Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466645 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:OFF
« Válasz #14820 Dátum: 2013. augusztus 26. - 15:11:27 »
Jézusom, egy hétig elutazom és pont akkor rabolják el tg-t az ufók. :lol:

Mi rosszabb, egy hétig elutazol és bejelentik, hogy Befflack lesz Batman.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14821 Dátum: 2013. augusztus 26. - 15:29:24 »
Na igen, ez a baj az állatkertekkel. A bezárt depis állatoktól az ember is szomorú lesz, mert megsajnálja őket... :( Legszívesebben szabadon engedné mindet.
Nono! Soha nem jutott eszembe, hogy szabadon engedjem a fekete párducot, a tigrist, vagy a leopárdokat.  :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #14822 Dátum: 2013. augusztus 26. - 15:39:26 »
Kimondottan rossz ötlet. Én állatgondozó voltam és nálunk már szabadult ki leopárd.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14823 Dátum: 2013. augusztus 26. - 15:48:22 »
Fúú, mesélj!

Ju

• Pókfej
« Válasz #14824 Dátum: 2013. augusztus 26. - 16:05:03 »
A bezárt depis állatoktól az ember is szomorú lesz, mert megsajnálja őket... :( Legszívesebben szabadon engedné mindet.
Engem inkább az zavart, hogy baromi kis helyre voltak beszorítva szegények. Nem szabadon engedném őket, hanem jóval nagyobb teret adnék nekik. Nyíregyházán például (emlékeim szerint legalábbis) elég jól érezték magukat. Vagy legalábbis nem sütött róluk kilométerekről a depresszió.

Mi rosszabb, egy hétig elutazol és bejelentik, hogy Befflack lesz Batman.
Hát ja... bár legalább nem kapunk többet Bale gégemetszős Batman-hangjából. ;)

Fúú, mesélj!
+1 ;D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #14825 Dátum: 2013. augusztus 26. - 16:18:08 »
Hú, srácok a Trillian ilyen gáz hely? Internetes rendelés esetleg játszik náluk? Érdemes próbálkozni, vagy hagyjam a francba? Átvágós hely, vagy csak Randall vezeti?

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #14826 Dátum: 2013. augusztus 26. - 16:24:18 »
Nem átvágós, ha arra gondolsz. Hallottam olyat, hogy egy rendelés eléggé nehezen jött meg (gondolom hatalmas csomagokat rendel egyben költségkímélés végett), és tény, hogy az árai nem a legbarátságosabbak a világon (minden borítóár, és egy dollár most talán 400 HUF nála – de lehet, csak 350 –, vagyis egy Marvel tpb 7-10e Ft), de amúgy üzletileg nem hallottam még rá panaszt.
Igazából Grifterről és Vladiról is kijelenthető, hogy jó pár embernek nem a szíve csücske, mégis lelkifurdalás nélkül mondhatjuk, hogy nyugodtan lehet rendeltetni velük, mert eléggé jól garantálják, hogy meg is kapod, amit akartál. Plusz sokáig Grifter volt az egyetlen (lehet, megint csak), akinél elő lehetett fizetni amerikai füzetekre. (Persze mióta a Marvel és a DC is vállalják egész olcsón a tengerentúli egyedi előfizetéseket, ez lehet, erősen visszaesett.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14827 Dátum: 2013. augusztus 26. - 16:25:32 »
Ne ítélj ezekből. Több év(tized)es történetek. Grifter ritkán van benn, más dolgozik ott. Korrekt üzlet, én szeretem.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #14828 Dátum: 2013. augusztus 26. - 16:31:11 »
Nem átvágós, ha arra gondolsz. Hallottam olyat, hogy egy rendelés eléggé nehezen jött meg (gondolom hatalmas csomagokat rendel egyben költségkímélés végett), és tény, hogy az árai nem a legbarátságosabbak a világon (minden borítóár, és egy dollár most talán 400 HUF nála – de lehet, csak 350 –, vagyis egy Marvel tpb 7-10e Ft), de amúgy üzletileg nem hallottam még rá panaszt.
Igazából Grifterről és Vladiról is kijelenthető, hogy jó pár embernek nem a szíve csücske, mégis lelkifurdalás nélkül mondhatjuk, hogy nyugodtan lehet rendeltetni velük, mert eléggé jól garantálják, hogy meg is kapod, amit akartál. Plusz sokáig Grifter volt az egyetlen (lehet, megint csak), akinél elő lehetett fizetni amerikai füzetekre. (Persze mióta a Marvel és a DC is vállalják egész olcsón a tengerentúli egyedi előfizetéseket, ez lehet, erősen visszaesett.)

