Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466921 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sullkrisz

• Gyík
  • **
Re:OFF
« Válasz #14200 Dátum: 2013. február 20. - 19:43:20 »
Mamám 300 felett veszi :P
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

venom75

• Pókfej
« Válasz #14201 Dátum: 2013. február 20. - 19:45:43 »
Igen ....eredetileg 490ft.
http://www.abrafaxe.hu/mozaik.php?mit=megrendeles
Én azért odaírnám , hogy mely számokról lenne szó.
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 20. - 19:50:26 írta venom75 »

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #14202 Dátum: 2013. február 20. - 19:49:52 »
Ajj de sz*r. Pedig azt hittem vmit kezdhetek velük. Mindegy már megosztottam a kepregeny kedvelők face-én.

Sztem rohadtul nem érdekel senkit. Egy hülye lájkot se kaptam a bejegyzésre. Ebből sem lett biznisz. :P
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 21. - 17:10:12 írta Sullkrisz »
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Karako

• Grizzly
  • *
« Válasz #14203 Dátum: 2013. február 24. - 22:25:57 »
Sziasztok!

Nem tudjátok esetleg, hogy ha az EU-n kívülről rendelünk pl USA-ból, a Tfaw-ról vagy Amazonról, akkor hogyan működik a vám, vagy kell valamilyen plusz összeget fizetni?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #14204 Dátum: 2013. február 24. - 22:36:04 »
Sziasztok!

Nem tudjátok esetleg, hogy ha az EU-n kívülről rendelünk pl USA-ból, a Tfaw-ról vagy Amazonról, akkor hogyan működik a vám, vagy kell valamilyen plusz összeget fizetni?
Én az Amazon-rol vásároltam ( azóta csak Bookdepository) régen valktrough könyveket,ott egy 25$ könyvre 8 dollár volt a szállitás,adót nem számoltak.De gondolom ez ártól függ. Én még soha nem rendeltem akkor összeget hogy adót kellene fizetnem rá.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #14205 Dátum: 2013. február 25. - 06:24:51 »
Csak adót kell fizetned, amit ők már belekalkulálnak a csomagba. A TFAW eleve csak könyvekkel és figurákkal foglalkozik, amire emlékeim szerint nincs vám, az amazon meg tud unión belülről is feladni, ezért ők csak a kötelező magyar ÁFA-t számolják el. A bookdepository pedig bevállalja a két ÁFA különbözetét, így ott nincs felár. (Ami elég rendes tőlük, révén ott a könyvekre nulla az ÁFA.)

Mero

• Thanos
« Válasz #14206 Dátum: 2013. február 25. - 14:19:28 »
A Bp. lakosok közül ki vállalja be hogy vesz nekem egy USB-MINI USB adaptert és elküldi nekem postán? Sopron-ban hiánycikk és nincs kedvem 2000 fizetni futárért amikor maga a termék 6-800 Forint.
A fizetés átutalással intézném.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #14207 Dátum: 2013. február 25. - 15:03:57 »
Sziasztok!
Egy kis segítséget, ötletet, tanácsot szeretnék kérni tőletek. Egy külföldi (amerikai) magazint szeretnék rendelni, nem előfizetés lenne, hanem egyetlen számról van csak szó. A kiadó honlapjáról vezető linken megtehetném, de a postaköltség ugyanannyi lenne, mint maga az újság. Nem ismertek véletlenül valamilyen oldalt, ahonnan jó postaköltséggel lehet rendelni magazinokat? Segítségeteket előre is köszönöm.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #14208 Dátum: 2013. február 25. - 16:04:16 »
Tengerentúlról nincs olyan, hogy olcsó postaköltség. És ezek a cégek még olcsón szállíttatnak az amerikai postával, mert amúgy cirka húsz dolcsinál indulna egy sima levél náluk az EU-ba. Ha adsz esetleg pontos magazincímet, esetleg kideríthető, árulja-e egy brit üzlet, mert csak akkor lehet értelmesebb áron megúszni (bár a nagyméretű boríték/csomag ára az Egyesült Királyságban sem az olcsóság netovábbja, pláne külföldre).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14209 Dátum: 2013. február 25. - 17:24:02 »
A Bp. lakosok közül ki vállalja be hogy vesz nekem egy USB-MINI USB adaptert
Én nagyon ritkán járok olyan helyeken, ahol van műszaki bolt is, de ha mégis úgy adódna, felhívlak, hogy megvette-e már valaki, vagy még kell.  ;)

Mero

• Thanos
« Válasz #14210 Dátum: 2013. február 25. - 17:45:16 »
A Bp. lakosok közül ki vállalja be hogy vesz nekem egy USB-MINI USB adaptert
Én nagyon ritkán járok olyan helyeken, ahol van műszaki bolt is, de ha mégis úgy adódna, felhívlak, hogy megvette-e már valaki, vagy még kell.  ;)
Oké,megköszönöm.

venom75

• Pókfej
« Válasz #14211 Dátum: 2013. február 26. - 06:50:50 »
Börzéig már kibírod nélküle , nem ?
Sajnálatos módon engem is ledöntött az influenza , 39-39,8-as lázzal fekszem itthon .

