Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473304 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
Re:OFF
« Válasz #16420 Dátum: 2015. február 24. - 21:40:25 »
De, igen .
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

balogh44

• Thanos
« Válasz #16421 Dátum: 2015. február 24. - 21:55:41 »
És ebből hány oldalt szoktak leközölni? :headscratch:

venom75

• Pókfej
« Válasz #16422 Dátum: 2015. február 26. - 06:16:45 »
10-11

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #16423 Dátum: 2015. február 27. - 18:48:42 »
Basszus, sose voltam nagy Star Trek fan, de basszus.... Azért ez így megütött .....  :( :o :'(

R.I.P
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Todd

• Pókfej
« Válasz #16424 Dátum: 2015. február 27. - 18:52:56 »
Pop-kulturális ikon volt, akit az is ismert, aki a Star Trek-et alig (pl. én is).

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #16425 Dátum: 2015. február 27. - 19:36:26 »
Nyugodjon békében. :( Hosszú és sikeres életet élt.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #16426 Dátum: 2015. február 27. - 21:24:05 »
 :(

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #16427 Dátum: 2015. február 28. - 18:50:44 »
Búcsúzunk  Leonard Nimoy    . Nekünk  Star Trek rajongóknak  az örök Spock .  :(   Akinek néha nem tetszett , hogy   túlzottan  azonosították  a filmbeli karakterével. Nyugodj Békében.  Szép hosszú életed volt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #16428 Dátum: 2015. március 01. - 01:19:55 »
Az egyetlen játék amivel mérgezem magam, a Star Trek Online. A játékos közösség három napos gyászt szervezett es ingame Spock szulobolygojan a Vulkanon folyamatosan vannak megemlekezesek. Nagyon nagy veszteség a Trekkereknek.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #16429 Dátum: 2015. március 01. - 12:32:33 »
Szép gesztus. Tuti, hogy a The Big Bang Theory-ben is meg fognak emlékezni róla. Ne feledjétek, Sheldonnak megvan a DNS-e, majd leklónozza. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #16430 Dátum: 2015. március 04. - 20:08:38 »
Szeretnék kérdezni valamit a ˝Nagy Marvel szakértöktől ˝  Vagy  Kainetől , Ben Reilytöl ,Talgabítól . Az Axis történetről jutott eszembe  , van-e esély arra hogy néhány kisebb kaliberű Marvel gazemberből válhatna-e hős  :headscratch: ., Pl  Folt [Spot]   Csúszka , Gólyaláb , Vagy az egyik kedvencem Molekulaember aki inkább semleges vagy szeretne ő is inkább jófiú lenni . Igaz néha mamlasz , vagy csak annak tűnik , néha kihasználják . De szerintem tett már annyi jótettet , hogy  ha kicsit összeszedné magát még remek hős is lehetne . Csak kezelje felelősen  és normálisan az erejét . Szerintem így a Marvel univerzum egyik legmagasabb szintű karaktere lehetne .

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #16431 Dátum: 2015. március 04. - 20:27:25 »
Erről szól kb az egész Thunderbolts csapat vagyis igen. 😊

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #16432 Dátum: 2015. március 04. - 21:40:33 »
Kösz  :bravo: :worship: Két olyan fickó is van akiket kedvelek Füsti Willy  és Rakéta Robi akik remélem szerepelnek MÉG  a magyarul a  :kingpin:  képregényeiben . A külön számban Rakéta Robi és Parker még mint ellenfelek  szerepeltek .
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 05. - 13:18:28 írta Zöldlámpás »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #16433 Dátum: 2015. március 04. - 23:19:38 »
Mindketten voltak nemrég a Pókemberben. Robi a tavalyi különszámban és a PPP-ben, Lidérc pedig a PPP-ben és a HP-ben is.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #16434 Dátum: 2015. március 05. - 12:13:26 »
Igen , tudom PPP -en kívül HP számai és a külön szám is meg van . Ezért is mondtam  hogy szerepelnek MÉG   , mert már egyszer voltak . Csak most már jófiúk lesznek , mert  ott a külön számban  még  Robival ellenfelek , meg megvan az a rész is ahol Kaméleon ˝rábeszéli ˝Olvasztárt hogy bánjon el Pókemberrel . És ahogy mondtad is a kis Normie Osborne-t használták fel hogy megtámadják Pétert . És ezért kénytelen Mark Raxton  durván  viselkedni , még is csak az unoka öccséről van szó .És Lidérc\ Füsti Willy segít neki .De mivel igazából nagyjából rendes srácokká váltak . Jó lenne egy olyan sztori ahol már mint Parker haverjai\ barátaiként szerepelnek

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #16435 Dátum: 2015. március 05. - 21:50:02 »
Megint ide írok mert még talán  ez a legmegfelelőbb hely arra amit mondani szeretnék . Ben Reilly  meg  néhány  más személy ráfog jönni  hogy a ˝nem mondom meg hol ˝ oldal  fórumán  ki voltam [ csak egy ideje nem tudok ,írni  oda mert nem fogadja el az ottan jelszavam , pedig az amit beírok , több mint egy éve már  ; {  ]  Na szóval kérdeztem akkor ,valahol hogy Folt milyen távolról tud elbánni az ellenfeleivel .Ben azt mondta hogy ˝ Látó távolságon belül kell lenniük  ˝   Na szóval szerintem néhány érdekes tulajdonságú Marvel karakter akik nem túl nagy kaliberű  gazemberek , ha megjavulnának vagy legalábbis  semlegesek lennének . Akkor nagyon jó tagjai lennének a Nagy Tavak Bosszúállóinak . Akiket pont azért kedvelek mert kissé furák  ;) . Síkember , Big Berta, Ajtónálló , Mr Halhatatlan ,  sőt még Deadpool is olyan haver féléjük lett .Pedig először rájuk támadt . Biztos azt hitte mert olyan pipogyának tűnnek könnyen elintézi őket . Még is legyőzték  . Na ezért is kedvelem őket mert látszólag mamlaszok ,pedig nem . Azt is mondtam akkor hogy Deadpool  és Mr Halhatatlan  nagyjából hasonló képességeik miatt olyan páros félét is alkotnak .Ajtónállónak  pedig Folt lehetne hasonló párja mert, az ő tulajdonságaik is nagyon hasonlóak .Folt pl jó védelmező lehetne . Egy példa pl  rátámadnak és olyan helyen akarják rúgni ami minden férfinak fáj, nem kell mást tennie mivel tudja a testén iránytani a foltokat  csak  ˝oda ˝ irányít egy foltot egy másikat a térben a támadó  mögé .És ha rúg képes arra hogy saját magát rúgja ...eggen . Aztán csak csodálkozik hogy ˝Foltot akartam hőkön  rúgni , mégis valaki engem talált  farba .˝Vagy esetleg  még azt is megtudná csinálni ,hogy maga előtt  és a támadó képe előtt nyit egy lyukat . Az ellenfél csak annyit észlel hogy a levegőben megjelenik egy kéz az arcába csap . Talán még Csúszka  és Gólyaláb  is a csapat tagja lehetne , ha kicsit rendesebbé válnának . Hisz mind a ketten a felszerelésűknek köszönhetően elég érdekes dolgokat tudnak . Valahol olvastam is hogy ugyan úgy rendes fickó szeretet volna lenni mint Owen Reece a szerelme Vulkána  kedvéért . Nem tudom hogy Csúszka vagy Gólyaláb akarta feladni a bűnözést  és rendes ember lenni , de valamelyik  igen . Még akkor is ha jól tudom valamelyikűk átmenetileg  halott  vagy csak volt . A Marvelnél az átmeneti halál mindennapi dolog  :hehe: . Úgyhogy ha most halott is majd vissza tér .Kb igy  Telefon üzenet rögzítőn ,˝Jelenleg halott vagyok hívjon vissza később. Cédulán ,Meghalltam , majd jövök . Érdekes hogy a Rozsomák  és az x-men történetben ,Varangy  viszonylag elég normálisan néz ki , és rendesen viselkedik .ahhoz képest hogy szegény elég amorf\torz volt most viszonylag jóképünek is mondható .KÉRDÉS. Mi történt vele hogy jobb lett a külseje és miért javult meg , lett jófiú  :headscratch: : :nemtudom: . U.I. Itt is meg köszönöm Bennek az adattár magyar  változatát . vagy is az ismertetőket ,leírásokat . Tudom hogy már nem csinálod de az eddigiek  jók voltak . Gondolom valaki átvette  azóta .Sajnos Folt leírását még nem csinálták meg .IGEN , én voltam aki akkor rég azt mondtam ,hogy jólenne ha valaki  meg csinálná , mert ha már te abba hagytad. DE,se baj biztos vannak fontosabb dolgaid is Család, munka . :bravo:  :worship:
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 05. - 22:45:24 írta Zöldlámpás »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #16436 Dátum: 2015. március 06. - 08:18:31 »
