Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1467008 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:OFF
« Válasz #6140 Dátum: 2009. május 20. - 10:39:03 »
Szerintem ez nem feltétlenül szélsőséges rajongásnak nevezhető, rám például Kaine metálos pldája szó szerint igaz. Akkor most szélsőséges metal rajongó lettem (de csak azért is, a hip-hop sz*r ;D)?
Szerintem bőven elég az a 3 szám (zenében, és képregényben is) ahhoz, hogy megitélje az ember, hogy mi tetszik neki, és mi nem.
Ettöl persze még nem lesz rálátása a dologra, de miért kéne felzabálnunk valamiböl egy egész tállal, ha már az első falat sem izlett?

Ez így van, igazad van, És ezt írta Kaine is valamelyik előző hozzászólásában. :)
This is a joke. A real practical Joke.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6141 Dátum: 2009. május 20. - 11:57:05 »
Kicsit más téma: klikk. Pfff... Pedig eddig imádtam a XI. kerületet. :drying:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #6142 Dátum: 2009. május 20. - 14:11:01 »
Nagyon helyes! Legalább a sok részeg fiatal, nem fog éjfélkor a városban randalírozni! ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6143 Dátum: 2009. május 20. - 14:14:19 »
Dehogynem, csak most már muszáj lesz korábban bevásárolnunk bevásárolni a züllött csőcseléknek. ;D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #6144 Dátum: 2009. május 20. - 14:19:19 »
Ugyan már, a Tuskó amúgy is mindig nyitva van... ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6145 Dátum: 2009. május 20. - 15:37:16 »
Na ja, sajnos lehet, hogy nem kell majd messzire mennem erte, ugyanis koltozok... Megjott az oszi kolijelentkezes eredmenye, es hat... Nem mondhatni, hogy orulok neki. A mostani epuletunket felujitjak (de hogy miert, azt nem tudom, mert a kollegistak nem akarjak egyaltalan), es megprobaltak szetdobalni a lakoit. Egyik szobatarsamat kirakat a Tetenyi uti koliba (Buda delnyugati resze), engem a Griff Hotelbe (a 4-es villamos deli vegallomasatol par perc), a harmadik srac pedig az Orson tul fog lakni. Es ez meg csak a szoba, a haveri koromrol meg nem is beszeltem... Bah...

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #6146 Dátum: 2009. május 20. - 16:29:25 »
Griff Hotel? Mi a fene? Legalább 5 csillagos? ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6147 Dátum: 2009. május 20. - 18:07:00 »
Aha, minden szobában szaunával. :) Valami lepattant munkásszálló amúgy, vagy mi.

És igen, 5-ös lettem C++-ból. :D A vizsga négyórás volt, egy óra elmélet (teszt), 3 óra gyakorlat (kódolás). Az első részét befejeztem negyed óra alatt (egy antipatikus, nagypofájú srác fejezte be csak hamarabb nálam, de ő meg is bukott szerencsére), elmentem netezni, mire visszajöttem, a társaság több mint fele elvérzett. Aztán a programot megírtam háromnegyed óra alatt. :) A többiek még eléggé az elején jártak, biztos lesz, aki kihasználja az időt, és 7-ig írja.
Valaki a csoportomban még év elején megkérdezte, hogy ha valaki 5-össel végzi el a tárgyat, az mégis milyen C++-programozónak számít. A válasz:
- Hehe, hát tegyük fel, hogy lesz ilyen. Nos, ő már elég jó C++-programozó.
Szóval most örülök, mint majom a farkának. :) Megyek is sörért meg focicipőért.
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 20. - 18:15:54 írta zozi56 »

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #6148 Dátum: 2009. május 20. - 18:30:30 »
Nem akarom itt elrontani a hangulatot, de mivel ez az OFF topik, máshova nem írhatom. Ma suliból hazajövet egy másik osztálytársammal mentünk a megszokott útvonalon. Ez így nem is lenne furcsa, csakhogy hozzánk verődött valami 20 év alatti srác, először cigikéregetéssel, majd egy kis mellébeszélés után rátér a lényegre, vagyis arra, hogy "mennyi az idő?". Mondtam hogy nincs nálunk teló, meg óra, ezután megfogta a kezemet, és megtapogatta a zsebeimet, és tényleg nem talált semmit. Szóval ha nem is ért volna hozzám, úgy nem lett volna annyira súlyos, de így korlátozott a szabadságomban, vagy mi, Ben majd kijavít. Hazaérve első dolog volt a IX. kerületi rendőrség tárcsázása, személyleírással, holnap pedig az ofő-nek is elmondjuk, ami majd eljut az igazgatóhoz és az iskolarendőrhöz is. Remélem sikerül majd elkapniuk, megfogadtam, hogy ezt még megbánja. :-\ Szerencsére nem vett el semmit, de azért ez nem olyan dolog, amit simán el lehet felejteni. :-\
Na, szóval ennyi. Pont.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6149 Dátum: 2009. május 20. - 18:36:54 »
Sajnos manapság bármi megtörtnhet , és meg is történik. :-\ Mi az az iskolarendőrség? Ilyenről még nem is hallottam. :nemtudom:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6150 Dátum: 2009. május 20. - 18:47:43 »
Nem lesz ebből (se) semmit.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #6151 Dátum: 2009. május 20. - 19:10:05 »
Mi az az iskolarendőrség? Ilyenről még nem is hallottam. :nemtudom:
Hát az, hogy ha az iskolában bármilyen rendőrségi ügy van, őt kell értesíteni.  ;)

Nem lesz ebből (se) semmit.
Remélem azért elkapják... valamikor. :-\

Todd

• Pókfej
« Válasz #6152 Dátum: 2009. május 20. - 19:21:13 »
Hagyd a fenébe benya!
Mivel jelented fel, hogy letaperolt? Ilyenért maximum körberöhög a rendörség.
Amúgy is addig jó, amig nincsen benne az ember semmilyen rendörségi ügyben.

