Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473363 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:OFF
« Válasz #1840 Dátum: 2008. május 07. - 16:05:02 »
Ez igazán szép beszéd volt, le a kalappal. :D

Nekem nagy bajom nincsen velük...jó, ezek engem is zavarnak, de ha nekem elkezd papolni én bedugom a fülest aztán hadd mondja. Ha meg a vonaton elkezd nekem beszélni, nem válaszolok semmit, aztán veszik a lapot. A villamoson meg már le se ülök, elkerülve az ilyen konfliktusokat...úgyis hamarbb ül le 3 helyre 10 mama, mint ahogy én egyszer kürölnézek. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1841 Dátum: 2008. május 07. - 17:12:34 »
Pont nemrég írtam le, bemásolom ide is a legjobb poént, amit hallottam az öregturbósokkal kapcsolatban.

Én láttam már olyat, hogy hasonló furakodó néne, a széken addig ül, amíg a villamos ki nem nyitja az ajtót (nehogy néhány mp-et állnia kelljen az ajtóban), majd a nyitáskor felpattanás, a sűrű tömegen úttörés, majd az ajtóban háttal álló fiatalember bokánrúgása, hogy nem áll arrébb. 

De a kedvenc sztorimat két ismerősöm mesélte. Mennek a körúton a járdán (baromi széles járda). Felveszi a tempót egy 60 körüli nénike, de erősen balra tartva, a vállával tolva az úttest irányába mindkettőjüket. Amikor ez már zavaróan nyilvánvalóvá vált, az egyik kilépett és félreállt, a néne a másikat továbbra is nyomta tovább a járda széle felé, és amikor így elértek az úttestig, könyökkel még lökött egyet rajta, hogy a srácnak le kellett lépnie a parkoló kocsik közé.  El tudom képzelni, ahogy elakadt szavakkal, levegő után kapkodva, mozdulatlanul, tátott szájjal bámulnak mindketten ekkora szemtelenségtől, de erre már a srác, akit lelökött, nem bírta tovább, eléállt és azt mondta: "Vigyázz magadra!" Mire a másik srác a világ legkomolyabb pofájával odaállt a néne elé, a szemébe nézett és így szólt: "Itt nem babra megy a játék." 
Aztán továbbmentek, otthagyva az ámuló nénikét.  :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #1842 Dátum: 2008. május 08. - 08:46:02 »
Amúgy azt észrevettétek, hogy nyugdijjas korban egyfajta DaraDevil szerű radarösztöne is kialakul eszeknek a szatyroknak, mert nem elég, hogy két kosárral, és egy szekérrel a járda háromnegyedét elfoglalják, de amikor valamelyik irányból elkezdenéd előzni őket, tuti, hogy abba az irányba fog elmozdulni, nehogy elférj mellette.
Ha meg "véletlenül" áthúzza a gurulós táskáját a lábadon, akkor még te vagy a szemét, ha nem kérsz bocsánatot, amiért az útjába álltál. Amúgy láttátok már ezeket a hatkerekű új szekereiket, ez már direkt ilyen Rambó-Mamáknak készülhetett, hogy minden terepakadájon átjussanak vele.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1843 Dátum: 2008. május 08. - 11:18:24 »
Onnantól kezdve a varázsló legyőzhetetlen
Na ja, olyan szinten már igen. Én alapból a mozaikmágiát szeretem. Meg mással kombinálva jó, pl egy akaratátvitel-fal. ;) (mi mondjuk kicsit ésszerűbbé tettük a szabályokat, pl a szinteket is kivettük, közvetlenül TP-t osztunk el)

amikor valamelyik irányból elkezdenéd előzni őket, tuti, hogy abba az irányba fog elmozdulni, nehogy elférj mellette.
Ne is mondd! ;D És még te vagy a bunkó, mert meg mered előzni a nyanyát, aki a szatyrokkal már majdnem akkora mint egy tank. :P A gurulós táska meg már majdnem olyan rossz, mint a nagy szatyrok... (komolyan, mit vásárolnak be ezek, hogy ennyit cuccolnak? 3 évre elég konzervet, hátha jönnek a zombik? :D)

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #1844 Dátum: 2008. május 08. - 11:49:56 »
KM-ként én bedurvítottam és én osztottam szét a pontjaikat, képzettséget meg csak hosszas tanulás után engedtem nekik felvenni. A tapasztalati szintjüket nem mondtam meg, csak érzékeltettem velük, hogy most ebben vagy abban jobbak. Az új varázslatokat meg nekik maguknak kellett kikísérletezniük és vagy sikerült vagy nem. Próbáltam minél inkább a pontkezelést kivenni a kezükből, hogy ne arra koncentráljanak. Egy mágiahasználónak is sokkal izgalmasabb úgy a játék ha nem tudja, hogy pontosan még mire van energiája. És persze így KM-ként könnyebb csalnom ;D de szigorúan csak a játék élvezetesebbé tétele miatt. (Nehogy már tönkretegyék a drámai nagy harcot valami köcsi tápolással, meg a pontokon való töprengéssel)