Todd

• Pókfej
« Válasz #14212 Dátum: 2013. február 26. - 07:13:06 »
Hű de jó neked, én is nagyon szívesen mennék betegszabira, amilyen káosz van itt...

venom75

• Pókfej
« Válasz #14213 Dátum: 2013. február 26. - 07:44:50 »
Köszi. Nem nagyon jó itthon lázban feküdni. Ma sikerült 38 alá leverni a lázam és kikelni az ágyból.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14214 Dátum: 2013. február 26. - 09:44:02 »
Nem gyenge! Azzal már jó lesz vigyázni! Persze te tűzoltó vagy, tudnod kéne, hogy szüntesd meg az izzást. :) Priznic?

venom75

• Pókfej
« Válasz #14215 Dátum: 2013. február 26. - 10:15:44 »
Rajta vagyok. A rosszban az a jó , hogy börzéig újból a régi leszek.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #14216 Dátum: 2013. február 26. - 19:31:20 »
Sullkrisz!
Bocsáss meg, de nekem az volt a bajom, hogy összesen ennyi volt  a hozzászólásod:
Éééés megint jön a rengeteg fikázás...

Ez nem véleménynyilvánítás. Legalább valami indokot írhattál volna, amit megtettél a következő hozzászólásoddal, persze már rég lejátszott dolgokat írtál. Én is azon a véleményen vagyok általában, hogy fikázás, majd a film megnézése után. Viszont itt csupán összehasonlítottuk a régi, a még régebbi és az új Pók rucit, mivel magáról a filmről kb. semmit nem lehet tudni. Az előző filmben volt egy nagyon jó pókruha, különösen a színe és a ruhaanyaga fogott meg különösen, ( még a lábon lévő tréningnadrág-csík is alig volt feltűnő ) erre visszatérnek az előző (szvsz ) gyengébb ruhaváltozathoz. Sajnos Am. KAp.-nál is elrontották, viszont itt a Pókinál még szerencsére nem olyan vészes ez a ruha ügy. MJ meg a forgatási képeken egyáltalán nem hasonlít MJ-re, ettől függően még változhat a dolog.

És az sem igaz, hogy aki lehúzza a filmet előre, annak úgyse fog tetszeni. Hallottál már a pozitív csalódásról? Saját példámat tudom említeni: nem sok reményt fűztem az AM.Kap. filmhez mégis feltűnően élvezhető volt. ( egy nagyon király jelmezzel  :) )

Összefoglalva: az előzetes véleménynyilvánítással szerintem semmi gond nincs, amíg az kulturált, reális körélmények között van.

Mero

• Thanos
« Válasz #14217 Dátum: 2013. február 26. - 20:19:13 »
felhívlak, hogy megvette-e már valaki, vagy még kell.  ;)
Már meg lett oldva,köszönöm.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #14218 Dátum: 2013. február 26. - 20:37:23 »
Hallottál már a pozitív csalódásról?
Nekem pl. a Thor volt ilyen. Arra a filmre totál 0 elvárással ültem be, úgy gondoltam, hogy abban a képregényes szezonban az lesz a leggyengébb film. Ehhez képest olyan széles vigyorral jöttem ki a moziból, hogy csak na. Annyira megragadott a film hangulata, és annyira megkedveltem a karaktereket benne, hogy azóta már várom a folytatást is, illetve az M+ Thor sztoriját is.

Sajnálatos módon engem is ledöntött az influenza , 39-39,8-as lázzal fekszem itthon .
Jobbulást, Venom! ;)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #14219 Dátum: 2013. február 27. - 04:49:06 »
Nekem pl. a Thor volt ilyen. Arra a filmre totál 0 elvárással ültem be, úgy gondoltam, hogy abban a képregényes szezonban az lesz a leggyengébb film. Ehhez képest olyan széles vigyorral jöttem ki a moziból, hogy csak na. Annyira megragadott a film hangulata, és annyira megkedveltem a karaktereket benne, hogy azóta már várom a folytatást is, illetve az M+ Thor sztoriját is.

Pont így itt is. Thorral és AmKappal egyaránt.  :)