Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1469054 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re:OFF
« Válasz #3580 Dátum: 2008. szeptember 02. - 10:51:39 »
Ehh, feljöttem Pestre, jól is sikerült az első éjjel. :drink: Elmentünk Bérczesi Robi (Hiperkarma) koncertjére a Gödörbe, de szegény annyira kész volt, hogy alig tudott valamit játszani, de aztán csak eljátszogatott majd' 3 órán keresztül. Aztán vissza a koliba, és mivel épp most van gólyatábor, ott folytatódott a mulatozás. A legviccesebb az egészben az volt, mikor szobatársam még kora délután IK-s gólyákat keresett. Szegények, idejönnek, és az első élményük az, hogy egy hülye, felsőbb éves IK-s győzködi őket, hogy Linuxot használjanak. :lol:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3581 Dátum: 2008. szeptember 02. - 11:07:54 »
Hamar kell kezdeni szokatni őket. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3582 Dátum: 2008. szeptember 02. - 11:25:21 »
Gandalf volt Ian McKellen? Mert ő meleg, akkor azért válallta el annyira szívesen a szerepet.  :hehe:

Ju

• Pókfej
« Válasz #3583 Dátum: 2008. szeptember 02. - 11:31:33 »
akkor azért válallta el annyira szívesen a szerepet.  :hehe:
Mondasz valamit. :hehe:
Végülis a hobbitok csak az életörömöket testesítik meg és folyton be vannak szívva... ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3584 Dátum: 2008. szeptember 02. - 11:33:13 »
Hamar kell kezdeni szokatni őket. ;D
Heh, az biztos. A legjobb az, hogy a mi szintünkön elég kevés az infós (nem is tudom, hogy rajtam és szobatársamon kívül van-e még egyáltalán), szóval az egész folyosó hozzánk jár a gépes bajaikkal. Látok furcsaságokat, valaki a szomszédban telefonkábellel akart netezni, és alig akarta megérteni, hogy ez a kábel nem jó hozzá.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3585 Dátum: 2008. szeptember 02. - 12:10:30 »
Gandalf volt Ian McKellen? Mert ő meleg, akkor azért válallta el annyira szívesen a szerepet.  :hehe:
Álmai szerepe lehetett! :lol: :lol: "Gyeeeere kis Frodó, hadd öleljelek meeeeg..." :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #3586 Dátum: 2008. szeptember 02. - 12:35:05 »
Pepio, ma kaptam a Manchesteres hírlevelet, hogy Berbatov a miénk! Ez az! A hét legjobb híre! Amúgy nézted az európai szuperkupát? Jó nagy kaki volt a játék... :-\

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3587 Dátum: 2008. szeptember 02. - 13:20:04 »
Ja, ezt még nem is mondtam, de ez volt a koncert legviccesebb része. Robi épp a Képzelt riport egy számát játszotta, de annyire be volt tépve, hogy nem igazán ment a szöveg, és sikerült ilyenné alakítania:

"valaki mondja meg, milyen az élet
valaki mondja meg, miért ilyen
...valaki mondja meg, mi a fa$z van
valaki mondja meg, miért így énekelek"

:lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3588 Dátum: 2008. szeptember 02. - 14:08:13 »
 :lol:
Ez jó konci lehetett.
Doki: persze láttam. Mondjuk nem végig, mert sokszor elkapcsoltam, mert nem bírtam nézni ezt a borzalmas játékot.
berbatov helyett én Huntelaarnka jobban örültem volna..sz nem került volna 30 millióba és még egy jobbhátvédet is vehettünk volna...mert arra is nagy szükségünk lenne.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3589 Dátum: 2008. szeptember 02. - 15:49:03 »
Egy kis ború  :'( mert meghalt Isten... hangja

Több mint ötezer trailerhez és 350 ezer reklámhoz adta a hangját Don LaFontaine, akit a légmell vitt el 68 évesen amerikai idő szerint hétfő este, jelentette az egyik munkaadója, az Entertainment Tonight. (A légmell azt jelenti, hogy a tüdő és a mellkasfal között levegő gyűlik össze, és a tüdő összeesik.) LaFontaine nevét talán nem mindenki ismeri, de az érces hangját biztosan, ami miatt Isten hangjaként is emlegették. Általában az előzetesek szövegeit is ő írta, és ő vezette be az olyan fordulatokat, mint az "Egy világ, amit a félelem ural", vagy az "Egy ember, aki megváltoztatná a világot".

