh:  :clap: :joy: Pólót szeretnék belőle csinálni, azért kellett.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ju

• Pókfej
« Válasz #13652 Dátum: 2012. szeptember 10. - 18:33:44 »
Szívesen. Legalább volt kifogásom photoshopozni. :)

Pólót szeretnék belőle csinálni, azért kellett.
Jó választás. ;)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #13653 Dátum: 2012. szeptember 11. - 11:54:19 »
Ju, egy kis fejtágítást adnál, hogyan csináltad? Pl. a lépések, köszi ;) ? Csak mert én is szoktam néha kivágni, de az enyém nem olyan szép, mint a Tied, és érdekelne, hogy mit rontottam el (mondjuk nekem csak Gimp-em van ubuntu alatt, de a lényeg valsz ugyanaz)

Fantomex: pólóhoz nem lesz ez egy kicsit kicsi felbontású?
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Ju

• Pókfej
« Válasz #13654 Dátum: 2012. szeptember 11. - 12:20:22 »
Gimp-et még soha nem használtam, úgyhogy bocsi, ha valami nem lesz egyértelmű. :)
Itt az volt a lényeg, hogy az egész képen (mármint ami maradt a végén) fekete kontúr volt. Duplikáltam a réteget (majd meglátod, miért). Varázspálcával kijelöltem minden feketét (30, vagy 50 tolerance-el), negáltam a kijelölést, aztán radírral végighúztam a körvonalakat, de nem finomkodtam sokat. A radír csak a kijelölés területén működik, ezért nyugodtan belenyúlhatott a kontúrokba addig, amíg csak a feketébe ért bele. Ennek az egésznek ugye meglesz az a mellékhatása, h a szélen lévő papírfecnikből is kiradírozod a fehéret. Itt jön be az, hogy duplikáltam korábban a réteget. Ezt elneveztem "white"-nak. Ezen kijelöltem mindent, ami fehér (1 tolerance), és töröltem minden mást. Ez elméletben elég kéne legyen, de a PS nem teljesen így működik; nem csak azok a fehér részek maradtak meg, amiket akartam, hanem még sok világosszürke pixel is a régi háttérből. Innen két lehetőség van/volt: vagy kiradírozod az összeset, ami lássuk be, felesleges pepecselés lenne, vagy csinálod azt, ami nekem beugrott. :) 30-as tolerance-al kijelöltem egyesével a papírfecniket a fehér rétegen (csak néhány darab volt, ennyinél ez a legegyszerűbb), átváltottam a másik rétegre és ott nyomtam egy kitöltést fehérrel. És ennyi volt :) Ja, még megjegyzésnek annyit, hogy az elején minden alá betettem egy magenta színű réteget, hogy pontosan lássam, hol maradtak még olyan dolgok, amiket ki kell szednem.
Ha valami nem tiszta, kérdezz nyugodtan. :)

Fantomex: pólóhoz nem lesz ez egy kicsit kicsi felbontású?
Ez nekem is megfordult a fejemben, de léteznek szoftverek, amikkel lehet jó minőségben nagyítani. Az én egyik fotóm is így lett poszterméretű nemrég. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #13655 Dátum: 2012. szeptember 11. - 12:27:12 »
Nem rossz. Én duplikálás után a háttér szürkéjét jelöltem volna ki színkijelöléssel, majd rátolni egy 100-as világosítást, így az egész fehérré válik. És ha a Varázspálca elkapja már ezt a nagy fehérséget, az se számít, hogy ha belül fehérített, mert az eredeti rétegen úgyis megmaradt volna.
Kézi pepecselést meg úgyse lehet teljesen elkerülni, nálad is látszik a markolatnál pár ottmaradt fehér pixel (meg egy kis aranyos a bal szélen, ami a fórum sötétebb vöröse előtt tűnt csak fel nekem most :)).

Ju

• Pókfej
« Válasz #13656 Dátum: 2012. szeptember 11. - 12:34:57 »
Kézi pepecselést meg úgyse lehet teljesen elkerülni, nálad is látszik a markolatnál pár ottmaradt fehér pixel (meg egy kis aranyos a bal szélen, ami a fórum sötétebb vöröse előtt tűnt csak fel nekem most :)).
Így van, nekem is maradt valamennyi, de amíg kevés van, addig kifejezetten élvezem piszkálni a pixeleket. :D És ja, pár pixel néha kimarad... megesik. :)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #13657 Dátum: 2012. szeptember 11. - 13:28:59 »
Köszi!!! Tudtam, hogy valamit nem jól csinálok. Otthon kipróbálom (asszem ezen fícsörök közöl a gimp mindegyikkel rendelkezik). Tuti nem radíroztam és a duplikált layer is új.
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Ju

• Pókfej
« Válasz #13658 Dátum: 2012. szeptember 11. - 13:52:56 »
Nincs mit. :)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #13659 Dátum: 2012. szeptember 11. - 14:30:11 »
A/4-es méretben lesz. Azt mondták, hogy pólónál még nem gáz ez a kisebb felbontás. Holnap kiderül.  :roll: