Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1468020 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:OFF
« Válasz #6600 Dátum: 2009. június 25. - 02:15:15 »
Hát, unokatesóm minden félévben megbukott matekból, év végén is nagyon necces volt neki a kettes egy ipariban, aztán hármasra érettségizett most.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6601 Dátum: 2009. június 25. - 06:40:04 »
Amikor mi érettségiztünk, akkor nálunk is úgy állt a helyzet, hogy a 25 diákból évzáró előtt két nappal még 17-en bukásra áltak matekból (köztük én is). De aztán mindenkit átengedtek, és mindenki le is tudott érettségizni belőle. Jó, mondjuk mázlink is volt, mert nagyon könnyű kifognunk.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6602 Dátum: 2009. június 25. - 08:44:05 »
Akkor csak én jártak olyan középiskolába (akarom mondani technikumba, mert ezt a tanárok is mindig kijavították), ahol a kábé 30 fős osztályból csak 4 4-es született matekból, és mindenki más 5-ös lett (többek között én is). ;D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6603 Dátum: 2009. június 25. - 09:24:34 »
Kikapott a spanyol válogatott. (mégis meg van döntve az arnycsapat :()
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 25. - 12:04:49 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6604 Dátum: 2009. június 25. - 10:43:01 »
Idézet
Akkor csak én jártak olyan középiskolába (akarom mondani technikumba, mert ezt a tanárok is mindig kijavították), ahol a kábé 30 fős osztályból csak 4 4-es született matekból, és mindenki más 5-ös lett (többek között én is).
Nem, nálunk sem lett sokkal rosszabb az arány. Könnyű is volt, meg amikor jófej felügyelőtanár volt, lesúgtuk a többieknek az összeset.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6605 Dátum: 2009. június 25. - 11:05:28 »
Megvan az utolsó vizsgám végre!!! Ma sikerült a matek analízis 2. is. ;D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #6606 Dátum: 2009. június 25. - 11:06:52 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6607 Dátum: 2009. június 26. - 00:06:12 »
A végzősöknél szokás még szerenádozni járni a tanárokhoz?
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 26. - 00:12:11 írta Ben Reilly »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6608 Dátum: 2009. június 26. - 01:13:09 »
grat psycho!

Még mindig, szerencsére. Az az egyik legjobb buli egész középsuliban. Amennyit mi levandálkodtunk, még most is könnyes tőle a szemem. :)

Meg picit ettől is: Meghalt Michael jackson
http://www.origo.hu/nagyvilag/20090625-rohammento-vitte-korhazba-michael-jacksont.html

Todd

• Pókfej
« Válasz #6609 Dátum: 2009. június 26. - 08:11:43 »
Bármennyire is szétesett a végire, hatalmas tehetség volt, és a 80-as évek (kedvenc időszakom, akkor kéne élnem...) egyik legnagyobb státusz szimbóluma.
Nyugodjék békében. :(
Nem tudom, szabad-e, de talán nem bannolnak érte: ha valakit érdekel, a Sláger Rádion a Bumerángban Jackóra emlékeznek, csak az ő számai mennek reggel óta.
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 26. - 08:14:33 írta Todd »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #6610 Dátum: 2009. június 26. - 08:19:23 »
A végzősöknél szokás még szerenádozni járni a tanárokhoz?
Igen, szoktak. Mi is voltunk mindkét osztályfőnöknél, a többihez sajna nem mentünk, pedig pl töritanárhoz, közgáztanárhoz szivesen mentem volna.
Jackot én is hallottam. Nagyon sajnálom szegényt. Nem volt a kedvencem, de mint embert sajnálom. Nyugodjon békében. :(