Varangynál egyszerűen felhagytak azzal, hogy a mozis Igor legyen a sablonja, rájöttek, hogy egyszerűen elég, ha nem jóképűnek és kissé görnyedtnek ábrázolják. Amúgy nem javult meg, csak elege lett a folytonos harcból, ezért eltűnt a balfenéken.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #16437 Dátum: 2015. március 06. - 18:08:01 »
Foltrol tuti van leírás. Biztos mert csináltam.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #16438 Dátum: 2015. március 06. - 20:03:45 »
Köszönöm ,Talgaby és Ben Reilly . Ben  ,tetszetek a  Füsi Willy, Gólyaláb, Molekulaember , Varangy, Csúszka Rakéta Robi  ,Szivacsember, Homokember ,ismertetőid , leírásaid az adattárban . Ott olvastam hogy Molekulaember és Ezüst Utazó  segítettek  helyre hozni a károkat ,amit a Túlontuli  okozott . Később el is olvastam a történetet . Meg hogy Füsti Willy jó srác mert a lelki ismerete miatt nem állt bosszút  azokon akik miatt átváltozott . Meg hogy ő és Rakéta Robi is a Vadbanda tagja lett. És később az egykori bűnözök  megjavultak és egy csapatot is alapítottak . És Pókember segített Csúszkán . Tényleg jó kis ismertetők . Az egyik kedven csapatom vagyis GLA . egyik tagjának Ajtónállónak  a leírását . Ahogy mondtam azért is bírom őket mert 1 furák  Mint pl Big Berta , Lapos Ember , és azért is mert 2. bár kissé mamlasznak tűnek , de nem azok .Hisz először amikor Deadpool mint még ellenfél el akarta kapni őket de legyőzték .PL Big Berta a maga elégé egyedi módján   ;). Ez a történet is tetszett meg az is amikor már amolyan haver féléjüké vált és és randizott Bertával { aki nem is kövér , az csak a képessége }   Na az a sztori is csúcs. Vagy az egyik tagjuk ,Mókuslány akinek most indult egy saját sorozata , legyőzött oly alakokat akik nem is gondolták hogy egy ˝gyenge leányka ˝  :D leveri őket az újain lévő apró karmaival meg a mókusaival  . Aki a nagy Thanost  meg Dr Doomot kitudja csinálni az nem senki .Meg találtam azt a történetet a SD-én  tényleg úgyvan ahogy a Balekok Légiója ismertetőjében írtad . Grízlí  és Gibbon elbántak vele , mert tényleg lopni akart . Szegény néha tényleg olyan minta tényleg egy kissé balaek volna. Pl Abban a Fenegyerek történetben is ahol Coyote \Prérifarkas , Folt , Fenegyerek szerepel elég különös esetek vannak . Folt csomóba köti magát, Fenegyerek szó szerint fejvesztve mászkál. Talán ha néhány kisebb kaliberű gazfickó meg javulva jófiúként . Lehetne néhány viccesebb történet elmesélni .Kár hogy a GLA történet csak négy részes . Tényleg azt gondolom ha néhány fura vagy érdekes képességű jófiú pl  Lidérc , vagy megjavult gazfickó a Nagy Tavak Bosszúállóihoz csapódna ,beállna hozzájuk , jó történeteket lehetne írni velük . Hisz egy humorosabb , csapat is jól jöhet a Marvelnek . Talán még ha Szivacsember is és Homok ember is hősöké  válnának , mert tényleg menő tulajdonságaik vannak , Homokember homok aljában elég jó alakváltó ,érdekes formákat tud felvenni , Szivacsember minden anyag tulajdonságát áttudja venni ,és mind a kettő szinte el pusztíthatatlan  mindig újra tudják magukat alkotni akár hogy szétrombolják őket. Mindig sikerül nekik visszatérni \ vissza alakulni .Na szerintem még ők ketten azok akik talán rendes srácok is lehetnek idővel .Inkább ők , mint Vérontó mert ő túl szadista és elmebeteg ahhoz hogy megtérjen .Szivacsemberrel és Homokemberrel olvastam egy-két  humorosabb sztorit is
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 06. - 21:17:04 írta Zöldlámpás »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #16439 Dátum: 2015. március 06. - 22:09:10 »
Homokember meglehetősen sok ideig volt hős, talán egy évtizedig is kitartott az a szakasz.