Megint ide írok mert még talán ez a legmegfelelőbb hely arra amit mondani szeretnék . Ben Reilly meg néhány más személy ráfog jönni hogy a Ënem mondom meg hol Ë oldal fórumán ki voltam [ csak egy ideje nem tudok ,írni oda mert nem fogadja el az ottan jelszavam , pedig az amit beírok , több mint egy éve már ; { ] Na szóval kérdeztem akkor ,valahol hogy Folt milyen távolról tud elbánni az ellenfeleivel .Ben azt mondta hogy Ë Látó távolságon belül kell lenniük Ë Na szóval szerintem néhány érdekes tulajdonságú Marvel karakter akik nem túl nagy kaliberű gazemberek , ha megjavulnának vagy legalábbis semlegesek lennének . Akkor nagyon jó tagjai lennének a Nagy Tavak Bosszúállóinak . Akiket pont azért kedvelek mert kissé furák

. Síkember , Big Berta, Ajtónálló , Mr Halhatatlan , sőt még Deadpool is olyan haver féléjük lett .Pedig először rájuk támadt . Biztos azt hitte mert olyan pipogyának tűnnek könnyen elintézi őket . Még is legyőzték . Na ezért is kedvelem őket mert látszólag mamlaszok ,pedig nem . Azt is mondtam akkor hogy Deadpool és Mr Halhatatlan nagyjából hasonló képességeik miatt olyan páros félét is alkotnak .Ajtónállónak pedig Folt lehetne hasonló párja mert, az ő tulajdonságaik is nagyon hasonlóak .Folt pl jó védelmező lehetne . Egy példa pl rátámadnak és olyan helyen akarják rúgni ami minden férfinak fáj, nem kell mást tennie mivel tudja a testén iránytani a foltokat csak Ëoda Ë irányít egy foltot egy másikat a térben a támadó mögé .És ha rúg képes arra hogy saját magát rúgja ...eggen . Aztán csak csodálkozik hogy ËFoltot akartam hőkön rúgni , mégis valaki engem talált farba .ËVagy esetleg még azt is megtudná csinálni ,hogy maga előtt és a támadó képe előtt nyit egy lyukat . Az ellenfél csak annyit észlel hogy a levegőben megjelenik egy kéz az arcába csap . Talán még Csúszka és Gólyaláb is a csapat tagja lehetne , ha kicsit rendesebbé válnának . Hisz mind a ketten a felszerelésűknek köszönhetően elég érdekes dolgokat tudnak . Valahol olvastam is hogy ugyan úgy rendes fickó szeretet volna lenni mint Owen Reece a szerelme Vulkána kedvéért . Nem tudom hogy Csúszka vagy Gólyaláb akarta feladni a bűnözést és rendes ember lenni , de valamelyik igen . Még akkor is ha jól tudom valamelyikűk átmenetileg halott vagy csak volt . A Marvelnél az átmeneti halál mindennapi dolog

. Úgyhogy ha most halott is majd vissza tér .Kb igy Telefon üzenet rögzítőn ,ËJelenleg halott vagyok hívjon vissza később. Cédulán ,Meghalltam , majd jövök . Érdekes hogy a Rozsomák és az x-men történetben ,Varangy viszonylag elég normálisan néz ki , és rendesen viselkedik .ahhoz képest hogy szegény elég amorf\torz volt most viszonylag jóképünek is mondható .KÉRDÉS. Mi történt vele hogy jobb lett a külseje és miért javult meg , lett jófiú

:

. U.I. Itt is meg köszönöm Bennek az adattár magyar változatát . vagy is az ismertetőket ,leírásokat . Tudom hogy már nem csinálod de az eddigiek jók voltak . Gondolom valaki átvette azóta .Sajnos Folt leírását még nem csinálták meg .IGEN , én voltam aki akkor rég azt mondtam ,hogy jólenne ha valaki meg csinálná , mert ha már te abba hagytad. DE,se baj biztos vannak fontosabb dolgaid is Család, munka .