Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1484839 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:OFF
« Válasz #3120 Dátum: 2008. augusztus 11. - 17:20:21 »
Én mondtam, hogy skizo vagy és a rejtett éned tudatosan választotta magának a manci nevet, amit egy óvatlan pillanatban felfedtél. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3121 Dátum: 2008. augusztus 11. - 17:25:45 »
Szerintem már túlzottan nagy feneket kerítesz ennek a Manci dolognak. Mindannyiunk nevével lehetne érdekes dolgokat találni. Nézd:
http://www.pepo.hu/
http://www.pepo.com/
http://www.sepi.com/
http://www.sepi.org/
http://www.sepi.net/
http://www.kaine.com/

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3122 Dátum: 2008. augusztus 11. - 17:51:35 »
Mondjuk ebből a sepi.net és a pepo.com inkább eladó domaineknek látszanak, mitsem valós oldalaknak. :) És nálam szerencsére ez már biztos nem válik be. ;D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3123 Dátum: 2008. augusztus 12. - 10:23:52 »
Kezdek kiakadni. Bizonyos időközönként elmegy az internet, csak úgy magától, nem jön vissza akkor sem, ha a Helyi kapcsolat javítására kattintok. Egyszer felhívtuk a szolgáltatót, hogy indítsuk újra a modemet, de már kezd elegem lenni, hogy hetente egyszer, valamikor többször kell bütykölni rajta. Mi lehet a gond? Tudtok valami jobb módszert?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3124 Dátum: 2008. augusztus 12. - 10:29:25 »
Javaslatom a kapcsolat bontása és újracsatlakozás, vagy az ősi kihúz-visszadug módszer. Nálam is elő szokott ilyesmi fordulni.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3125 Dátum: 2008. augusztus 12. - 10:35:08 »
Mike, erre sajnos nincs jobb módszer. Te is T-Online-os vagy? Mert akkor szokj hozzá, hogy ez sajnos ezzel a szolgáltatóval jár.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3126 Dátum: 2008. augusztus 12. - 10:37:26 »
És ilyen gyakran? Mert nem telt el 5 perc a hsz-írás után és már megint elment. :drying: A visszadugot én is használom. A letiltás és a bontás ugyanaz?
Sepi: Igen, de azért köszi. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3127 Dátum: 2008. augusztus 12. - 10:45:16 »
Reseteld a modemet. Az általában segít. De sajnos ha olyanja van, akkor bizony képes öt percenként is megszakadni a kapcsolat. Tudom, hogy idegesítő, de sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3128 Dátum: 2008. augusztus 12. - 10:46:32 »
Rendben, azért nagyon szépen köszönöm. :)

horjb

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #3129 Dátum: 2008. augusztus 12. - 10:54:30 »
Nekem 2 héten keresztül nem volt netem csak naponta 5 percre, úgyhogy szolgáltatót kelllet váltani... :drying:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3130 Dátum: 2008. augusztus 12. - 11:02:26 »
Nekem pont ilyen gondjaim voltak, de nekem is úgy, hogy naponta  vagy 20 percig volt net, ha volt. Ilyenkor vagy a modemed krepált be, hiába reseteled, nem ér semmit, ha többszöri reset után is szarakodik. Kihívtuk a szerelőt, modemet cserélt, a központban átdugdosott valami kábelt és csak úgy lett jó...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3131 Dátum: 2008. augusztus 12. - 11:19:36 »
Mi is T - online - os vagyunk, és eddig kétszer tapasztaltam azt, hogy elmegy az internet.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3132 Dátum: 2008. augusztus 12. - 11:48:25 »
Heti egyszer-kétszer? Hah! A mostani hetet leszámítva másfél hónapja nekem úgy megy, hogy miközben netezek, 10 percenként minimum ki kell húznom, aztán vissza. Na, az az idegesítő. Éljen a T-Online.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3133 Dátum: 2008. augusztus 12. - 11:50:30 »
Heti egyszer-kétszer? Hah! A mostani hetet leszámítva másfél hónapja nekem úgy megy, hogy miközben netezek, 10 percenként minimum ki kell húznom, aztán vissza. Na, az az idegesítő. Éljen a T-Online.

Szerintem azért kicsit túlzol. ;) Vagy nem? :o

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3134 Dátum: 2008. augusztus 12. - 11:58:11 »
Nem túloz. Már megint ki akartam vágni az ablakon, mert bedugtam, egy teljes percig volt, aztán újra elment. :drying: :wolverine:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3135 Dátum: 2008. augusztus 12. - 12:02:32 »
Nem túlzok. Egy 10 megás file-t pontosan 8 részletben töltöttem fel egy szerverre. Sokszor azért nem mászok fel órákig  anetre mert egyszerűen nem bírom idegekkel, hogy mennyit szakad. Most meg még valójában én örülhetek, hogy jelen pillanatban úgy működik, ahogy kellene neki.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3136 Dátum: 2008. augusztus 12. - 12:34:44 »
Az én Net szolgáltatóm a Fraktal, de ők is a T-Com-tól kapják a vonalat, szóval nálam is volt már egy-két idegfeszítő dolog. Viszont most meg úgy tűnik a gépem kezdi szépen csendben megadni magát, és muszáj leszek venni egy újat. Még 2002-ben vettem a mostanit, de ezek szerint eddig bírta. Azt hittem hogy megfertőződött valami vírussal, de miután a Zozi-tól kapott  tipp után lefuttattam rajta a Spybot-ot és kihívtam egy informatikus ismerősömet beigazolódott a félelmem. 2 héten belül vennem kell egy új masinát.  :( :(
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 12. - 12:37:34 írta Ben Reilly »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3137 Dátum: 2008. augusztus 12. - 12:45:02 »
Igen, ez elég kellemetlen tud lenni. Nekem is előző hónapban kellett vinyót cserélnem, mert az előző már a halálán volt, de szerencsére sikerült minden adatot megmentenem róla, és orvosolhattam az akutt helyhiányomat (remélem, hogy 760 giga elég lesz egy darabig  ;D ). Most viszont tápot kellene vennem, de még mindig nem utalták át a pénzemet.  :drying:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3138 Dátum: 2008. augusztus 12. - 12:43:41 »
Én Inviteles vagyok (most nyáron), nekem pár naponta szakad meg néha, de mindig tudok újracsatlakozni. Az év többi részében meg az egyetem hálózatáról netezem, ami az egyik leggyorsabb az országban. Csak nem szabad torrentezni... :drying:
Mi baja a gépednek, Ben?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3139 Dátum: 2008. augusztus 12. - 12:52:20 »
A haverom akit kihívtam azt mondta hogy szinte mindennek baja van már. A gép összesen egyszer volt rendesen szervizelve, én pedig itthon csak a töredezettségmentesítést és a vírusirtást intéztem rajta. Baja van a vinyónak, a memóriának úgyhogy egyszerűbb ha lecserélem az egészet. Amúgy is tervezem már egy ideje hogy veszek egy új gépet, most pedig már muszáj lesz.