Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466886 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:OFF
« Válasz #14300 Dátum: 2013. április 05. - 21:38:42 »
A router : D-Link Cloud Router N300 DIR-605L
Régebben : 1,5-1,8 MB/s
Most : 200 KB/s alig éri el.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #14301 Dátum: 2013. április 06. - 16:15:59 »
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

venom75

• Pókfej
« Válasz #14302 Dátum: 2013. április 06. - 16:58:38 »
Az oldal szerint jól jön a netem. Akkor valahol máshol lesz a gubanc.  :headscratch:

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #14303 Dátum: 2013. április 10. - 19:05:49 »
Nem tudtam kivel megosztani az örömömet, ezért nektek írom meg, hogy Horvátországban nagyon menő a képregénykultúra. Beszédültem egy könyvesboltba, és az egy dolog, hogy mindent beterít a fumetti áradat meg From Hell horvátul és társai, de eszméletlen sok angol nyelvű cucc van. Mindenféle spéci kiadványok (Crow, Maus, American Vampire stb), és relatíve olcsó minden. Vettem is egy Swamp Thing tpb-t, aztán gyorsan elhagytam a helységet, mielőtt az egész ösztöndíjamat elvertem volna.
Ja, és hogy egy csaj a villamoson Metabárót olvasson... Vazz, totál oda voltam meg vissza!
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14304 Dátum: 2013. április 11. - 10:49:17 »
Jobban fejlődnek, mint mi.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #14305 Dátum: 2013. április 11. - 11:32:27 »
...
Ja, és hogy egy csaj a villamoson Metabárót olvasson... Vazz, totál oda voltam meg vissza!
Gondolom, nem a Metabárótól voltál odáig meg vissza.? :hehe:
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

SwitcX

• Vendég
« Válasz #14306 Dátum: 2013. április 11. - 11:57:16 »
Szerintetek a digitális képregényeknek van jövője? Engem a magyar érdekel igazán kézben, az angol beszerzésnél egyre inkább gondolkozok az egy dollár / füzet megvételen.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #14307 Dátum: 2013. április 11. - 18:32:22 »
Gondolom, nem a Metabárótól voltál odáig meg vissza.? :hehe:

Természetesen. Szigorúan szakmai érdeklődésről volt szó.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #14308 Dátum: 2013. április 11. - 19:52:06 »
Szerintetek a digitális képregényeknek van jövője? Engem a magyar érdekel igazán kézben, az angol beszerzésnél egyre inkább gondolkozok az egy dollár / füzet megvételen.
Az amerikai kiadók szerint hosszú távon inkább annak lehet jövője. Jelenleg még csak egy nagyon nagy sebességgel feltörekvő, ám még pici piac.

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #14309 Dátum: 2013. április 13. - 18:31:44 »
Vannak Tolkien rajongók itt, a fórumon?

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #14310 Dátum: 2013. április 13. - 19:54:40 »
Tudnátok segíteni abban, hogy mi van akkor, ha a youtube csatornám beállítottam bevételt hozó-ra, de nem adtam meg se bankszámlaszámot se semmit. Viszont reklámokat tesznek a videoimra... Válaszotok előre is köszönöm!
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #14311 Dátum: 2013. április 13. - 20:23:11 »
Én azt se tudtam eddig, hogy létezik ilyen beállítás :D
Tejet kérek! Csokisat!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #14312 Dátum: 2013. április 13. - 20:29:28 »
Hacsak a saját feltöltésű videóid nem generálnak folyamatosan átlag hat számjegyű nézettséget, sok fejfájásod nem elsz azzal kapcsolatban, hogy hova menjen a bevétel. Ráadásul a nézettség is csak egy dolog, tízezrével kell a nézőknek a hirdetésekre kattintaniuk, hogy egyáltalán legyen esélyed elérni a minimális összeget.
Amúgy, hogy válaszoljak is: nem bankszámlára megy, hanem nyitni kell egy fiókot az AdSense-nél (Google-ös, de független a fiókodtól), és oda.
De ha hozzátehetem, ez egészen magas szintig parasztvakítás: ha készítesz egy befuttatható netes műsort, akkor lehet belőle valami. Nem feltétlen FPS Russia szintűben kell gondolkozni, de nem is kicsiben. (Nem is tudom, magyarról ami pénzt is hozhat, talán a Hollywood hírügynökség az egyetlen, ami eszembe jut, mióta freddyD abbahagyta.)
« Utoljára szerkesztve: 2013. április 13. - 20:33:01 írta talgaby »

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #14313 Dátum: 2013. április 13. - 20:35:12 »
Uhh, köszönöm, kicsit ijesztő volt a helyzet :) Akkor nincs pénz, viszont lehet beallitanom bármilyen képet a videónak. Elvileg (vki mondta a FB-n most) mondta hogy nem kapok pénzt, viszont ingyen használhatok eredetileg fizetős opciókat.
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #14314 Dátum: 2013. április 13. - 21:58:33 »
Elvileg (vki mondta a FB-n most) mondta hogy nem kapok pénzt, viszont ingyen használhatok eredetileg fizetős opciókat.
Van fizetős opció ?  :o :headscratch:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #14315 Dátum: 2013. április 14. - 09:37:04 »
Én úgy tudom. Eddig nem engedett bármilyen képet beállítani a video eőnézetének, továbbá sztem a felirat rárakása sem ingyenes opció, de ebben nem vagyok biztos.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14316 Dátum: 2013. április 14. - 13:13:12 »
Ugye nem te vagy az, aki feltette oda a képregényeinket végigolvasva?

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #14317 Dátum: 2013. április 14. - 15:27:05 »
Erről nem is hallottam! (Itt a bizonyíték: http://m.youtube.com/#/user/Badchhcken :)
Tényleg volt ilyen? Az elég gáz.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14318 Dátum: 2013. április 14. - 19:36:47 »
Elhiszem, de azért köszi.  ;) Nem is tudom, hogy csinálják-e még, de régebben láttam vagy hármat is ilyet.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #14319 Dátum: 2013. április 14. - 19:45:51 »
Anyám borogass!  :o Megnéztem a jutyub videót... Pontosabban az első 20 másodpercet.  :uhoh: Ez a kiskölyök tényleg végig narrátorkodja a Hihi Pókot. Vazz...!