Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466742 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:OFF
« Válasz #1560 Dátum: 2008. április 05. - 22:03:54 »
Nem mellékesen háromszoros tudathasadásban szenved, hivatalosan is elmebeteg, és nem egyszer vált közveszélyessé. Egyébként aranyos csaj. ;D
Nem mellesleg pedig a tesója meleg.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1561 Dátum: 2008. április 05. - 22:16:26 »
talgaby erősíts meg, de tudtommal Aurora leszbikus, úgyhogy nem nagy dicsőség a pasijának lenni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1562 Dátum: 2008. április 05. - 22:59:43 »
Nem. Jeanne-Marie kissé frigid, Aurora teljesen hetero, Õ meg... Õ meg túl szadista, hogy ilyesmivel foglalkozzon ("Õ"-nek hívják a harmadik tudatot).

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1563 Dátum: 2008. április 06. - 07:37:58 »
Nem mellékesen háromszoros tudathasadásban szenved, hivatalosan is elmebeteg, és nem egyszer vált közveszélyessé. Egyébként aranyos csaj. ;D
Nem mellesleg pedig a tesója meleg.  :D
Nem. Jeanne-Marie kissé frigid, Aurora teljesen hetero, Õ meg... Õ meg túl szadista, hogy ilyesmivel foglalkozzon ("Õ"-nek hívják a harmadik tudatot).
Jézus, de jót fogtam ki. Még jó, hogy nem első helyezett. :lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1564 Dátum: 2008. április 06. - 10:24:40 »
Sajnos ismét egy színészkolosszus távozott el tőlunk. Elhunyt Charlton Heston. 84 éves volt, nyugodjék békében. :(
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1565 Dátum: 2008. április 06. - 11:15:34 »
Nagyon sajnálom. Nyugodjék békében. :(

