0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Persze aki pontos j-vel írja ki az ajtóra, hogy hüje Máris, na az tényleg reménytelen...
Persz hogy van, de ez néhányunknak összefolyik.
Idézetet írta: Comicboy - 2013. szeptember 02. - 16:38:41Persz hogy van, de ez néhányunknak összefolyik. Láthatóan. Megemlítem, hogy a nyelvtant illik tudni, például azért, hogy ne írj hülyeségeket, erre kis híján grammar nazi-nak lettem kikiáltva.
Azzal mindenkinek. Viszont megismerteti veled azt a gondolati sémát, hogy absztraktálj és lásd a rendszer részeit a konkrét szavak között. Egy szinten gondolkodni tanít. Legalábbis tanítana, ha jó lenne a magyartanárod. ...és ezzel igazából elértünk arra a pontra, hogy igazából nem a tárgyak rosszak, csak sok a rossz tanár.
nem a tárgyak rosszak, csak sok a rossz tanár.
+ nem divat olvasni.
absztraktálj
Azzal mindenkinek.
Én érdekesnek tartottam a nyelvtannak azt a részét is. Amit nagyon nem bírtam a magyarban, az az irodalom.
Azért valahol vicces úgy vitázni a helyesírásról, hogy a vitázó felek egymást javítgatják ki.
Idézetet írta: Psycho - 2013. szeptember 02. - 23:25:39Én érdekesnek tartottam a nyelvtannak azt a részét is. Amit nagyon nem bírtam a magyarban, az az irodalom. Jó tanárod lehetett. Viccet félretéve, én egyikért sem rajongtam, de a tanáromnak elég sok köze volt hozzá.
(Inkább váltok angolra
Nem javaslom. Mindenféle hiedelmekkel szemben az angol helyesírás ezerszer nehezebb és szövevényesebb, mint a magyar.