http://www.youtube.com/watch?v=JVxP33iQ6KM

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3590 Dátum: 2008. szeptember 02. - 15:57:51 »
úristen, mennyi bemutatóban lehetett hallani ezt a hangot  :oh: és az ember bele sem gondol, hogy ki lehet az az ember. hát... rip
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3591 Dátum: 2008. szeptember 02. - 17:12:13 »
Kb ez most olyan érzés, amikor Sinkovits meghalt. RIP. :(

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #3592 Dátum: 2008. szeptember 02. - 17:32:18 »
Idézet
én Huntelaarnka jobban örültem volna..sz nem került volna 30 millióba és még egy jobbhátvédet is vehettünk volna...mert arra is nagy szükségünk lenne

Én is, de most inkább örülök, hogy valakit igazoltunk. Mondjuk szerintem jobbhátvéd nem kéne, ott van Simpson, csak nem kellett volna őt kölcsöadni... :-\

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3593 Dátum: 2008. szeptember 02. - 17:35:05 »
Nagyon sajnálom, nagyon szerettem a hangját. Nyugodjon békében. :'(

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3594 Dátum: 2008. szeptember 02. - 18:57:04 »
Tesztelték az Internet Explorer 8 (szerk.: hopp, ez elsőre kimaradt) második bétáját. Kétszer annyi RAM-ot foglal le, mint a Firefox és hatszor annyi folyamatszálat indít. Azon már sírva nevet az ember, hogy több erőforrást használ, mint a Windows XP. :hehe:

(forrás)

És egy olyan feature a Windowsban, amin még én is meglepődtem (ez halálosan komoly, nézzétek, hová mutat a link).

Idézet
SUMMARY
During normal operation or in Safe mode, your computer may play "Fur Elise" or "It's a Small, Small World" seemingly at random. This is an indication sent to the PC speaker from the computer's BIOS that the CPU fan is failing or has failed, or that the power supply voltages have drifted out of tolerance. This is a design feature of a detection circuit and system BIOSes developed by Award/Unicore from 1997 on.
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 02. - 21:12:18 írta zozi56 »

Ju

• Pókfej
« Válasz #3595 Dátum: 2008. szeptember 03. - 09:37:09 »
Már LaFontaine is... ne :(
RIP

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3596 Dátum: 2008. szeptember 03. - 13:20:19 »
Nem tudom, miért kéne meglepődni az IE 8 teszteredményien. Az MS-t ismerve vagy faragnak az erőforrás-zabálásból pár százalékot, vagy még megmásfélszerezik, mire kiadják. Én azon lepődöm meg, hogy vannak emberek, akik szándékosan akarnak használni IE-t. És azt mondják, hogy ez jó nekik. :stupid:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3597 Dátum: 2008. szeptember 03. - 15:32:49 »
Ez a hsz - m most kifejezetten kaine - nek szól.
Figyelj, Tomi! Gondolom emlékszel a múltkori kis összezörrenésünkre az egy smyle - s / szavas hozzászólásaimról. Lrhrt, hogy egy kicsit vagy nagyon megkéstem ezzel, de szeretnék tőled bocsánatot kérni azért az esetért.

(Gondoltam arra, hogy ezt az üzenetemet privátban küldöm, de végül így döntöttem. )

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3598 Dátum: 2008. szeptember 03. - 15:53:06 »
gaby: sokan azzal érvelnek, hogy ezt szokták meg. :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3599 Dátum: 2008. szeptember 03. - 15:59:25 »
Idézet
Én azon lepődöm meg, hogy vannak emberek, akik szándékosan akarnak használni IE-t. És azt mondják, hogy ez jó nekik.
Idézet
gaby: sokan azzal érvelnek, hogy ezt szokták meg.

Ugyanez a legtöbb esetben igaz a Windowsra is. :)