Sullkrisz!
Bocsáss meg, de nekem az volt a bajom, hogy összesen ennyi volt a hozzászólásod:
Éééés megint jön a rengeteg fikázás...
Ez nem véleménynyilvánítás. Legalább valami indokot írhattál volna, amit megtettél a következő hozzászólásoddal, persze már rég lejátszott dolgokat írtál. Én is azon a véleményen vagyok általában, hogy fikázás, majd a film megnézése után. Viszont itt csupán összehasonlítottuk a régi, a még régebbi és az új Pók rucit, mivel magáról a filmről kb. semmit nem lehet tudni. Az előző filmben volt egy nagyon jó pókruha, különösen a színe és a ruhaanyaga fogott meg különösen, ( még a lábon lévő tréningnadrág-csík is alig volt feltűnő ) erre visszatérnek az előző (szvsz ) gyengébb ruhaváltozathoz. Sajnos Am. KAp.-nál is elrontották, viszont itt a Pókinál még szerencsére nem olyan vészes ez a ruha ügy. MJ meg a forgatási képeken egyáltalán nem hasonlít MJ-re, ettől függően még változhat a dolog.
És az sem igaz, hogy aki lehúzza a filmet előre, annak úgyse fog tetszeni. Hallottál már a pozitív csalódásról? Saját példámat tudom említeni: nem sok reményt fűztem az AM.Kap. filmhez mégis feltűnően élvezhető volt. ( egy nagyon király jelmezzel

)
Összefoglalva: az előzetes véleménynyilvánítással szerintem semmi gond nincs, amíg az kulturált, reális körélmények között van.