Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466694 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:OFF
« Válasz #15960 Dátum: 2014. szeptember 17. - 13:27:32 »
Tök jó lehetett! És láttál valami munkalehetőséget, amire visszamennél?

Raisu

• Traveller
« Válasz #15961 Dátum: 2014. szeptember 17. - 21:24:20 »
Ju: én választottam. :) Amikor először voltam kint, akkor csak oda lehetett menni, és hát na, megszerettem. :)

kaine: a terv az, hogy az Oszaka Egyetem magyar szakán tanítanék magyart. Csak ehhez mindennek pont úgy kell alakulnia, ahogy elterveztem, vagyis nem csúszhatok semmivel sem. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #15962 Dátum: 2014. szeptember 17. - 21:30:55 »
Hát, mindent bele! :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #15963 Dátum: 2014. szeptember 17. - 21:36:59 »
Köszi! :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #15964 Dátum: 2014. szeptember 18. - 20:13:57 »
Amikor először voltam kint, akkor csak oda lehetett menni, és hát na, megszerettem. :)
Érthető. :)

Idézet
a terv az, hogy az Oszaka Egyetem magyar szakán tanítanék magyart.
Király terv! :D Szurkolok hozzá!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #15965 Dátum: 2014. szeptember 18. - 20:40:18 »
Oszakában vette át a skrull Elektra a Kéz vezetését. :) Most fordítottam a Titkos Invázió 2-ben. :)

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #15966 Dátum: 2014. szeptember 22. - 19:35:14 »
 ...a kedves postásnak aki kézbesítés helyett kiértesítőzi az ajánlott küldeményt, amikor egész délután itthon vagyok.  :box:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #15967 Dátum: 2014. szeptember 22. - 20:52:16 »
Reklamálj a postán. Kötelessége felvinni.

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #15968 Dátum: 2014. szeptember 22. - 21:32:45 »
Ah igen, egy jópár éve, én is az voltam.

Az az igazság, aki dolgozik, az hibázik, egy alkalom miatt még nem akarok balhét csinálni, csak gondoltam kieresztem a gőzt itt.  ;)
Meg ha tegyük fel kirúgják, és szarban lesz, akkor neki jóval nagyobb baja lesz, mint egy küldemény amit egy nappal késöbb kapott csak meg, Hiába lenne igazam, akkor sem érezném, hogy erkölcsi fölényem lenne.
Mondjuk ha ez többször is megesik, akkor nem érdekel és szólni fogok.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #15969 Dátum: 2014. szeptember 22. - 22:06:18 »
Fura, én meg direkt megkértem a postást, hogy caskis értesítőket dobjon be, semmi mást. Pedig itthon vagyok másfél éve.

Tazi

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #15970 Dátum: 2014. szeptember 22. - 22:21:02 »
Mondjuk ha az értesítő, meg a kis postaládába begyűrt könyv között kell választanom, akkor inkább az értesítő.

Az viszont a másik, hogy elvileg ha nem alkalmas a postaláda a kézbesítésre, akkor inkább értesítőt kell hagyni, akkor is ha nem ajánlott küldemény, csak sima levélpostai. Ez mondjuk megmagyarázhatja a dolgot, mert nem tudom hogy lett feladva (egyébként a Kingpines csomag :)), de ha sima levélként, akkor elvileg nem kell felhoznia nekem, elég ha belerakja a postaládába, ami nyilván nem fért volna be... Sőt sima ajánlottat (ami nem tértis) is elég a ládához vinni nem hivatalosan.
Na már csak ezért sem akarok balhét csinálni belőle.

Ju

• Pókfej
« Válasz #15971 Dátum: 2014. szeptember 23. - 11:05:41 »
Fura, én meg direkt megkértem a postást, hogy caskis értesítőket dobjon be, semmi mást. Pedig itthon vagyok másfél éve.

