Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1468247 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:OFF
« Válasz #4500 Dátum: 2008. december 23. - 10:25:06 »
Szerintem Holdi mindkét esetre értette a kérdést.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4501 Dátum: 2008. december 23. - 10:38:47 »
Akkor nem válaszolok, mert mindkettőből nagyon sok van.  :) Sok minden érdekel.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4502 Dátum: 2008. december 23. - 11:15:43 »
Amúgy képregényeken kívül nektek még milyen hobbitok van?
A Linuxomat buzerálom, basszusgitározom, csocsózom, mikor ráérek, akkor úszom és biciklizem, ilyenkor évközben csak mindenféle hegyekre meg erdőkbe mászkálok, sóhajtozom, alkalomadtán iszom, elvileg játszani is szoktam PC-n, de már időtlen idők óta egyet sem volt időm elővenni, hobbiszinten szidom a Windowst, szörnyülködöm, milyen emberek vannak, valamint próbálok túlélni. Remélem, kielégítő választ adtam. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4503 Dátum: 2008. december 23. - 11:26:55 »
Képregények, filmek, zene.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4504 Dátum: 2008. december 23. - 11:50:59 »
Ja, hát akkor ha olyanokat is mondunk, amit szeretünk, d nincs rá idő, akkor foci, meccsnézés plus biliárd jön még ahhoz, amit szívesen csinálok.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4505 Dátum: 2008. december 23. - 11:54:04 »
Focizni annyira nem szeretek, de meccset nézni igen. Real fan vagyok.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4506 Dátum: 2008. december 23. - 13:20:07 »
Nekem a képregényen kívül 2 hobbim van: a dobolás és a görkorizás.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #4507 Dátum: 2008. december 23. - 14:03:15 »
Idézet
(szerencsére mindenki tudja rajtunk kívül miről van szó )
Ha meg nem, akkor legalább művelődnek egy kicsit... ;D És hidd el, mi is ilyesmi részletességgel vesszük a dolgokat, mert a tanszék nevében az Idegtudományi jelző is benne van és a Varga Csabát (akinél vizsgáztam) leszámítva, mindenki idegkutatással vagy membránpotenciállal foglalkozik. Varga Cs. hormonokkal és számon is kérte (volna) rajtam az össze tápcsatornára ható hormont a vizsgán... ;D

És hobbi, na lássuk: képregények gyűjtetése, olvasásá, könyvek olvasása, folyóirítok olvasása, foci, foci nézése TV-ben, focit játszani a számítógépen, hobbi sörivás (de ezt már profi szinten űzöm ;D), TV nézés, sorozatok (BSG, Heroes, Doktor House), meg még a jó isten tudja mi... :D Most pl az alvás lesz a hobbim, mert hajnal 5-kor keltem, szóval én most megyek és alszok... :asit:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4508 Dátum: 2008. december 23. - 16:17:36 »
Nekem is elég sok, de javarészt csupa ilyen geek dolog.
Játékprogramok (csak eredeti játékokat veszek, és hajtok a ritkaságokra, gyűjtői kiadásokra is), rajzolás, képregények, figarák, kábé ennyi az ilyen elvadultabb kategóriákból.
Amúgy szoktam járni futni (mostanában egyre ritkábban sajnos, de régebben a heti 4x 10 km volt a penzum), nyáron biciklizni (most nyáron rohadt sokat voltam, letekertem úgy 1000 kilómétert, ebből a leghoszabb egynapi táv 230 km. volt). Szeretek zenét hallgatni, haverokkal végigjárni különbféle zugkocsmákat (néha olyan helyeket tudnak, hogy az valami besz*rás).

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4509 Dátum: 2008. december 23. - 17:28:56 »
Na jó, hogy ne maradjak ki: képregényolvasás és gyűjtés (nahát, milyen meglepő  :oh: ), könyvolvasás, folyóiratolvasás, képregényhonosítás, webszerkesztés, zeneírás, lemezlovaskodás, f1 nézés, szimulátorozás, filmek és sorozatok, kocsmatriatlon, csocsó, meg még a bánat tudja hogy mi minden. Sok oldalú ember vagyok, nagy az érdeklődésiköröm, így ezernyi hobbim van.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4510 Dátum: 2008. december 23. - 17:39:55 »
Még annyival égészíteném ki a hobbijaim listáját (képregény és filmek), hogy igyekszem begyűjteni minden Star Trek-es infót. Fajok, bolygók, hajók, technológiák leírásai stb. Már jó 11 éve rázombultam a témára.

