Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466605 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:OFF
« Válasz #380 Dátum: 2007. július 29. - 22:50:06 »
Akkor mindenkinke van valami program. de szeretnék egyszer úgy fewlkelni ezen a nyáron, hogy nem kell semmit se csinálnom sehová se mennem, illetve beláthatóan 3 napon belül sincs semmi dolgom.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #381 Dátum: 2007. július 29. - 22:52:41 »
Azt én is, meg egy pónit, meg egy német rohamsisakot, meg egy... de inkább nem álmodozom :twisted:
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #382 Dátum: 2007. július 29. - 22:56:39 »
Jóó, de én nem kérek sokat. Csak egy hetes semmittevést. :D Mégse kapom meg...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #383 Dátum: 2007. július 29. - 23:12:13 »
Én mázlista vagyok, amíg nem volt a kiscsaj, minden második héten semmit tettem...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #384 Dátum: 2007. július 29. - 23:17:50 »
Nehogy azt mond, hogy a pici mellett hiányzik az... :D
Punkológus, félek megkérdezni, de mire kell neked egy póni? ;D

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #385 Dátum: 2007. július 29. - 23:24:16 »
Megenni!  ;D Ez csak vicc, valamelyik Garfield-ban volt ez benne, hogy Garfield kért reggelire egy piritóst narancslével, jon csodálkozik is ezzen, aztán Garfield kimeredt szemmel elkezdte sorolni, hogy milyen kaját kér még és ez volt az utolsó a sorban. Ezzen mindig röhögtem és gondoltam most elsütöm.

Egyébként vágyálmaim között szerepel, hogy élő TV-adásban megeszek egy panda macit, mert az védett, mindenki cukinak és aranyosnak tartja, meg ilyenek... de ez már csak az én neobarbarizmusom része :hehe: :twisted: ;D :lol:
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #386 Dátum: 2007. július 29. - 23:37:29 »
Idézetet írta: pepo
de szeretnék egyszer úgy fewlkelni ezen a nyáron, hogy nem kell semmit se csinálnom sehová se mennem, illetve beláthatóan 3 napon belül sincs semmi dolgom.
Nos én ezen a héten pénteken fejeztem be a nyári gyakot, úgyhogy nekem most pont ilyen semmittevős lazítás van. :hehe: Különben nagyon tetszett a gyak, kedvesek voltak az emberek, laza volt az egész, és amellett hasznos is.

Punkológus: szerintem pandamaci-evés előtt írd meg a végrendeletedet, mert az állatvédők és zöldek biztos közellenséggé kiáltanak ki... :hehe:
Kaine: azért te nyomtad keményen a honosítást akkoriban, szóval nem feltétlenül semmittettél. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #387 Dátum: 2007. július 30. - 00:27:05 »
Na jó, hát az csak akkor volt, ha már uncsiztam.  :D
Punk, a végrendelet inkább azért lenne hasznos, mert a pandamacik nagy mészárosok hírében állnak, úgyhogy várhatóan ő enne meg téged inkább.  :D Állítólag csalóka, hogy milyen plüssmaci kinézetük van, így sokan mentek oda hozzájuk ölelkezni, aztán vacsiként végezték.

Ju

• Pókfej
« Válasz #388 Dátum: 2007. július 30. - 10:33:26 »
Én is szeretnék semmittenni, de úgy, hogy fizessenek is érte. ;)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #389 Dátum: 2007. július 30. - 10:47:53 »
Idézet
de szeretnék egyszer úgy fewlkelni ezen a nyáron, hogy nem kell semmit se csinálnom sehová se mennem, illetve beláthatóan 3 napon belül sincs semmi dolgom.

Hidd el nekem, nem olyan jó az. ;) Én most pont ezt csinálom: semmi dolgom egész nyáron. És már unom a netezést, meg a napi 4-5 óra Football Manager 2007-t is. ;D
Ja, Sepi, ha nem bízol a külföldi oldalakban, akkor nincs más hátra, vársz a börzéig. Én is ott akarom beszerezni majd a Planet hulk és a WWH-s füzeteket. Ha viszont mégis rendelsz, előtte szólj nekem is! 8)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #390 Dátum: 2007. július 30. - 11:10:46 »
Én is szeretnék semmittenni, de úgy, hogy fizessenek is érte. ;)
Szívemből szóltál. Nincs olyan állás, hogy "professzionális semmittevő"? ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #391 Dátum: 2007. július 30. - 12:04:20 »
Idézet
Én most pont ezt csinálom: semmi dolgom egész nyáron. És már unom a netezést, meg a napi 4-5 óra Football Manager 2007-t is.
Jó, de olyankér én csinálok valami programot magamnak. most meg szeretnék más programot csinálni, de mégsem tudok, egyéb teendőim miatt.

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #392 Dátum: 2007. július 30. - 12:51:47 »
Ha más nem szervezzetek szerepjátékos csapatot.
A félelem nélküli

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #393 Dátum: 2007. július 30. - 13:06:01 »
Ja, Sepi, ha nem bízol a külföldi oldalakban, akkor nincs más hátra, vársz a börzéig. Én is ott akarom beszerezni majd a Planet hulk és a WWH-s füzeteket. Ha viszont mégis rendelsz, előtte szólj nekem is! 8)
Már az előzőn is úgy próbáltam, de csak három számot sikerült megvennem. Most Vladitól megrendeltem a Worldbreakert, a többivel nem tudom mi lesz, de feltétlenül szólok ha találtam valami jó megoldást. ;)

De van, csak ahoz be kell jutni a parlamentbe. ;D

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #394 Dátum: 2007. július 30. - 15:32:57 »
Idézet
Punk, a végrendelet inkább azért lenne hasznos, mert a pandamacik nagy mészárosok hírében állnak, úgyhogy várhatóan ő enne meg téged inkább.
Nem lebírkózni akarom ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #395 Dátum: 2007. július 30. - 16:38:04 »
Akkor ez kilőve, nem tudnék ennyit hazudni. :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #396 Dátum: 2007. július 30. - 17:47:39 »
Nincs olyan állás, hogy "professzionális semmittevő"? ;D
Van, csak nem fizetik túl jól.  :D

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #397 Dátum: 2007. július 30. - 22:06:02 »

Fantasztikus meglátás.
A félelem nélküli

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #398 Dátum: 2007. július 30. - 22:10:12 »
Akkor ez kilőve, nem tudnék ennyit hazudni. :hehe:
Pedig még ki is vonulhatnál az ülésteremből, ha nem tetszene valaki beszéde. :D (Istenem, tisztára úgy viselkednek, mint az óvodások... :roll: )

Amúgy a pandamacik nem is ennék meg punkológust, mert csak bambuszt esznek szegények... De amúgy nem csoda hogy megtámadják az embereket, elvégre is vadállatok. Gondolom ösztönösen védekeznek. (Jól megáldotta szerencsétleneket az evolúció, nem is értem, hogy tudnak meglenni egyféle táplálékon.)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #399 Dátum: 2007. július 31. - 11:08:55 »
nem is értem, hogy tudnak meglenni egyféle táplálékon.
Az amcsik is egész jól megvannak a hamburgeren. :hehe: ;)