Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1469681 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:OFF
« Válasz #4080 Dátum: 2008. november 05. - 15:41:54 »
Méghozzá "Elnöknő" címmel a Viasat 3-on adták. :) Lehet hogy még most is megy.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4081 Dátum: 2008. november 05. - 16:02:01 »
Szerintem most már nem megy. Tényleg nem volt még női elnök? :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4082 Dátum: 2008. november 05. - 16:05:06 »
A világon sok helyen igen, de Amerikában Hillary Klingon lett volna az első, de nem jött össze neki. Ugyanaz a párt jelöltette mint Barack Befőttet de a jelölőgyűlésen több volt a gyümölcspárti.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4083 Dátum: 2008. november 05. - 16:06:10 »
Amerikában lehet, hogy nem ilyen vicces ez a név.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4084 Dátum: 2008. november 06. - 03:57:27 »
Ehh,... részgség.... Vicces legsz így golnap órűra menni. :yucky:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4085 Dátum: 2008. november 06. - 08:14:10 »
Hát ha holnap mész simán kialszod  ;)
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4086 Dátum: 2008. november 06. - 08:40:15 »
Elhunyt Michael Crichton

Elhunyt Michael Chricton amerikai író, forgatókönyvíró, filmrendező. Chricton elég régóta a harcolt a szervezetében tomboló rákkal, amely kedd este végképp maga alá gyűrte tegnap este Los Angelesben.

Elsőrorban sci-fi regényei miatt vált ismertté, de a krimi műfajban is sikert aratott. Regényeit előszeretettel filmesítették meg Hollywoodban, 1971-ben mutatták be az ő regénye alapján az Androméda törzset. Szintén az ő műve alapján készült a Kóma, a Congo, A gömb , a Zaklatás és a Jurassic Park, amelynek negyedik része 2010-ben érkezik. Chrichton a kamera mögé is beállt párszor, 1971-ben készítette a tévé számára a Pursuit drámát, majd ledirigálta még többek között a Feltámad a vadnyugatot (ennek 2009-ben érkezik egy feldolgozása) és a Kómát. Utoljára 1989-ben rendezett egy thrillert (Az igazság törvénye) Burt Reyndols főszereplésével és állítólag a 13. harcos utóforgatásában is részt vett. A Vészhelyzet sorozatot is ő hozta létre.

Michael Chrichton 66 éves volt. Nyugodjék békében.

« Utoljára szerkesztve: 2008. november 06. - 08:42:54 írta Ben Reilly »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4087 Dátum: 2008. november 06. - 08:49:14 »
Nem is tudtam, hogy rákos volt. Szerettem a könyveit, bár nem sokat olvastam belőle. R.I.P.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4088 Dátum: 2008. november 06. - 08:52:10 »
Ami nálunk megjelent könyve azt édesanyám mind megvette eddig. Most majd ahogy az üzleti gépezetet ismerem a világon, mindenütt beindul az első kiadásos M.C. könyvek utáni hajsza és a kéziratok eláverezése. És újfent megemlíteném amit korábban: Nagyon sok jó embert veszítünk el idén, és még nincs vége az évnek. :'(

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4089 Dátum: 2008. november 06. - 08:53:52 »
Ilyen a Patkány éve, ezt már Rutger Hauer alias Őrült Stone óta tudjuk.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4090 Dátum: 2008. november 06. - 09:00:56 »
Az milyen egy hülye film volt. :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4091 Dátum: 2008. november 06. - 11:04:55 »
Nagyon sajnálom, bár könyvét nem olvastam, a legtöbb feldolgozásukat láttam. Nyugodjon békében.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4092 Dátum: 2008. november 06. - 11:29:34 »
Én olvastam a könyveit (és haragszom emiatt a filmes feldolgozásokra, különösen az iszonyatosan tönkretett Kongóra). Nagy veszteség, mert nagyon jó író volt.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4093 Dátum: 2008. november 06. - 11:37:59 »
Mondjuk a Kongót én nem olvastam könyvben, de a Jurassic Park 1-2-t igen, és én is igencsak haragudtam Spielbergre, hogy milyen hülyeségeket talált ki hozzá. Főleg a második részbe nyúlt bele látványosan, mert Crichton nem írt bele olyan hülyeséget, hogy a T-Rex eljutott egy városba és ott randalírozott. Az már Spielberg hülyesége volt, ráadásul még ezt az egy jelenetsorozatot sem tudta égbekiáltó bakik nélkül megoldani. Talán ez volt az első eset, amikor komolyan kétségbe vontam a nagy rendezői mivoltát. :drying:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4094 Dátum: 2008. november 06. - 11:44:30 »
Én ott még nem, mert a bődületes kivágások ellenére az első részt visszaadta a könyvet (a második tényleg nem, de utána még voltak jó dobásai, mostanra tart csak ott, hogy én már kerülöm a filmjeit), de a Kongónál kivágták a könyv négyötödét, átírták a karaktereket, a végét, és gyakorlatilag az egész lényegét. A Végtelen történet első része óta nem láttam még könyvet úgy kiherélni (persze aztán jött a Végtelen történet második felének filmfeldolgozása...).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4095 Dátum: 2008. november 06. - 11:50:18 »
Spielberg-től a Schindler listája óta értelmes filmet nem láttam. Bár már szerintem a Hook-ért is járt volna neki egy enyje-bejnye, de ha még messzebbre nézek A nap birodalma után már vissza kellett volna adnia az ipart hogy a csúcson fejezhesse be. A Világok Harcáért meg nyilvános végbél tükrözésre kellett volna ítélni. A mai napig nem tudok röhögés nélkül arra filmre gondolni, amelyben Tom Cruise azokkal az idegenekkel veszi fel a harcot akiket a vallása szerint az Isteneinek tart. :lol:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4096 Dátum: 2008. november 06. - 11:59:17 »
Én ott még nem, mert a bődületes kivágások ellenére az első részt visszaadta a könyvet
Az első rész még igen, úgy-ahogy visszaadta a könyvet, bár abban is volt egy-két karakter aki túlélte a filmben, holott a könyvben meghalt (lásd Hammond akit az első részben felzabáltak a Kompik).
A második részben is átírta rendesen a karaktereket, pl összevont belőlük. Hiszen a könyvben két kisgyerek volt, egy néger kisfiú és egy fehér lány, a filmben ebből a kettőből lett egy néger lány, aki ráadásul Jeff Goldblum gyermeke lett hirtelen, amit mondanom sem kell, hogy könyvben nem így volt. Ezért persze nálam is inkább csak a második résznél vágta ki a biztosítékot Spielberg, az első résznél még tényleg nem volt ennyire vészes, hogy belenyúlt itt-ott a történetbe (ami azért általában nem gáz, hiszen minden rendező megteszi, de a második résznél ha úgy vesszük, a történet felét átírta, és nem is kicsit).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4097 Dátum: 2008. november 06. - 12:05:28 »
Spielberg mindig is szerette a saját szája íze szerint alakítani a dolgokat, emlkészem amikor majdnem meglincselték. Ugyanis ő is pályázott a Harry Potter első részének rendezésére, de az egész sztorit át akarta ültetni amerikába és az Osment gyereket akarta a főszerepre. :stupid:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4098 Dátum: 2008. november 06. - 17:24:09 »
Nyugodjon békében Michael Crichton. :'(

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4099 Dátum: 2008. november 06. - 19:09:30 »
Ehh,... részgség.... Vicces legsz így golnap órűra menni. :yucky:
Hopp, ezt csak most látom. Ez meg hogy került ide? :roll:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?