csorbi

• Mysterio
  • **
  • HUMANITY IS THE ENEMY!!!!
« Válasz #4511 Dátum: 2008. december 23. - 17:52:25 »
Még a végén kilógnék a sorból. ;)

Képregények gyűjtése, olvasása, szagolgatása :hehe:.Dobolás éjjel-nappal.Próba a zenekarral.
Valamint original megszállott vagyok, ami kihat a képregényekre(ezért olvasok ritkán honosításokat), a DVD-kre,PS2-es játékokra.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4512 Dátum: 2008. december 23. - 18:00:55 »
Mennyi muzikális beállítottságú ember.  :oh: Gitárosok dobosok, Sepi ráadásul zenét is ír... kezdem magam szégyellni amiért én csak szájharmónikázom. :-[

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4513 Dátum: 2008. december 23. - 18:09:09 »
Na, azért én se maradjak már ki :D :

Képregények, filmek nézése, konzol (ha minden igaz ma veszik meg a Ps2-őmet, és PSP-t veszek helyette), zenehallgatás, gitár (+ ezen belül Gitár zenekari fellépések, próba), meg még pár dolog akad még hébe-hóba. Szóval mindig van mire költenem a pénzem.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4514 Dátum: 2008. december 23. - 18:16:54 »
Én is belekezdek, remélem nem hagyok ki semmit. :)
Beszélgetés, gondolkodás a világ dolgairól, társadalomkritizálás :D, séta, könyvek, sorozatok, mozgás (már egy ideje szeretnék tanulni chi kungot, és szeretném kipróbálni a salsát), meditáció, spiritualitás.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4515 Dátum: 2008. december 23. - 18:17:40 »
Sepi ráadásul zenét is ír...
Jó, azért ne gondold azt, hogy én ezt olyan szinten csinálom, mint mondjuk Mozart vagy Beethoven. Főleg, ahogy azt már eddig is lehetett tudni rólam, én az elektromos zenében mozgok, és zenéket is oda írok. ;) És ezt is csak hobbi szinten, bár az utóbbi jó egy évben ezt sem csináltam, de sok félbemaradt munkám vár arra, hogy majd befejezzem valamikor.

(már egy ideje szeretnék tanulni chi kungot, és szeretném kipróbálni a salsát),
A salsa jó, csak ne rakj bele erős parikát, úgy nagyon rossz. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2008. december 23. - 18:19:22 írta Sepi »

Ju

• Pókfej
« Válasz #4516 Dátum: 2008. december 23. - 18:29:36 »
Pedig én imádom a csípős ételeket. ;) Még a chilis forró csokit is. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4517 Dátum: 2008. december 23. - 18:37:20 »
Alapból én is, csak szerintem ez pont az az étel ami nem jó csípősen. Sokkal jobb amúgy az íze. ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4518 Dátum: 2008. december 23. - 18:55:44 »
Jó, azért ne gondold azt, hogy én ezt olyan szinten csinálom, mint mondjuk Mozart vagy Beethoven. Főleg, ahogy azt már eddig is lehetett tudni rólam, én az elektromos zenében mozgok, és zenéket is oda írok. ;) És ezt is csak hobbi szinten, bár az utóbbi jó egy évben ezt sem csináltam, de sok félbemaradt munkám vár arra, hogy majd befejezzem valamikor.
Mielőtt más zenék iránt kezdtem érdeklődni, én is ilyeneket hallgattam, meg próbálkoztam a zenekészítéssel (volt rá valami programom, de már nem jut eszembe a neve), épp tegnap találtam meg a "számaimat" egy cd-n... 6 éve készültek, jó volt nosztalgiázni egy kicsit. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4519 Dátum: 2008. december 23. - 19:03:08 »
Ja, rengeteg egyszerű program létezik ehez a stílushoz, de a legtöbb elég egyszerű, így azokkal nehéz is jó zenét készíteni. Az ilyenekből inkább csak hangmintákat lopok.  :D Igazán jó zenéket csak kicsit komolyabb programokkal lehet csinálni, mint pl a Rebirth vagy a Rubberduck. Ezek közül egyik sem egy mai program, de nagyon jók. Én még az első zenéimet 1999-ben készítettem. Volt köztük Red Alert soundtrack is.  ;D