Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1467807 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:OFF
« Válasz #14600 Dátum: 2013. július 24. - 22:56:40 »
Gratula Kani !  :pompom: :bravo:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #14601 Dátum: 2013. július 24. - 23:24:59 »
Köszönöm :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #14602 Dátum: 2013. július 24. - 23:48:49 »
Gratulálok! :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

venom75

• Pókfej
« Válasz #14603 Dátum: 2013. július 25. - 07:35:43 »
Gratulálok !!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14604 Dátum: 2013. július 25. - 08:14:55 »
 :rock: Ügyes vagy.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #14605 Dátum: 2013. július 25. - 10:37:18 »
Köszönöm srácok! Régi álmom volt már!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #14606 Dátum: 2013. július 25. - 13:09:06 »
Most komolyan, mit fáj neked, hogy a másik ember mire költi a pénzét?
Amúgy meg legyünk őszinték, amit te a turiban megveszel 200 ft-ért, majd a pólósban rávasalnak egy mintát, az kábé 5 mosást bír ki. Azért egy jó minőségű nyomtatott póló akár évekig is hordható, szerintem ez simán megér x ezer forintot.
Persze van akinél az évekig és az 5 mosás azonos időintervallumot jelenet, de most nem erre gondoltam.  ;D

Nem az hogy fáj, csak első ránézésre semmi extrának nem tűnik mint egy sima pulóvernek amin ott díszeleg a pókembléma ;) Muszáj volt leírnom hogy ezt itthon is meg lehet oldani sokkal olcsóbban. A mosással tényleg egy idő után lekopik a dísz, viszont nem mindegy hány fokon mosol! Na meg lehet kézzel is ha az embernek fontos az adott ruhadarab :D

Igazad van. Semmi extra. Egy darab szövet, elöl hátul egy-egy pókkal. NEKED! Nekem 1994 óta az álmom. És nem fogok egy 1000 ft-os fost venni csak mert olcsóbban is megoldható.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #14607 Dátum: 2013. július 25. - 13:12:55 »
Igen, mindenki a saját ízlésével, módjával, opciójával. Szerintem ez nem is lehet vita tárgya viszont, az sem, hogy ez egy nyilvános fórum, ami lehetőséget biztosít a véleménynyilvánításra.

Amúgy nagyon pöpec a felső, Ben, viseld egészséggel, Benészséggel!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14608 Dátum: 2013. július 25. - 14:04:33 »
Idézet
Igen, mindenki a saját ízlésével, módjával, opciójával. Szerintem ez nem is lehet vita tárgya viszont, az sem, hogy ez egy nyilvános fórum, ami lehetőséget biztosít a véleménynyilvánításra. 

Ott a pont!  :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #14609 Dátum: 2013. július 25. - 16:26:47 »
felvettek a MOME animáció, államilag finanszírozott szakára!

O__________________O

B*ki, te aztán ügyes vagy! :) :taps: Hányadszorra sikerült?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #14610 Dátum: 2013. július 25. - 17:01:39 »
felvettek a MOME animáció, államilag finanszírozott szakára!

O__________________O

B*ki, te aztán ügyes vagy! :) :taps: Hányadszorra sikerült?

Köszönöm :) harmadszorra, de eddig tervezőgrafika szakra is jelentkeztem és egy mappát adtam le mindkét szakra így kb semmi animációs cuccom sem volt. Idén készültem rá először úgy fel hogy rágyúrtam és összehoztam egy jó mappát.

Ju

• Pókfej
« Válasz #14611 Dátum: 2013. július 25. - 17:15:36 »
Harmadszorra is nagyon szuper teljesítmény. :D Grats. :) És ja, animációs anyag nélkül kb. esélyed sincs. A legjobb baránőm is animáció szakra akart menni, csak annyiszor nem vették fel, hogy inkább elment bölcsésznek. ;D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #14612 Dátum: 2013. július 25. - 19:08:24 »
Sziasztok!

Nemrég kaptam a felvi pont hu-tól sms-t, hogy felvettek a MOME animáció, államilag finanszírozott szakára!

