Hello!
Most reklámozni fogok, ezért akit nem érdekel azt kérem ne olvassa. Remélem nem probléma az a reklám...
"Nem rég hoztam létre egy új Fórum alapu szerepjátékot, amin már a fő leírások kin vannak. Előtörténeteket már lehet írni és az első kalandra is lehet nevezni.
Mivel még nagyon friss az egész, és nincs játékosom, szeretnék toborozni tagokat, kik szívesen töltenék el a gép előtti időt.
És most a szlogen

:
Szereted a Marvel hősöket? Nem tetszik az ahogyan a képregényvilág alakította a Marvel világot? Vagy itt-ott megváltoztatnád?Ujjá írnád a történelmet?
Akkor itt a te időd. Marvel Plasticne, az Alternatív Marvel világ ami az Origin Human Torch megalkotásától indul.
Kövesd figyelemmel Amerika Kapitánya születését Namorral és Buckyval együtt. Nézd végig az X-man csapat létrejöttét. Esetleg akadályozd meg a Polgárháborút.
Most rajtad a sor! Írd Ujjá a történelmet! -Marvel Plasticne-
Végső mondatként:
Várom a játszani kívánó játékosokat a
http://marvelplasticne.forumx.hu -n"
Mivel jelenleg csak egy tag van rajtam kívűl ezért lenne fontos minnil többen jönni, hisz tudom milyen. Egy tag van rajta? Akkor nem is regisztrálok... De ha mindenki így áll hozzá sosa lesz több. De ha már van rajta őt játékos akkor már jön a többi is.
Ezért szeretném, hogy aki t érdekel ez a dolog, az jönne és jól érezné magát. Kik részt vesznek benne, nem bánják meg, hisz folyamatos kalandok és rengeteg extra vár.
Köszönöm, és bocs ha a reklám bárkit zavar.