Én úgy gondolom, Raikkönen van olyan profi, hogy ha a Lotus hirtelen elő tudná teremteni a zsozsót, amivel tartoznak neki, akkor -sértődés ide vagy oda - rajthoz állna a maradék versenyeken is. Ahhoz képest, hogy eredetileg csak az anyagi vita miatt utazott el a versenyre, elég jól bedobta magát az időmérőn. (Más kérdés, hogy a csapat elbacta a fenéklemezzel a jó rajthelyet...) Persze nem látunk be a kulisszák mögé, de szerintem Kimi nem olyan érzelgős, vagy sértődékeny, hogy pusztán a rossz hangulat miatt hagyja ott a csapatot a szezon vége előtt. Persze nyilván belejátszik egy kicsit, de szerintem ez inkább üzlet nála. Ha titeket sem fizetnének ki egy évig, nálatok is betelne a pohár előbb-utóbb, nem? Szerintem abszolút érthető, hogy tele lett a töke azzal, hogy a csapat halogatja a tejelést.
Itt a gond az lesz, hogy a Lotus egyszerűen nem fogja tudni előteremteni a zsozsót. Legalábbis Boullier nyilatkozatából ez sejthető. Hacsak nem igazolják le villámgyorsan Maldonadót, dehát ez sem olyan egyszerű döntés. (Bár pletykák már vannak róla, hogy Maldonado most hétvégén már aláírt a Lotushoz, de ezt senki nem erősítette meg.)
hisz a csapat se nagyon mászhat már feljebb.
De a Ferrarit még beelőzhetik a konstruktőri vb-n, főleg Alonso mai siralmas szereplését látva... (Ezért is marha nagy pech, hogy kizárták Raikkönent.) A hátralévő futamokon is esélyük lenne rá.
Azért az milyen már, hogy az utóbbi versenyeken Massa jobban teljesít, mint Alonso?