Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473729 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re:OFF
« Válasz #13720 Dátum: 2012. szeptember 24. - 23:19:41 »
(más: azt hiszem, sokat gépeltem ma... mielőtt el akartam küldeni ezt a postot, ctrl+s-t nyomtam... még az kéne, hogy F5-el akarjam elküldeni... :stupid:)
Én rendszeresen :wq-t nyomok. :D
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ju

• Pókfej
« Válasz #13721 Dátum: 2012. szeptember 25. - 00:29:19 »
Én rendszeresen :wq-t nyomok. :D
Kéne egy pingvinsimogató az állatkertbe. :D
De akkor megnyugodtam, hogy ez normális... ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #13722 Dátum: 2012. szeptember 25. - 02:03:32 »
...

Kint azért kerültetek verekedésbe, mert "román" vagy, itt meg azért kerültünk verekedésbe, mert magyarok vagyunk. Fura, hogy ez, hogyan működik.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13723 Dátum: 2012. szeptember 25. - 07:21:59 »
Én is tudnék mesélni a sulis éveimről, és hogy a két visszatérő rémálmom közül az egyik az, hogy még mindig suliba járok, sokat elmond magától. ;) Bár engem csak azért szívattak, mert kétszer okosabb voltam a többieknél (jó, Krizlinél nem :)), és fizikai szintre soha nem jutott el a dolog (a lányoknak nem ezek a módszereik), attól még gáz volt. Nagyon.
Ilyen álmom nekem is sokszor volt. Tündi is kb. ugyanezt mesélte, mint te,  ő "tipikus stréber szindrómának nevezte. De arra a kérdésre, hogy ez orvosi szakszó-e azt mondta, nem. :)

Nálam több dolog is együtt volt, fizikai gyengeség, rossz anyagi háttér, stréberség. De nem csupán jó tanuló voltam, de még érdeklődő és őszinte is (újabb hiba), így nem rejtettem véka alá, hogy az általános sulis anyag szabad agykapacitásom igen kevés hányadát köti le, így engem a tanárok is utáltak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13724 Dátum: 2012. szeptember 25. - 08:29:29 »
Vicces, engem éppen szeretett minden tanár, amíg azt látták, hogy mennyi eszem van, de aztán, amikor azt is látták, hogy nem használom ki, mert minden más jobban érdekel a tanulásnál, akkor már nem csíptek annyira. :)
Nekem a hasonló álom az a katonaság, hogy azt álmodom, megint ott vagyok.

venom75

• Pókfej
« Válasz #13725 Dátum: 2012. szeptember 25. - 08:39:22 »
Mero ez kemény . Velem meg az volt a baj mindenhol , hogy az ilyen "elesett, kiközösített " emberek mellé álltam. Én is voltam Sopronba katona, de a mi századunkban nem találkoztam ilyennel.

Ju

• Pókfej
« Válasz #13726 Dátum: 2012. szeptember 25. - 12:20:14 »
ő "tipikus stréber szindrómának nevezte. De arra a kérdésre, hogy ez orvosi szakszó-e azt mondta, nem. :)
Mindenesetre találó. :)

Vicces, engem éppen szeretett minden tanár, amíg azt látták, hogy mennyi eszem van, de aztán, amikor azt is látták, hogy nem használom ki, mert minden más jobban érdekel a tanulásnál, akkor már nem csíptek annyira. :)
Egy részük engem is szeretett. Az, amelyiknél nem voltam okosabb. ;D (Ez egyébként csak félig vicc, elterjedt hír volt, hogy azok a tanárok jönnek hozzánk tanítani, akiket máshova nem vettek fel.)

Todd

• Pókfej
« Válasz #13727 Dátum: 2012. szeptember 25. - 16:32:07 »
Velem meg az volt a baj mindenhol , hogy az ilyen "elesett, kiközösített " emberek mellé álltam.
Most is folyton Meroval lógsz.  :twisted:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #13728 Dátum: 2012. szeptember 25. - 19:00:49 »
Velem meg az volt a baj mindenhol , hogy az ilyen "elesett, kiközösített " emberek mellé álltam.
Kössz. :finger:
Nem tudok mit szólni, Mero, ez állati durva...
Eh,ami volt elmúlt.  :)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

venom75

• Pókfej
« Válasz #13729 Dátum: 2012. szeptember 25. - 20:57:28 »
Ahogy látom már lereagálták. Amúgy veled is sokat lógok.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13730 Dátum: 2012. szeptember 25. - 21:01:50 »
Nem is képezek kivételt a szabály alól. Sőt klassz lett volna, ha már akkor is ismerek pár ilyen fazont, mint ti. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13731 Dátum: 2012. szeptember 25. - 22:20:03 »
Hú, Mero, nem semmi amit leírtál... :o Ha nem mondod, nekem meg sem fordult volna a fejemben a származásod. Megdöbbentő, hogy ennyi gondod volt emiatt.