Köszönöm. Ha nem átvágós, akkor én a stílusára teszek. Rengeteg kibírhatatlan JÓ embert ismerek. A stílus másodlagos, ha szavatartó az illető.

Ne ítélj ezekből. Több év(tized)es történetek. Grifter ritkán van benn, más dolgozik ott. Korrekt üzlet, én szeretem.

Igen, velem kapcsolatban is elhamarkodottan szoktak ítélni, úgyhogy nem veszem ezeket túl komolyan, de a Semic óta óvatos vagyok...  :roll:
Köszi!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #14829 Dátum: 2013. augusztus 26. - 16:47:00 »
Fúú, mesélj!

Lényegében nem volt annyira izgalmas, mivel szerencsére egy lassú napon történt, közel záráshoz. Ilyenre meg úgy tudatalattiban mindig fel kell, hogy legyen készülve az ember.
A kedvessel az volt a helyzet, hogy az anya nem fogadta el az újszülött leopárdot, ezért a kritikus feladatokat mi láttuk el az anyja helyett (cumiztatás, kakálás ösztönzése, estébé szakmai 101), amíg ugye veszélyes állapotot átvészelte (értsd: sikeresen nem pusztult el) és mivel amúgy is körülöttünk nőtt fel és erre rá, hogy ugye megszokta, hogy rajtunk kívül is mindennap tucatnyi embert lát, nem esett pánikba, miután kiszökött.
Lezárták a területet, a hölgy kijátszotta magát és miután megunta annyira, hogy lepihenjen, lőttek egy altatólövést és utána vissza lett cipelve a kifutójába. 

Persze, masszív nagy szerencsénk volt, hogy ennyire kedveztek a körülmények és média sem tudott meg róla semmit, hála a post-kommunista vezetőségnek. Szóval, happy end volt neki is meg nekünk is.  :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 26. - 19:08:44 írta Szilánkmentes »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14830 Dátum: 2013. augusztus 26. - 16:51:55 »
Igen, velem kapcsolatban is elhamarkodottan szoktak ítélni, úgyhogy nem veszem ezeket túl komolyan
Miért, te ki vagy?  :D
Lényegében nem volt annyira izgalmas, mivel szerencsére egy lassú napon történt, közel záráshoz.
Hú, ráadásul nyitvatartás alatt volt?  :surp: Azért kicsit becsokiztam volna, ha látogatóként elrohan mellettem egy nagymacska úgy, hogy játszani akar. :)
Egyszer majdnem leharapta az orrom egy kölyökoroszlán...

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #14831 Dátum: 2013. augusztus 26. - 17:07:52 »

Az meg, hogy történt?

Amúgy igen, a nagymacskák nem játékszerek, semmi állat nem az. Mi is minimalizáltuk az emberi kapcsolatot. Szerencsére csak pár eset volt ilyen, hogy muszáj volt a kritikus életkoron túlsegítsünk picinyeket, mert az anyjuk nem fogadta be őket.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #14832 Dátum: 2013. augusztus 26. - 17:24:41 »
Nono! Soha nem jutott eszembe, hogy szabadon engedjem a fekete párducot, a tigrist, vagy a leopárdokat.  :)
Kimondottan rossz ötlet. Én állatgondozó voltam és nálunk már szabadult ki leopárd.

A természetes élőhelyükön engedném őket szabadon, nem a városban. :lol: Persze tudom, hogy ezeket az állatokat már nem lehet szabadon engedni, mert annyira megszokták a fogságot, meg hogy házhoz jön a kaja. ;) A vadonban nem sokáig húznák.
Csak rossz érzés bezárva látni őket, ennyit akartam mondani.