Idézet
(komolyan, mit vásárolnak be ezek, hogy ennyit cuccolnak? 3 évre elég konzervet, hátha jönnek a zombik?
Végülis ha idejük nagy részét a korosztálybeliekkel töltik, akkor nem véletlenül hiszik azt, hogy a zombik már köztünk vannak :hehe:
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1845 Dátum: 2008. május 08. - 12:04:10 »
Punk: csak azért nem választanának téged meg, mert túl sok a nyugdíjas szavazó. Bár a chippet a nyugdíjasokba ötletet támogatom, a kutyákba is kellene, így nem gáz ha elkóborol.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1846 Dátum: 2008. május 08. - 12:09:50 »
És persze így KM-ként könnyebb csalnom ;D
Oké, akkor ez a fő érv. ;D Nálunk az szokott lenni, hogy harc közben az egyik lány kb másodpercenként változtatja mit csinál és és kb 5 különböző dolgot akar egy körben, akkor jó lenne egy ilyen megoldás, de különben meg nem szeretem, ha kiveszik a kezemből az irányítást, jó tudni hány pontom van. Úgysem taktikázok olyat, ami gáz lenne a játék szempontjából. ;)

Végülis ha idejük nagy részét a korosztálybeliekkel töltik, akkor nem véletlenül hiszik azt, hogy a zombik már köztünk vannak :hehe:
:hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1847 Dátum: 2008. május 08. - 16:13:16 »
A mamás téma mellett futó varázslós ez micsoda tulajdonképpen? :headscratch:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1848 Dátum: 2008. május 08. - 16:33:20 »
Szerepjáték. :D Hogy melyik szabályrendszer, azt még én se azonosítottam be. Először M.A.G.U.S.-ra gondoltam, de ahhoz elég elvetemült sebzésértékek vannak itt...

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #1849 Dátum: 2008. május 08. - 17:29:05 »
Pedig MAGUS-ról van szó, én legalábbis nem tudok róla, hogy a Mara-sequort Kránon kívül bárhol is felfedezték volna, a sebzések pedig mindig is brutálisak voltak a MAGUS-ban. Főleg ha a Második Törvénykönyv túlütéstáblázatát is ideveszem, meg a karakterek nagyon feltápolhatók
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1850 Dátum: 2008. május 08. - 17:38:34 »
Hm, akkor legalább mégicsak jó volt az első megérzésem.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1851 Dátum: 2008. május 08. - 17:49:13 »
http://index.hu/x?kb=http://index.hu/gal?dir=0805/kulfold/superheroes/

szuperhős ruhakiállítás NewYorkban. Érdekes!

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1852 Dátum: 2008. május 08. - 21:08:26 »
Jó lenne egy Póki ruha!

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1853 Dátum: 2008. május 08. - 21:11:36 »
A filmbeli ruhában engem zavarna, hogy nem levehető a maszk.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1854 Dátum: 2008. május 08. - 21:15:34 »
Hát nemtom...több jelentben vette le a maszkot, előtte levehetős maszkos ruhának kellett rajta leni és nem látszott egyáltalán, hogy hol a maszk határvonala.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1855 Dátum: 2008. május 08. - 21:19:01 »
Én direkt figyeltem a filmben, hogy mikor leveszi/felveszi a maszkot, akkor rögtön utána mindig másik kameraállásból mutatják (közben a színészen ruhacsere).
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1856 Dátum: 2008. május 08. - 21:34:38 »
igaza van zozinak, én is figyeltem, hogy már nyúlt a fejéhez, picit húzta is a képét, erre másik kamera és ott már szinte lent is van, vagy néha még CGI-s is volt a maszklevétel, ez zavart a legjobban szinte.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1857 Dátum: 2008. május 08. - 21:49:10 »
Nekem is ruha az egyik nagy kínom a filmben, mert aláírom hogy adni kell a látszatra, de nehogy már valaki azt mesélje be nekem, hogy egy fiatal srác akinek az éhenhalásra is alig van pénze összedob egy olyan ruhát amiről messziről ordít, hogy vagy Reed Richards gardróbjából vagy a NASA fejlesztőitől kerülhet ki. :stupid:

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #1858 Dátum: 2008. május 08. - 22:00:05 »
Azért itt tegyük hozzá, hogy a menő kinézet kedvéért a képregényben is bőven megfeledkeztek arról, hogy külön ruhadarabnak ábrázolják Póki szerelését, így azért a filmnek nem olyan vészes ez a hibája

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1859 Dátum: 2008. május 08. - 22:08:24 »
egy fiatal srác akinek az éhenhalásra is alig van pénze összedob egy olyan ruhát amiről messziről ordít, hogy vagy Reed Richards gardróbjából vagy a NASA fejlesztőitől kerülhet ki. :stupid:
Elfelejted, hogy megspórolt egy csomó pénzt a hálóvetőn.  ;D