Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473491 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
Re:OFF
« Válasz #660 Dátum: 2007. szeptember 30. - 14:32:45 »
Én is mindent utoljára hagytam. Pl. csütortök délre kellet beadni 10 oldalnyi dolgozatot, akkor reggel hatkor elkezdtem, és már 10re kész is lettem. Aztán a tanárok általában megállapították, hogy látszik, hogy sokat foglalkoztam a témával, meg hasonlók. (pedig ha tudnák az igazságot)
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #661 Dátum: 2007. szeptember 30. - 18:51:45 »
Idézet
De én nem szeretek semit sem elsietni. Ráérünk, nem hajt a tartár, meg hát ismétlés a tudás anyja meg csupa ilyen agyonhasznált szólásmondás.

Na jó, bevallom én is kicsit elvagyok maradva szóval szerintem nekem is be fog ficenni egy kis hatodév... :roll:

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #662 Dátum: 2007. szeptember 30. - 19:37:38 »
Nállunk a lógással az baj, hogy szinte mindenki vezeti a katalógust és nem érdemes elmenni mert csak 3 órát lehet hiányozni.
A félelem nélküli

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #663 Dátum: 2007. október 01. - 09:44:37 »
Nállunk a lógással az baj, hogy szinte mindenki vezeti a katalógust és nem érdemes elmenni mert csak 3 órát lehet hiányozni.

Azt te csak hiszed. Vannak tanárok akik úgy értelmezik ezt a szabályt, hogy a harmadiknál már vége. (Pedig csak a negyedik hiányzástól elégtelen) Sőt ami rosszabb, hogy vannak olyan tanárok, akik ezt alkalmazzák a NEM KÖTELEZŐ BEJÁRNI előadásokon is. Asszem Petshop is emiatt adott le egy órát mert: "Nekem két hetes tanítási gyakorlatom van"  mire a tanár "Én ezzel nem tudok mit csinálni"

Persze ennek az ellentéte is előfordulhat, én jártam olyan gyakorlatra, ahol a dogaíráskor kétszer annyian voltunk mint egyébként...
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #664 Dátum: 2007. október 01. - 09:48:04 »
Mind egy. Majd kitapasztalom.
A félelem nélküli

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #665 Dátum: 2007. október 01. - 11:05:52 »
Nálunk is van vagy 3 előadás, amire nem kötelező menni...ebből 2-re érdemes, mert néha azért értel belőle valamit. A harmadikra(orvosi pszichó) meg tök fölösleges, mert vagy elalszol rajta, vagy úgysem figyelsz oda, annyira unalmas.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #666 Dátum: 2007. október 10. - 16:00:34 »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #667 Dátum: 2007. október 16. - 22:32:17 »
Egyetemisták! Nme tusom nálatok hogy megy ez, de a debreceni orvosi holnap reggel 6:40-kor íratja velünk a kémia zh-t...mekkora köcsögség már elnézést.  >:( Drukkoljatok, mert most jöttem rá, hogy még a képleteket sem tudom fejből(kiírtam vagy 4 oldalniy képletet, de ez csak az alap...)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #668 Dátum: 2007. október 16. - 23:00:48 »
Ez rohadt nagy szemétség. Nálunk egyetlen tantárgyból volt korábban ilyen, ott a pótzh-kat iratták reggel 7-től 8-ig. Nem volt kellemes... >:(
Drukkolunk hozzá, sok sikert!
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #669 Dátum: 2007. október 17. - 07:49:30 »
Hát ez tényleg nem egyszerű. Lehet, hogy azt gondolták jobban fog így a diákok agya, vagy már ezzel is az orvosi szakmára akarnak felkészíteni titeket, hiszen ott sem reggel 8 és délután négy között kell helytállni.
Mindenesetre hajrá pepo! Bár gondolom most már lassan túl is vagy rajta. :D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #670 Dátum: 2007. október 17. - 08:21:08 »
És akkor azt adjátok össze, hogy itt Szegeden az angolosoknak este 20.00-22.00-ig szokták írni a zh-kat... ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #671 Dátum: 2007. október 17. - 10:16:53 »
Ez jól sikerült érzem. Remélem ki tudom vele majd váltatni az egyik szóbeli tételt, ha már a börzére nem mentem miatta.
 :D
Idézet
Ez rohadt nagy szemétség.
Nekem mondod? Tanulsz éjfélig és már fél 6-kor kelhetsz is...
Idézet
És akkor azt adjátok össze, hogy itt Szegeden az angolosoknak este 20.00-22.00-ig szokták írni a zh-kat...
hát az nálunk sem lesz újdonság...jövőhéten szerdán pl. reggel nyolctól előadás, meg utána gyakorlat, meg szeminárium(utóbbi kettő kötelező ugyebár)...szóval a szerda a legszarabb napunk és bevágták jövőhétre a statisztika dogát este 8-tól....kicsit sem lesz lezsibbadva az agyad már addigra...
KÖszi mindenkinek egyébként. ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #672 Dátum: 2007. október 17. - 12:52:46 »
Hát ez tényleg nagy szemétség... de a lényeg, hogy túl vagy rajta és jól ment. :)

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #673 Dátum: 2007. október 17. - 17:47:29 »
Én akkor a reggel 8-as info zh-mmal nem panaszkodok.
A félelem nélküli

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #674 Dátum: 2007. október 17. - 18:17:53 »
 :D PSZF 3 napos ZH-hét  :hehe: Óriási.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #675 Dátum: 2007. október 17. - 18:21:46 »
Akkor mindenki benne vasn a tutiban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #676 Dátum: 2007. október 17. - 22:49:29 »
És akkor azt adjátok össze, hogy itt Szegeden az angolosoknak este 20.00-22.00-ig szokták írni a zh-kat... ;)
Lehet, hogy nyelvi helyi idő szerint számítják.  :D

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #677 Dátum: 2007. október 18. - 08:31:00 »
Fárasztó a lét a felsőoktatásban.
A félelem nélküli

exactlee

• Közönséges bűnöző
  • Grizzly
  • *
« Válasz #678 Dátum: 2007. október 18. - 13:16:44 »
A fenéket.

Ju

• Pókfej
« Válasz #679 Dátum: 2007. október 18. - 13:35:32 »
Én speciel nem értem, mi a fenének lohol mindenki a felsőoktatásba/ban... utána meg rohannak karriert csinálni. Nagyon fura nekem, hogy ennyire sok embernek ebből áll az élet... tanulnak-güriznek, dolgoznak-güriznek, meghalnak.
Na jó, lehet, hogy ma túl sokat filózom... :-[