Engem inkább az zavart, hogy baromi kis helyre voltak beszorítva szegények. Nem szabadon engedném őket, hanem jóval nagyobb teret adnék nekik. Nyíregyházán például (emlékeim szerint legalábbis) elég jól érezték magukat. Vagy legalábbis nem sütött róluk kilométerekről a depresszió.
Mondjuk ebben is van valami, sokat számít a fogvatartás minősége.

Idézetet írta: Szilánkmentes
kakáltatás ösztönzése
:o Jobb, hogy erről nem tudunk részleteket, ugye? ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14833 Dátum: 2013. augusztus 26. - 17:35:56 »

Az meg, hogy történt?
Lehetett simizni kölyökoroszlánokat. Én meg szeretem az orrom odadugni a cicák orrához, és megpróbáltam az oroszlánnal is.  :D Megvan videón.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #14834 Dátum: 2013. augusztus 26. - 17:41:33 »

Az meg, hogy történt?
Én meg szeretem az orrom odadugni a cicák orrához, és megpróbáltam az oroszlánnal is. 

Eközben az oroszlán fejében.
-Ez meg mit akar ott az orrával?Azt hiszi cirmos cica vagyok? :stupid:
-Na m1 ilyet még úgysem ettem :twisted:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #14835 Dátum: 2013. augusztus 26. - 17:43:48 »
Vladiék olcsóbbak, de szerintem ott előfizetni nem lehet, csak visszamenőleg rendelni.

Amúgy én már gondolkoztam névcserén, fpleg miután megláttam ezt a képet.  :headscratch: Fantomex második agya (három van neki) kapott egy külön testet, és vele smárol a képen.  :o
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Raisu

• Traveller
« Válasz #14836 Dátum: 2013. augusztus 26. - 18:16:17 »
A bezárt depis állatoktól az ember is szomorú lesz, mert megsajnálja őket... :( Legszívesebben szabadon engedné mindet.
Nem akarok hazabeszélni, de ja, szerintem is jól megvannak nálunk az állatok. :D Bár hallottam már japántól, hogy szörnyű körülmények között tartják őket itt is. Kíváncsi vagyok, hogy náluk milyen lehet egy állatkert, ha a nyíregyházira ezt mondja. De az elkövetkezendő egy évben majd ezt is kiderítem. :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14837 Dátum: 2013. augusztus 26. - 18:24:21 »
Vladiék olcsóbbak, de szerintem ott előfizetni nem lehet, csak visszamenőleg rendelni.

Amúgy én már gondolkoztam névcserén, fpleg miután megláttam ezt a képet.  :headscratch: Fantomex második agya (három van neki) kapott egy külön testet, és vele smárol a képen.  :o

A te nicked még mindig rövidebb és velősebb mint az enyém ;D Az ilyen marhaságokért meg felesleges nevet változtatni mivel ha jól értelmeztem akkor ezek a Fantomex részek visszatértek,de asszem nem az ő agyába hanem Psziché elméjébe :o Ami azért is érdekes mert a démon medve is ott lakik már egy ideje :stupid:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #14838 Dátum: 2013. augusztus 26. - 19:05:52 »
:o Jobb, hogy erről nem tudunk részleteket, ugye? ;D

Pontosan ezért nem akartam belemenni.  :lol:

Lehetett simizni kölyökoroszlánokat. Én meg szeretem az orrom odadugni a cicák orrához, és megpróbáltam az oroszlánnal is.  :D Megvan videón.

Féltem, hogy ezt fogod mondani. A piciny állatok hordozgatása meg simogattatása egy nagy probléma. Nem kezdek neki a beszédnek, de jobb az ilyet nem támogatni, mert már azzal segítsz az állatoknak, hogy nem vagy érdekelt a simogatásban.  :) Just sayin'.

U.I.:
2x  :1000hsz:  :hehe:
Most már boldogabban halhatok meg.  8)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #14839 Dátum: 2013. augusztus 26. - 19:59:44 »
Igen, velem kapcsolatban is elhamarkodottan szoktak ítélni, úgyhogy nem veszem ezeket túl komolyan
Miért, te ki vagy?  :D

Nobody...