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1566 Dátum: 2008. április 06. - 11:53:05 »
Én is sajnálom, egy időben a kedvenc szinészem volt.  :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1567 Dátum: 2008. április 06. - 17:56:46 »
Well... egy időben én is nagyon kedveltem. De amióta láttam Michael filmjét a Kóla, puska, sültkrumplit, kifejezetten ellenszenves lett. Egyike azoknak a vezéregyéniségeknek, akik foggal-körömmel kiállnak amellett, hogy Amerikában mindenkinek legyen joga fegyvert hordani és használni. Õ volt az egyik főnök a fegyvert támogatók szövetségében. Pedig évek óta hallani arról, hogy iskolába gyerekek visznek fegyvereket és lelőnek vele akárkit.  :-\ Még a South Park sorozat is ez elleni tiltakozásként indult el.  :(
Ennek ellenére a Ben Húrban nagyon jó volt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1568 Dátum: 2008. április 06. - 19:09:26 »
Nézd, ő egy régi felfogású valaki, aki úgy gondolkozik, hogy az apáknak meg kell tudni védeni a családjaikat. Biztos nem azért állt ki ő sem a fegyvertartás mellett, hogy az egyetemeken degenerált idióták lődözzék a népet...
Azt is össze lehetne adni, hogy betörésekben meg ilyen olyan lopásokban, hány ember halt már meg. Ha lehetne fegyverük, eleve meg se mernék támadni az embereket, vagy éppen egy bandás rablásnál szépen le lehetne puffantani a tettest. Persze neki is lehetne fegyvere, szóval az éremnek itt is megvn a másik oldala, és elszabadulna a pokol...
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 06. - 19:11:46 írta pepo05 »
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1569 Dátum: 2008. április 06. - 19:48:58 »
Azt is össze lehetne adni, hogy betörésekben meg ilyen olyan lopásokban, hány ember halt már meg. Ha lehetne fegyverük, eleve meg se mernék támadni az embereket, vagy éppen egy bandás rablásnál szépen le lehetne puffantani a tettest.
Ez így jól hangzik, csak az a baj vele, hogy pont emiatt van annyi ilyen gyilkosság odaát. Még régebben láttam egy műsort ahol kriminológusok és egyéb más szakemberek nyilatkoztak arról, hogy annak semmi visszatartó ereje nincs, ha a másiknál fegyver van, sőt pont az ellenkezőjét érik el vele. Míg más országokban, ahol nincs az, hogy bárki szabadon viselhet fegyvert, sokkal kevesebb, sőt, szinte elenyésző a halálos rablások száma, például betörésnél. De mivel odakint mindenkinek van fegyvere, a rabló, vagy betörő is eleve fegyverrel felszerelkezve megy betörni vagy rabolni, és mivel eleve arra számít, hogy az áldozatnál is fegyver van, inkább ő tüzel először. Ennyire egyszerű az egész. Tehát semmit nem old meg az, hogy fegyver van az embernél, inkább csak megnöveli a halálos bűnelkövetések számát.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1570 Dátum: 2008. április 06. - 21:03:43 »
Ezért mondtam, hogy az éremnke két oldala van. Én amondó vagyok, hogy semmit nem old meg a fegyverviselés, de az se, hogy tilos fegyvert viselni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1571 Dátum: 2008. április 06. - 21:33:20 »
Nekem az a legnagyobb bajom a szabad fegyverviseléssel, hogy én magam is ismerek egy olyan srácot, akinek, ha elborul az agya, nem lát, nem hall. Hallani pedig többről is hallottam ilyet (például az, aki pár éve a Burger Kingben lelőtt pár random embert). Az ilyen emberek kezében a fegyver abszolút halálos lehet. Akit ismerek, a haverom volt, nagyon rendes srác, nagyon béketűrő is, talán épp ezért van, hogyha mégis elszakad a cérna, elborul az agya. Osztálytársam volt különben, a többiek mesélték, hogy a Héven utaztak együtt haza, amikor egy kis cigánygyerek beléjük kötött (azon biztos tudatban, hogy a háttérben a nagyobbak majd megvédik, vagy hogy a magyarok úgyse mernek visszavágni nekik). A kisköcsög volt vagy 13 éves, a haverom akkor 18. Persze felháborította, mi a szart képzel, és amikor még neki állt feljebb, a földre lökte, rátérdelt, a többiek szedték le róla, annyira nem tudta, mit csinál. Ha szabad fegyverviselés lenne, lehet, hogy lelőtte volna, amit egy: a kis bunkó sem érdemelt volna meg azért, kettő: a haverom azóta is börtönben lenne, pedig alapvetően tök normális srác volt.
És ez volt 20 éve, amikor még viszonylag normálisabbak voltak a gyerekek. A mai kölykök kezébe fegyvert adni, majdnem totális öngyilkosság.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1572 Dátum: 2008. április 06. - 23:26:39 »
 :D Nem olvastok figyelmesen.
Írtam, hogy a szabad fegyverviselést én pszichológiai tesztekkel engedélyezném csak, pont az ilyen esetek elkerülése végett.
Vagy magamnak se adnék fegyvert soha, mert picit velem is az van, mint haveroddal...mondjuk én nem vagyok béketűrő, nagyon hamar ideges leszek, és ez pár pillanat alatt el is múlik, csak hát ugye a pár pillanat elég egy-két hülyeségre. PL: hogy letépd a szekrényajtót és széttörd osztálytársad hátán. :D
Vagy még középiskolában(hjah egy éve volt... :D) eléggé feszült volta, nekiálltam házit másolni, a többiek meg(tudván, hogy én reagálok is a csesztetésre) megdobtak vagy kétszer-háromszor egy labdával. Filmszakadás, utánukdobtam két nehezebb széket...hát ez egyik majdnem eltalálta az egyik delikvenst és simán beszakadt volna a feje. Persze már amikor puffantak a székek rögötn észbe kaptam, hogy hoppá, ez azért nagyon veszélyes...de már késő.
Szóval én alkalmassági engedélyhez kötném...végülis az sem szabad fegyverviselés, nem lehet mindenkinek, de azért mégis más, mint a mostani helyzet.

De egy példa: apukám pénzügyőr, ők fegyveres testület ugyebár, van engedélyük fegyverhasználatra. Lőtéren...mert minden egyes elhazsnált golyóról jelentést kell írni, hogy mikor, hova és miért lőtte ki, ha éppen nem a lőtéren volt. Ez is nevetséges azért...ha éppen betörne hozzánk valaki, és apu lepuffantaná, amellett, hogy akár gyilkosság is lehetne, még a testületnek is jelentést kéne írni, hogy ugyan má minke lőtte le azt a szerencsétlent és elővennék, hogy fegyver nélkül kellett volna megoldani...
« Utoljára szerkesztve: 2008. április 06. - 23:32:48 írta pepo05 »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1573 Dátum: 2008. április 06. - 23:38:05 »
Nem olvastok figyelmesen.
Írtam, hogy a szabad fegyverviselést én pszichológiai tesztekkel engedélyezném csak, pont az ilyen esetek elkerülése végett.
Nem is írtál ilyet.  :D De egyébként, ha az apukád pénzügyőr, akkor tudnod kell, hogy a fegyverviseléshez valóban pszichológiai alkalmassági kell. És ez a legtöbb normális országban is így van. Persze Amerika nem tartozik közéjük.  ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1574 Dátum: 2008. április 06. - 23:38:41 »
PL: hogy letépd a szekrényajtót és széttörd osztálytársad hátán. :D
Ezt tényleg megtetted? :o Tisztára, mint valami Bud Spencer film jelenete. :lol:

Én amúgy totál nyugodt vagyok és nagyon béketűrő, nagyon rég nem volt semmilyen komoly konfliktusom, amiből bunyó lett volna. Igazából asszem általános iskolában verekedtem utoljára. :lol: Ja, meg tesómmal öltük egymást kiskoromban de abból kinőttünk szerencsére. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1575 Dátum: 2008. április 06. - 23:44:19 »
Idézet
Nem is írtál ilyet.  Nevet De egyébként, ha az apukád pénzügyőr, akkor tudnod kell, hogy a fegyverviseléshez valóban pszichológiai alkalmassági kell. És ez a legtöbb normális országban is így van. Persze Amerika nem tartozik közéjük.
Ja elveszett. A szerkesztéssel véletlenül kitöröltem.
Hjah, kellett nekik teszt, de gondolod az milyen szintű volt. MOndjuk az alap, hogy fegyveresekhez nem vesznke fel degenerált gyengeelméjűeket, de  azért nem olyna komoly az a teszt. Legalábbis az apu ezt mondta. Én valami komolyabbra gondoltam.
Idézet
Ezt tényleg megtetted? Meglepődött Tisztára, mint valami Bud Spencer film jelenete.
Aha. :D Nem vagyok büszke rá, de azt hitte az a kis görény, hogy csak a szám jár, hogy egyszer nekimegyek...

Nekem meg az a rossz, hogy bárkivel össze tudok vezsni pillanatok alatt, csak amíg ki nem ismernek, at hiszik, hogy milyne indulatos, meg fezsült vagyok állandóan, meg haragszok mindnekire, ha rossz napom van...holott 2-3 perc után nekem már eszembe se jut a dolog, mintha semmi nem történt volna, a többiek meg még haragszanak rám...
Olyan is volt hogy veszekedtem anuyákkal és úgy bevágtam az ajtot, hogy kitört az üveg. :D Végighallgattam egy számot aztán már semmi baj nem volt...mondtam ne aggódjanak, majd megcsináltatom. Utána meg megkérdeztem, hogy mi lesz a vacsival... :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1576 Dátum: 2008. április 06. - 23:54:27 »
Hjah, kellett nekik teszt, de gondolod az milyen szintű volt. MOndjuk az alap, hogy fegyveresekhez nem vesznke fel degenerált gyengeelméjűeket, de  azért nem olyna komoly az a teszt. Legalábbis az apu ezt mondta. Én valami komolyabbra gondoltam.
Csak tudod mi a poén? Akkor senki nem kapna fegyverre engedélyt. Mert aki átmenne egy sokkal komolyabb pszichológiai teszten, az nem lenne alkalmas arra a munkára. Ezért van ez az "arany" középút, semmi sem tökéletes.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1577 Dátum: 2008. április 06. - 23:57:16 »
azt hitte az a kis görény, hogy csak a szám jár, hogy egyszer nekimegyek...
Hát ha ő provokálta ki direkt, akkor meg is érdemelte. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1578 Dátum: 2008. április 07. - 00:02:51 »
Idézet
Hát ha ő provokálta ki direkt, akkor meg is érdemelte. Nevet
Nem is jókedvemből volt. :D Plusz még az ajtót is nekem kellett megcsináltatni...

Idézet
Csak tudod mi a poén? Akkor senki nem kapna fegyverre engedélyt. Mert aki átmenne egy sokkal komolyabb pszichológiai teszten, az nem lenne alkalmas arra a munkára. Ezért van ez az "arany" középút, semmi sem tökéletes.
Hmmm...most nem igazán értem, mire akarsz célozni ezzel. Miért nem lenének alkalmasak akkor a munkára?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1579 Dátum: 2008. április 07. - 07:24:06 »
Hmmm...most nem igazán értem, mire akarsz célozni ezzel. Miért nem lenének alkalmasak akkor a munkára?
Azért, mert aki átmenne egy komolyabb pszichológiai teszten, az olyan bárgyú vagy birka ember, hogy ha arra kerülne a sor, akkor sem használná a fegyverét. Ezért nem lenne alkalmas a munkára. ;)