Összevont üzenet ideje: 2009. május 20. - 19:24:22
Ez így van, igazad van, És ezt írta Kaine is valamelyik előző hozzászólásában. :)
Ő lehet, csak épp behalt nálunk a gép, és az elmult két napban nem nagyon tudtam benézni ide... :roll:
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 20. - 19:24:22 írta Todd »

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #6153 Dátum: 2009. május 20. - 19:47:38 »
Idézet
És igen, 5-ös lettem C++-ból.
Most akkor kemény vagy? Én meg kedden a hagyományok miatt megbuktam Növényélettanból. Mégis csak ciki lett volna egy sikeres vizsgával kezdenem a vizsgaidőszakot... :) Most meg növényrendszertant tanulok orrba-szájba, mert abból viszont nem akarok megbukni, elég azt egyszer is tanulni egy vizsgaidőszakban... :-\

Ju

• Pókfej
« Válasz #6154 Dátum: 2009. május 20. - 20:24:16 »
Gratula zozi! :drink: Múltkor különben jól megleptél, hogy csak most tanulsz C++-t. Azt hittem, ez neked már alap. :o Na jó, mostantól már lehet, hogy az. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6155 Dátum: 2009. május 20. - 22:04:18 »
Szép volt zozi!  :D Azért jó tudni, hogy jó kezekben van a Spidertom.  ;D

Mi az az iskolarendőrség? Ilyenről még nem is hallottam.
Épp ma olvastam az X-Men - Spider-Man miniben (nagyon jó volt!):
X: ...az iskola temetőjében.
Pókember: A ti iskolátokban van temető?? És én még azt hittem, hogy az én középsulim kemény volt!  :lol: :lol: :lol:

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #6156 Dátum: 2009. május 20. - 22:33:14 »
Jaj istenem...ahelyett, hogy az UEFA Kupa döntőjét nézném istenveret fotoszintetizáló bacik és moszatok életciklusait tanulom a pénteki növényrendszertan vizsga beugrójához... :( Mondtam már, hogy én nagyon, de nagyon utálom ezt a tárgyat?
(bocsi, de muszáj sírnom egy sort, és inkább nektek, minthogy felhívjam valamelyik ismerősömet, ők már nem biztos, hogy örülnének neki, ha ilyenkor hívogatnám őket ezzel... :))

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6157 Dátum: 2009. május 20. - 23:38:12 »
Rajtaütésszerűen megjelentek ma nálunk a Németországban élő (apám bátyja és becses családja) rokonaim, ami azért vágott minket mellbe, mert 2 hónap múlva vártuk őket. Mivel nagybátyám kifejezetten kedvel engem és tudja rólam, hogy képregényeket gyűjtök, hozott egy nagy csomagot, amiben (ilyen az én formám) 12 db manga (brrr  :uhoh: ) és 5 db Marvel statue  :oh: kapott helyet, szóval a mangákról majd írok listát és akinek kellenek baráti áron viheti, a szobrokról pedig holnap linkelek képet a netről hadd irigykedjetek.  ;D
Sváb rokonaimról tudni kell, hogy mivel Németországban élnek ezért nagyüzemi sörfogyasztók, de Mo-n úgy isszák a bort hogy ihaj. 3 óra leforgása alatt megitták szegény apám teljes készletét a Bikavértől kezdve a Badacsonyi MacLeod-on át az évek óta féltve őrzött Red Label whiskey-ig. 1 hétig lesznek Mo-n és még háromszor szándékoznak felkeresni bennünket ezidő alatt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6158 Dátum: 2009. május 20. - 23:44:02 »
Mindig irigyeltem az ilyen rokonokkal bíró srácokat.  ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6159 Dátum: 2009. május 21. - 07:06:37 »
de Mo-n úgy isszák a bort hogy ihaj. 3 óra leforgása alatt megitták szegény apám teljes készletét a Bikavértől kezdve a Badacsonyi MacLeod-on át az évek óta féltve őrzött Red Label whiskey-ig

Hehe, ezt én is meg tudnám csinálni. :) Mondjuk most épp nem, mert este sikerült tetemes mennyiségű italt elfogyasztanom, és olyan fura kalandokban volt részem este, hogy ihaj. Nem is beszélve az ébredésről...

Idézet
Gratula zozi! Múltkor különben jól megleptél, hogy csak most tanulsz C++-t. Azt hittem, ez neked már alap. Na jó, mostantól már lehet, hogy az.
Köszi. :) Az volt a baj vele, hogy nem tudtam egy évig felvenni egy nagyon alap tárgyat, mert istentelenül idétlen időpontban kerültem az IK-ra, de most már nem érdekelt, irkáltam kérvényeket, hogy felvehessek mindent. De még mindig van hová fejlődnöm. :) A tanáromhoz képest, aki Magyarország legjobb C++-osa, még sehol sem vagyok. De igyekszem. ;D