Amúgy a kirekesztettséget illetve a piszkálást én is megtapasztaltam a magam módján, nekem általános iskolában volt gondom belőle. Én duci kiskölök voltam és volt pár hülyegyerek, aki engem is csúfolt meg cikizett emiatt. De bántani nem mertek, mert én voltam a tanárok kiskedvence, a kis eminens. :finger: (Meg azért én sem voltam anyámasszony katonája. :hehe:) De azt a pár cikiző idiótát leszámítva, az osztály többi részével nem volt gondom. Inkább olyan formában tapasztaltam meg a kirekesztettséget, hogy egészségügyi okok miatt  nem tudok mindent megcsinálni, amit az "átlag" emberek, ezért pl a csapatsportokból kiszorultam. Vagyis hát részt vehettem, de nem nagyon jutottam labdához pl fociban. Gyógytornára jártam, de mellette a rendes tesire is szerettem járni. Viszont volt egy fütyi tornatanár akit nagyon utáltam, ő nem engedte, hogy bármit csináljak a rendes tesi órán, ő volt az egyetlen tanár akit utáltam az általános isiben. Persze átvészeltem az általános iskolát, mint mindenki, de azért a rossz élmények megmaradtak bennem, még akkor is, ha csak pár hülyegyerekkel volt bajom... Emiatt pl egy ált. iskolás osztálytalira lehet, hogy el se mennék.

A gimi viszont már egész más volt, ott már tök jó fej volt mindenki, az tök jó volt. ;) Egyetlen tanárral rúgtam csak össze a port a gimi uccsó évében, a biosztanárral. Ugyanis neki megrögzött mániája volt az OKTV (országos középiskolai tanulmányi verseny), és mivel előző évben - bár nem jutottam túl az első fordulón - jól szerepeltem, azt akarta, hogy uccsó évben is induljak. Csak hogy én meg úgy gondoltam, hogy - a továbbtanulást szem előtt tartva - az a fontos, hogy mindenből jó jegyeim legyenek félévben és év végén, és nem az a fontos, hogy orrba-szájba tanuljam a bioszt az ő versenye kedvéért (szerettem a bioszt, és nagyon jó voltam belőle, de a verseny nem érdekelt). Az eredmény: pár ponttal rosszabb eredményt értem el a versenyen, mint előző évben, így természetesen nem jutottam tovább, a tanár bácsiban meg egy világ dőlt össze. Szerintem azóta se bocsátotta meg nekem. :hehe:

A rémálmokhoz meg: egyszer az volt a rémálmom (már gimi után jóval, az egyetemi időszak alatt), hogy még mindig gimis vagyok, fizika órán feleltetnek és csak kettest kapok. :lol: Totál para volt az egész, aztán mikor felébredtem, jót röhögtem, hogy hogyan lehet ilyen hülyeséget rémálmodni. :lol:

Na kb. ennyi, nem sajnáltatni akarom magam, semmi ilyesmi, csak ha már lelkizünk, hát kijött belőlem is. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #13732 Dátum: 2012. szeptember 25. - 22:46:26 »
Csak hogy én meg úgy gondoltam, hogy - a továbbtanulást szem előtt tartva - az a fontos, hogy mindenből jó jegyeim legyenek félévben és év végén, és nem az a fontos, hogy orrba-szájba tanuljam a bioszt az ő versenye kedvéért
Hm, én pont azért mentem egyszer fizika versenyre, hogy utána jó jegyet kapjak. :D Jóban voltam a fizika tanárnővel, ezért később inkább nem küldött. ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13733 Dátum: 2012. szeptember 25. - 23:00:01 »
Én ének-zenéből voltam protekciós, ugyanis mivel énekkarba jártam, így automatikusan mindig ötöst kaptam félévkor és év végén is énekből. ;D Így belegondolva, a gimis időszakom legpozitívabb élményei a kórushoz kötődtek, nagyon jó fej volt az énektanár, és a kórusban is baromi jó volt a hangulat. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #13734 Dátum: 2012. szeptember 25. - 23:03:35 »
Nálunk általánosban a zeneiskolába is járóknak be se kellett menni az énekórákra. :) A kórus meg mindig nagy élmény volt. ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #13735 Dátum: 2012. szeptember 29. - 09:47:11 »
Srácok , megy valaki innen a 13-án megrendezett Star Warsos rendezvényre ?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #13736 Dátum: 2012. szeptember 29. - 10:32:19 »
É nem, de remélem a Jediből hoznak ki a börzére is. Imádom Fazekas rajzait.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #13737 Dátum: 2012. szeptember 29. - 13:01:06 »
Akkor te nem olvastad a Knetes hírt.

venom75

• Pókfej
« Válasz #13738 Dátum: 2012. szeptember 29. - 13:22:10 »
Na ja, pont ezért szeretnék valakit megkérni a beszerzésre. Az az érdekes , hogy Attila minden kiadványát postázza nekem dedikálva , elég jó megvagyok vele, de azt állítja ebben még ő sem tud segíteni. Nem hiszem el , hogy egy rajzolónak nem lenne lehetősége ilyenre.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13739 Dátum: 2012. szeptember 29. - 13:32:25 »
Megoldható, de nehézkes. Tudtommal nem szerzői kiadás, így a képregény nem nála, hanem a kiadónál van.