Nagyon sok érdekeset láttam az autón, nem is tudom, hol kezdjem. Inkább nem is mondok semmit, nézzétek meg a
képeket. Vannak köztük néhány, ami elsőre talán nem nyilvánvaló, hogy a kocsi melyik része lehet, ezeket azért készítettem, mert egy apró részletet furcsának/érdekesnek találtam. Ilyen például a hátsó lámpa (391-es kép), csak a vaku miatt ilyen világos, egyébként szinte észre se lehet venni, hogy hol van, teljesen fekete az a rész. Egyébként szélesebb a kocsi, mint gondoltam volna, viszont sokkal rövidebb is. További érdekesség, hogy az ajtót egyetlen "cső" tartja (397), a kerekeket oldalról takaró valami (401 és 405), a fékpedál (402), amivel mégiscsak három pedálja van a sofőrnek, az ajtón lévő bemélyedések (szellőző? 403), és a kocsi hátulján lévő lyukak (406). Figyeljétek meg azt is, mivel kerítették körbe. Leginkább talán az lepett meg, hogy milyen alacsonyan vannak az ülések: nem a hagyományos "fordított 4-es" alak, hanem L. Ja, és az ülések közepét nem töltötték ki, hanem egy rugalmas, szürke valami tölti ki a keretet.