Gratulálok ;)

+

Most komolyan, mit fáj neked, hogy a másik ember mire költi a pénzét?
Amúgy meg legyünk őszinték, amit te a turiban megveszel 200 ft-ért, majd a pólósban rávasalnak egy mintát, az kábé 5 mosást bír ki. Azért egy jó minőségű nyomtatott póló akár évekig is hordható, szerintem ez simán megér x ezer forintot.
Persze van akinél az évekig és az 5 mosás azonos időintervallumot jelenet, de most nem erre gondoltam.  ;D

Nem az hogy fáj, csak első ránézésre semmi extrának nem tűnik mint egy sima pulóvernek amin ott díszeleg a pókembléma ;) Muszáj volt leírnom hogy ezt itthon is meg lehet oldani sokkal olcsóbban. A mosással tényleg egy idő után lekopik a dísz, viszont nem mindegy hány fokon mosol! Na meg lehet kézzel is ha az embernek fontos az adott ruhadarab :D

Igazad van. Semmi extra. Egy darab szövet, elöl hátul egy-egy pókkal. NEKED! Nekem 1994 óta az álmom. És nem fogok egy 1000 ft-os fost venni csak mert olcsóbban is megoldható.

Ugyan ez érvényes a képregényeinkre is, valakinek csak egy köteg papír amin képek és néhány mondat van, de nekünk képregénykedvelőknek egy-egy szám komoly értéket jelent ;)
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 26. - 08:53:10 írta Sepi »
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #14613 Dátum: 2013. július 25. - 19:37:04 »
Ez így nem egészen megfelelő párhuzam. Ha már mindenképpen analógiát akarsz rá, akkor a másik topic témája jobban illene ide: Essential formátumban, olcsó kiadásban kell neked valami, hogy meglegyen, vagy összekaparsz pénzt egy ötször drágább Masterworksre, mert neked az kell. (Vagy még jobb az, hogy Showcase-ben vagy inkább Absolute-ban akarod, csak az ottani beszélgetésből kiindulva attól tartok, ezt így nem mindenki értené meg.) A végeredmény ugyanaz, csak kicsit másképp néz ki.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #14614 Dátum: 2013. július 25. - 19:45:08 »
Talán igazad lehet, de ha mondjuk egy srác első képregénye egy olcsó essential amit nagyon megbecsült az idők folyamán, akkor nem fogja érdekelni hogy az csak egy olcsó essential, mert neki az volt az első képregénye

Jaymz

• Grizzly
  • *
« Válasz #14615 Dátum: 2013. július 29. - 12:33:08 »
Nem tudjátok, mi történt a Komikonnal? Azóta, hogy átalakult webshoppá, semmi életjelet nem érzékeltem.  :nemtudom:
(Ha már volt téma valahol, bocsi.)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #14616 Dátum: 2013. július 29. - 13:51:24 »
Nyáron általában hajlamosak csak úgy nyom nélkül felszívódni az éterben 3-8 hétre, ez valahogy az elmúlt 10 évben igaz volt mindig az aktuális nagy pesti képregényboltra. Lehet, most is ez a helyzet.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #14617 Dátum: 2013. július 29. - 23:08:36 »
A Komikon nagy valószínűséggel megszűnt (minden formában). Én még február illetve március környékén írtam nekik több levelet, egyre sem válaszoltak . Azóta jó páran jelezték már különféle fórumokon, hogy ők sem tudnak kapcsolatba lépni a "bolt" tulajdonosával illetve a leadott rendeléseket nem teljesítik.
Ha jól emlékszem volt facebook-oldala is régebben a Komikonnak, immáron az sincsen...
Nem igazán értem, hogy az "üzletvezető" miért nem ad valami hivatalos információt, mert ez így most tényleg elég érdekes helyzet....a webbolt látszólag üzemel, de elvileg nem töltenek fel semmi újat már jó ideje...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14618 Dátum: 2013. július 29. - 23:15:12 »
Írjatok a Magyar képregényesek és képregénykedvelők FB csoportba. Annak tagja a az üzletvezető is.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #14619 Dátum: 2013. augusztus 01. - 16:39:48 »
Srácok, direkt nincs sport topic? :headscratch: