Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466745 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:OFF
« Válasz #16320 Dátum: 2015. január 13. - 23:45:51 »
1. jót lehet röhögni a cosplayeken ;D
Huh, jó rég lehetett. Az elmúlt pár évben olyanokat dobnak össze az emberek, hogy az ember már le se hajol az álláért. :D
2010-ben volt. De röhögni azért most is lehet, van egy-két visszatérő jelenség a magyar cosplay-esek között, pl. egy szakállas mindig lányoknak beöltöző figura, de ettöl valóban csak mókásabb az egész. És természetesen már akkor is ámuldoztunk jó pár jelmezen, és gyönyörű lányon (Enji Night ugye...).
Amúgy szerintem még a 2011-es Hungarocomix is nagyon jó volt, szintén a Millenárison.
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 13. - 23:48:16 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #16321 Dátum: 2015. január 14. - 06:22:41 »
Én tisztelem , hogy mennyi munkát beleölnek egy -egy jellmezbe és nincs semmi "szégyenérzetük" azt fel is venni. Szerintem egyre szinvonalasabb cuccokat dobnak össze. Comicboy, változni fog a véleményed idővel.
Ju, depresszió ellen nem az olvasás , inkább a társasági élet jó.

Todd

• Pókfej
« Válasz #16322 Dátum: 2015. január 14. - 09:23:46 »
Plusz nagyon sok az olyan cosplay-es akinek amúgy semmi köze a mangákhoz, csak nyilván ők is inkább az úgymond mangás rendezvényekre járnak ki, mivel ott elterjedtebb az ilyesmi.
Kivéve a 501-es légió, azok nyugodtan mehetnek, meg mennek is mindenhova, de az már egy egészen más szint, ahol ők vannak.

Ju

• Pókfej
« Válasz #16323 Dátum: 2015. január 14. - 09:30:18 »
Ju, depresszió ellen nem az olvasás , inkább a társasági élet jó.
A tünetek ellen, igen. :) Hogy az okok ellen mi, azt még keresem. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #16324 Dátum: 2015. január 14. - 12:03:13 »
Én tisztelem , hogy mennyi munkát beleölnek egy -egy jellmezbe és nincs semmi "szégyenérzetük" azt fel is venni.
Miért lenne? Tök büszkék rá, és a nagy részük jogosan. Melyikünk nem álmodott arról kisebb korában, hogy csinálna magának egy Pókember ruhát? Ők ennél továbbléptek, és tényleg megcsinálják maguknak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #16325 Dátum: 2015. január 14. - 12:56:03 »
Szerintem direkt tette zárójelbe a "szégyenérzetet". Gondolom pont azért, mivel a legtöbb ember nem vállalna ilyen típusú nyilvános szereplést, mivel érdekelné ki mit gondol, nem-e nézik hülyének a buszon odafelé menet stb. plusz ugye a cosplay-es rucik egy nagy része elég merész is.
Nekik nincsen ez meg, ennyire nyitottak, ennyire jól érzik magukat a bőrükben, és ez tök jó.
Én is csak olyan cosplayt vállalnék be (vállaltam, és még tervezek mást is), amiben teljesen be vagyok fedve.

venom75

• Pókfej
« Válasz #16326 Dátum: 2015. január 14. - 13:34:59 »
Todd ráérzett a lényegre, tényleg azért tettem zárójelbe.  ;)  Régebben én még a képregényes pólóimat is fentartásokkal viseltem az utcákon.

Ju

• Pókfej
« Válasz #16327 Dátum: 2015. január 14. - 16:11:17 »
Nagyon sok cosplay jelmez elbújhat azok mellett, amiket az egyik évfolyamtársnőm hétköznapi ruhának hord. :D Ha fél négyzetméter csipke és/vagy neccharisnya nincs rajta minden nap, akkor elefánt vagyok Szomáliában. ;D Erőlködés nélkül elmehetne Betty Boop cosplaynek. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #16328 Dátum: 2015. január 14. - 16:16:18 »
Amúgy én azt tapasztaltam, hogy sok cosplay-esnél is nehéz meghatározni, mikor van jelmezben és mikor nem.
Mondjuk ha már annyit dolgoztál egy rucin, nem csoda, ha időnként bizonyos részeit hétköznap is hordod.

Ju

• Pókfej
« Válasz #16329 Dátum: 2015. január 14. - 16:22:39 »
Simán előfordulhat. A kislány inkább pszichológiai szempontból érdekes, így jutott eszembe. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #16330 Dátum: 2015. január 14. - 18:33:02 »
Az elmúlt pár évben olyanokat dobnak össze az emberek, hogy az ember már le se hajol az álláért. :D
Ez igaz, vannak profi coslayesek, akik előtt le a kalappal. :D

Melyikünk nem álmodott arról kisebb korában, hogy csinálna magának egy Pókember ruhát?
Erről jut eszembe, a Duna Plázában az egyik ruhaüzletben egy csomó farsangi jelmezt árulnak, láttam kiállítva egy felnőtt méretű Pókember jelmezt is. :D Igaz, a maszk elég gagyi volt.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #16331 Dátum: 2015. január 14. - 18:36:39 »
Sztem félreérted, nem fiúkat rajzolt, konkrétan két srácot mindenféle sex pózban,
Én is rajzoltam csajokat mindenféle szexpózban.
Hogy Joey-t idézzem "Jól jött még ez a rajztudás akkor, amikor még nem tudtuk megfizetni a az magazinokat"  ;D
Szóval elkezdtek serdülni és érdeklődni a fiúk iránt. Én ebben nem látok semmi rosszat. Ne aggódj majd téged is érdekelni fogna a lányok (/fiúk?  :headscratch:), és nem csak azt látod meg, hogy "minden lány milyen hülye".  :)

Sztem félreérted, nem fiúkat rajzolt, konkrétan két srácot mindenféle sex pózban, de gondolom a serdülés jellegzetes mellékhatása a depresszió és a heti 3 óra egy pszichológussal...
Nem fiúkat rajzolt, hanem b#zikat. Nagy különbség  ;D
Azt megkérdezhetem, hogy miért gyűlölöd a mangákat ennyire? Melyiket olvastad, ami nem tetszett?

Természetesen, megosztom veled a történetet....
Nos, szerintem, nem az a  manga okolható. Az elborultságra amúgy is hajlamos ismerősöd, rátalált, egy hasonlóan elborult dologra. Nem a körülmények áldozatai. Szép is lenne, ha mindenki olyan "perverz állattá" változna attól a füzettől, mint ahogy mondod. Én pl biztos nem és te sem szerintem.
Vagy csokifüggővé a csokitól.
Na mindegy, bocs, hogy visszakanyarodtam, amikor már épp a cosplayekről volt szó.
Azért a DC/Marvel-eseket sem kell félteni... :roll:

:o :o :oÓriási!!!
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 14. - 19:07:10 írta VTomi »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #16332 Dátum: 2015. január 14. - 19:42:07 »
Végén azért a SoA tagok ott vannak.  :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #16333 Dátum: 2015. január 14. - 19:45:28 »
Mi az a SoA?
Az a fura, hogy azt mondja, ez John Hurt, vagyis Kane ruhája. De a mellére Dallas van írva :headscratch:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #16334 Dátum: 2015. január 14. - 20:14:43 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #16335 Dátum: 2015. január 14. - 20:44:49 »
A videó vágóképén Mileena és Jade van.Ehhez képest én nem emlékszem, hogy láttam volna őket a videóban.Pedig csak miattuk indítottam el.  :drying:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #16336 Dátum: 2015. január 14. - 21:28:03 »
Annyira jó, hogy Comicboy 16 évesen már mindent tud a világról

Hát én valahogy azon a véleményen vagyok, hogy legyen az embernek egy képe a világról, hogy ha kikerül a gimiből ne vesszen el az életben sem.
Szerintem egyre szinvonalasabb cuccokat dobnak össze. Comicboy, változni fog a véleményed idővel.

Hát, szerintem gyökeresen nem fog...
Nem fiúkat rajzolt, hanem b#zikat. Nagy különbség  ;D

Azt hittem ez elsőre lejött ;D

De hogy én is felvegyem a többiek bevett magatartását, jajj VTomi,hogy mondhatsz ilyet, a melegek éppúgy emberek mint te vagy én, egy fórumon ilyet mondani, a te véleményednek sürgősen változni kéne, mert olyan kritikát kapsz mindjárt pár testetlen avatar képtől hogy csak na  :)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #16337 Dátum: 2015. január 14. - 21:29:11 »

Szerintem egyre szinvonalasabb cuccokat dobnak össze. Comicboy, változni fog a véleményed idővel.

Hát, szerintem gyökeresen nem fog...

Dehhhhhhhogynem.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #16338 Dátum: 2015. január 15. - 00:04:34 »
Szerintem, ha valamitől óvakodni kell, akkor az az, hogy mindenről legyen egy határozott és kicsoszolt vélemény, mert az határoz meg  minket és különben nem állunk meg a világban. Dogmatikus kemény jellemhez vezet nem?
Ahogy a dal is szól: "Az elvek a jellempáncél az, ami itt most avíttas"  ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #16339 Dátum: 2015. január 15. - 10:38:59 »
Szerintem, ha valamitől óvakodni kell, akkor az az, hogy mindenről legyen egy határozott és kicsoszolt vélemény, mert az határoz meg  minket és különben nem állunk meg a világban. Dogmatikus kemény jellemhez vezet nem?
Legalábbis érdemes azt a véleményt nem túl korán kicsiszolni, mert akkor meg ott állsz az életben egy gyerek világnézetével. De végülis ebben az országban is elég sokan vannak így, szóval legalább könnyű beilleszkedni. ;)

Az állandó kérdezés-értékelés-önfelülbírálást már nem is merem említeni. :lol:

Csak érintőlegesen kapcsolódik ide; egy zseniális dolog, ami segíti a beilleszkedést  :)