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6611 Dátum: 2009. június 26. - 08:49:13 »
Michael Jackson már 1979-ben meghalt, amikor elvégeztette magán az első plasztikai műtétjét. Egy mocskos pedoval kevesebb.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6612 Dátum: 2009. június 26. - 09:15:26 »
Szokták mondani, hogy halottról vagy jót vagy semmit, de mondjuk egy sorozatgyikosról halála után se sok jót mondanak, szóval ez nem túl jó érv.
De a lényeg az, hogy én most nem arra emlékszem, hogy Jacko milyen ember volt (sz*r ember volt, azok alapján amit tudunk róla, ez kétségtelen), hanem arra, amit letett a popzene asztalára.
Persze ha az ember a legminiálisabban is érintett lenne az ügyben, akárcsak olyen szinten is, mint te (most nyilván arra gondolok hogy munkádból fakadólag te ismersz hasonló problémával küzdő családokat, mint amiket Jacko hagyott maga után), akkor teljesen meg tudom érteni, hogy ez a véleményed.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6613 Dátum: 2009. június 26. - 09:16:45 »
Nem.
Jackson magánéleti botrányairól volt hangos az elmúlt másfél évtized, mert az sokkal szaftosabb, mint az, hogy ez az ember olyan mértékű nyomot hagyott alig 10 év alatt a popzenében, amit Elvis Presleynek és Louis Armstrongnak se sikerült. Ma már alig akarnak emlékezni arra az emberek, hogy volt olyan idő, amikor többen imádták istenként, mint יהוה-t összes létező használt (ál)nevén összesítve. És talán nem véletlenül... több világslágere van, mint bárki másnak aki valaha a zeneiparban tevékenykedett. Hihetetlenül tehetséges volt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6614 Dátum: 2009. június 26. - 09:22:31 »
Ha most elvonatkoztatok attól a ténytől, hogy nem szeretem a zenéjét, és jéghideg jogászi logikával csak az embert nézem, akkor ha van Isten, Jacko a pokolban fog könyörögni pillanatragasztóért.
Az egyetemen amikor az angolszász jogrendszerről tanultunk, és az ott előforduló kiskapukról Jackson és OJ voltak a példafeladatok. Akkor ismertem meg igazán.
De tény, hogy minden emberi lénynek kijár a végtisztesség, úgyhogy Rest in Peace és részemről ennyi.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #6615 Dátum: 2009. június 26. - 09:37:03 »
Hát, halottról tényleg jót vagy semmit, de én Bennel értek egyet. Részemről is ennyi. ;)

És az érettségi: hajaj, de régen is volt az... :D De szeretnék megint olyan idős lenni, szerenádozni menni, meg lenyomni minden héten egy bankettet... ;D Istenem, de jó is volt az... :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6616 Dátum: 2009. június 26. - 09:46:32 »
Az tuti, hogy jó buli ez a banket.
Úgy berugtunk, hogy alig bírtunk végigtámolyogni az osztálytermeken.
Egyik haverommal megittunk vagy 8 sört (fejenként, és ekkor még csak 2 tanárnál jártunk), megláttuk, hogy a Batthyányi téren 60 forint a budi, és gondoltuk ezt megspóroljuk magunknak, és telehugyoztunk egy lehúzott ablakú Suzukit (elkaptak volna, megyünk Benhez, az tuti).
Utánna az osztályfőnök kertjét telehányta egy srác gyulyáslevessel (nem tudom, hogyan jött az ötlet hogy ő gulyáslevest is tálalt a pálinka mellé). És másik csóka meg annyira kiütötte magát, hogy még a ballagás kezdésére se tért magához. De én is furcsa látvány lehettem, amikor reggel úgy mentem be az iskola ajtaján, hogy az öltönyöm mindkét zsebéből kilógott egy üveg sör (mert kettő volt már a kezemben és csak úgy fért el), mert azt még gyorsan betoltuk páran, hogy jobban bírjuk a ballagást.
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 26. - 09:56:06 írta Todd »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6617 Dátum: 2009. június 26. - 09:56:17 »
Ami leginkább megmaradt bennem abból a szerenádos/bankettes időszakból, amikor a szerenádozás során a társaim végigpiálták az összes felkeresett tanár otthonát és az osztályfőnökömnél (akihez utoljára mentünk) versenyt hánytak egy másfél méteres kínai (később tarkabarka) mintás állóvázába.  Ah régi szép idők. Én akkurátusan csak narancslevet ittam és a szintén tajtrészeg irodalomtanárral (aki kísért bennünket) krimikről beszélgettünk.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #6618 Dátum: 2009. június 26. - 09:58:02 »
Vigyázz Ben, mert ha már romlott volt az a narancslé, akkor az már majdnem olyan, mintha gyümölcs vodkát vedeltél volna... ;D És így akarsz te berúgni, azután, ha visszahoznak téged a Spider-manbe? Hát, kell majd neked tartani egy kis alapozó kurzust... :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6619 Dátum: 2009. június 26. - 10:02:09 »
Gyerekek én annyira nem bírom az alkoholt, hogy arról nektek fogalmatok sincs. A legcsekélyebb mennyiségtől is képes vagyok elszállni, és akkor menthetetlenül érkezik...
"Ki lakik ott keleten?
Szexuális Zaklatás Panda!
Ki segít, hogyha gondod van?
Szexuális Zaklatás Panda!
Nincsen tapi, nincsen nyúlka
Ne légy csúnya, de légy jó panda
Ki mondja meg, hogy mit szabad
Szexuális Zaklatás Panda!"
Ráadásul 4 különböző nyelven, bár állítólag a német és francia nyelvű verziómat ember nem tudja megkülönböztetni.