Antiszoc. ;D Te is a self-checkouthoz állsz a Tesco-ban, csak, hogy ne kelljen interakcióba kerülnöd a pénztárossal? :D (Mint én... :))

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #15972 Dátum: 2014. szeptember 23. - 11:42:00 »
Jaj, ti embergyűlölők.  :D Vegyél fel egy jól látható fejhallgatót, és senki sem fog hozzád szólni.  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #15973 Dátum: 2014. szeptember 23. - 11:43:45 »
 :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #15974 Dátum: 2014. szeptember 23. - 12:04:40 »
Szerinted az ismerkedő, vagy ülőhelyet követelő nyugdíjast, a kolduló csövest és a kötekedő hiperpigmentált egyént érdekli a fülhallgató?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #15975 Dátum: 2014. szeptember 23. - 12:05:58 »
Antiszoc. ;D Te is a self-checkouthoz állsz a Tesco-ban, csak, hogy ne kelljen interakcióba kerülnöd a pénztárossal? :D (Mint én... :))
Nem. :) Nem szeretem a self-checkoutot, valamelyik cuccnál mindig van valami gond.
Igazából azért mondtam ezt neki mert egyrészt a negyediken vagyok egy liftmentes házban és nincs csengőm, plusz a postaláda olyan, hogy hiába jó a lakóközösség, minden kilóg belőle, és ezt nagyon nem szeretem. Plusz a posta egy kilométerre van csak innen.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #15976 Dátum: 2014. szeptember 23. - 12:43:58 »
Szerinted az ismerkedő, vagy ülőhelyet követelő nyugdíjast, a kolduló csövest és a kötekedő hiperpigmentált egyént érdekli a fülhallgató?
Az mindegy, hogy érdekli-e, de te tehetsz úgy, mintha azért nem hallanád. Régebben bolhapiacra mentem mindig úgy (képregényeket venni, amikor még csak ott lehetett), mert marhára untam, hogy minden asztalnál, ahol megállok, azonnal rám akartak tukmálni valamit.

Todd

• Pókfej
« Válasz #15977 Dátum: 2014. szeptember 23. - 14:27:13 »
Jó, ezt kétség kívül elismerem, hogy ilyen helyzetben hasznos.  ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #15978 Dátum: 2014. szeptember 23. - 14:49:24 »
Az mind egy, hogy érdekli-e, de te tehetsz úgy, mintha azért nem hallanád. Régebben bolhapiacra mentem mindig úgy (képregényeket venni, amikor még csak ott lehetett), mert marhára untam, hogy minden asztalnál, ahol megállok, azonnal rám akartak tukmálni valamit.
Én az utcai adománygyűjtőket szoktam leszerelni olyan szövegekkel, hogy "oh, hi! your city is so wonderful, I love travelling here! Bye!" A nagy részük nem tud angolul, így erre max kékhalállal reagálnak. :D

Nem. :) Nem szeretem a self-checkoutot, valamelyik cuccnál mindig van valami gond.
Hát jó. :) Én imádom, hogy képernyőt nyomogathatok, és nem egy unott, bunkó, rongyos, vagy IQ-nuku (és ezek különböző lineáris kombinációja) lénnyel kell kommunikálnom, aki esetleg rámmordul egy jónapotot(amitől garantáltan nem lesz jobb a napom :D) és szúrósan néz rám, hogy miért nem tudok planck idő alatt elpakolni és eltakarodni már a francba. Inkább a gép, köszönöm szépen. ;) Nálam még mindig működött... :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #15979 Dátum: 2014. szeptember 23. - 15:47:48 »
Hát jó. :) Én imádom, hogy képernyőt nyomogathatok, és nem egy unott, bunkó, rongyos, vagy IQ-nuku (és ezek különböző lineáris kombinációja) lénnyel kell kommunikálnom, aki esetleg rámmordul egy jónapotot(amitől garantáltan nem lesz jobb a napom :D) és szúrósan néz rám, hogy miért nem tudok planck idő alatt elpakolni és eltakarodni már a francba. Inkább a gép, köszönöm szépen. ;) Nálam még mindig működött... :)
Egyszer el kell menned Japánban. Garantálom, hogy max. akkor állnál be a géphez, ha irdatlanul hosszú lenne a sor az összes kasszánál. :)