Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473489 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
Re:OFF
« Válasz #500 Dátum: 2007. augusztus 16. - 15:32:24 »
Saját mag kiveszi a beteg pénztárcájából. ;) vagy mikor tolják le a beteget az alaksorba, belegyömöszölik a kezébe a pénzt.... ;D amúgy gratula a jogsiihoz pepo, még egy ember, aki miatt félek az utcára menni.... :hehe:

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #501 Dátum: 2007. augusztus 16. - 15:40:37 »
Esetleg lenyeletik vele.

Amúgy grat a jogsihoz pepo.
A félelem nélküli

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #502 Dátum: 2007. augusztus 16. - 16:31:29 »
Ááá...az ki van zárva nálam. Utálom a fogorvosokat, ha már a fúró hangját meghallom, kiráz a hideg. :D
Az nem kizáró ok. Dolgozol füldugóban.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #503 Dátum: 2007. augusztus 16. - 18:04:45 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #504 Dátum: 2007. augusztus 16. - 19:36:53 »
Várj, hadd tippeljek, te voltál a lila Boss... :hehe: :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #505 Dátum: 2007. augusztus 16. - 19:55:11 »
Hehe, ja a dühtől!  :lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #506 Dátum: 2007. augusztus 16. - 20:39:15 »
Köszi nektek is! ;)
Idézet
amúgy gratula a jogsiihoz pepo, még egy ember, aki miatt félek az utcára menni....
Hát én megkereslek, megtalállak és akkor véged van. Eskuszom! :lol:(from Fekete Pákó) :hehe:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #507 Dátum: 2007. augusztus 17. - 10:13:32 »
Én meg utána emberpókot csinálok belőled... ;D(szintén Feket Pákó)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #508 Dátum: 2007. augusztus 17. - 12:11:09 »
Ezzel Kapsz! :fatestapolo:gyikolós. kitöröm a kezédet lábádat... :lol:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #509 Dátum: 2007. augusztus 17. - 14:13:47 »
Éppen rajzolgatok a Sikoltásból képeket hobbiból és gyönyörködtem a képekben, mikor rádöbbentem, hogy Mark Bagley rajzához mennyire jól passzolt Randy Emberlyn kihúzása. Összehasonltottam Bagley későbbi kihúzóival és senki sem tudott ennyire sokat hozzátenni a rajzaihoz. Ez főleg rajzolás közben mutatkozik meg. Annyira lágyan vékonyodnak és vastagodnak el a kontúrok, hogy negyon nehéz lekövetni azt és lemásolni látvány alapján. Nagyon érezte Baglay rajzait és  sokkal több életet vitt bele, mint bárki más

Ez most csak úgy kikivánkozott belőlem, de most megyek koncertre, úgy hogy biztos csak előre pörgök meg ilyesmi 8)
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

Todd

• Pókfej
« Válasz #510 Dátum: 2007. augusztus 17. - 16:33:56 »
Aztán majd kéretik feltölteni a képeket (mármint a tiedidet, Bagleyt már láttuk), ha már így felcsigáztál minket.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #511 Dátum: 2007. augusztus 17. - 17:47:35 »
Én kicsit fordítva látom a helyzetet. Nem Emberlin volt az, aki a legjobban elkapta Bagley rajzait, hanem egyszerűen Emberlin baromi jó kihúzó és bárki rajzait fantasztikusan kijavítja. Bagley után átment Steven Butlerhez és vele is csodálatosat alkotott.

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #512 Dátum: 2007. augusztus 18. - 12:44:11 »
Természetesen ez is lehetséges, sőt ha jobban belegondolok, akkor tulajdonképpen én is ezt akartam kihozni a dologból :D Mármint, hogy Emberlin iszonyatosan jó kihúzó, csak nem néztem utána, hogy még kit húzott még ki és csak Bagley rajzait vettem alapul nagy hírtelen

Ha egy szkenner közelébe juttok, igérem, hogy felrakok pár képett, bár a Sikoltásból csak ilyen 1 órás skicceket készítettem eddig...
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #513 Dátum: 2007. augusztus 18. - 14:02:51 »
Én is kíváncsian várom!  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #514 Dátum: 2007. augusztus 20. - 13:04:53 »
Na megvolt nekem is a nyaralás, kinnvoltunk 4 és fél napot a telkünkön, Szigetszentmiklóson, nemrég értünk haza. :)

Látom adtátok a jobbnál jobb tippeket peponak, hogy milyen doki legyen. ;D Nem rossz ötlet a plasztikai sebész sem, Kelemen Annából és celebtársaiból lazán meg lehet élni. :lol: 
Utálom a fogorvosokat, ha már a fúró hangját meghallom, kiráz a hideg. :D
Az nem kizáró ok. Dolgozol füldugóban.  :D
:lol: Így legalább nem hallja a páciens üvöltését sem. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #515 Dátum: 2007. augusztus 20. - 18:49:27 »
Mit szóltok az időhöz? Mintha valaki nem akarná odafönn, hogy megtartsuk a nemzeti ünnepet!  :surp:
Akkora vihar van, hogy arrébbálltam a kocsival, nehogy ráessen a fáról leszakadó ág! Míg lementem és vissza, annyira csuromvizes lettem, hogy nem maradt rajtam száraz pont!  :ohmy:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #516 Dátum: 2007. augusztus 20. - 19:08:24 »
Itt messze keleten nagyon szép időnk van.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #517 Dátum: 2007. augusztus 20. - 19:14:53 »
Nálatok kéne tartani a tűzijátékot!  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #518 Dátum: 2007. augusztus 20. - 19:18:18 »
Lesz itt is. Amúgy elég lehangoló véleményem van erről az egész 20-ai hercehurcáról....minden évben elmondják, hogy minden idők leglátványosabb tüzijátéka lesz blabla...meg hogy milyne irdatlan összegeket áldoznak rá. Hát nem tudom, szép szép, de elég lenne 5 évente ilyen nagy banzájt csinálni szerintem...máshová is lehetne tenni a pénzt. A biztonsági dolgok meg persze helyesek, de ezek után mindig ilyne fokozott lesz minden? Mert továbbra sme nagy az esélye, hogy olyna vihar lesz pont aug. 20-án, mint tavaly. (bár ezzel a mostani hülye időjárással fene s etudja).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #519 Dátum: 2007. augusztus 20. - 19:25:52 »
Most nem mondtak milliárdokat, csak valami 90 milliót, vagy mennyit. Szerintem is pocsékolás, ugyanakkor legalább ennyit visszakapunk, nem nyelnek le mindent a nagy arcok.  ;)