Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1467006 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:OFF
« Válasz #6740 Dátum: 2009. június 30. - 19:39:00 »
Szépek is voltak azok a vizsgaidőszakok. Én csak egyre emlékszem, az elsőre, amit annyira elcsesztem, hogy 19 szóbelim volt. Na az azért eléggé húzós volt, volt olyan is, hogy egy nap két tantárgyból is vizsgáztam. Mondjuk azóta se tudom, hogy hogy éltem túl, de a vizsgaidőszak alatt nem aludtam túl sokat.  :D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #6741 Dátum: 2009. június 30. - 20:05:48 »
Egy nap két tárgyból vizsgázni nem nagy dolog. De egy időpontban két tárgyból, és úgy, hogy mind a kettőből átmégy, na az már igen! :D Én ilyet is csináltam még fénykoromban... :) De mára már nagyon elustultam az ilyen manőverekhez és már az is kikészít, ha két egymást követő nap van vizsgám...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6742 Dátum: 2009. június 30. - 20:37:50 »
Ennek Kaine örülhet most a legjobban, mert ha otthon vagyok, akkor csak az ő képregényére kell koncentrálnom.
A legjobb!  ;D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #6743 Dátum: 2009. július 01. - 07:25:36 »
De egy időpontban két tárgyból, és úgy, hogy mind a kettőből átmégy, na az már igen! :D
Az tényleg érdekes lehetett.  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6744 Dátum: 2009. július 01. - 10:52:24 »
Idézet
Egy nap két tárgyból vizsgázni nem nagy dolog. De egy időpontban két tárgyból, és úgy, hogy mind a kettőből átmégy, na az már igen! Nevet Én ilyet is csináltam még fénykoromban...
Ezt mégis hogy sikerült elérni? Megosztottad a tudatod, a másik helyre meg küldtél egy hologrammot?

Idézet
Hát nehéz volt, nem is sikerült jól. De még csak egy dilis kis gólya voltam, nem tudtam, hogy megy az ilyesmi.
Nem is erről van szó. Tudom, hogy a legtöbb szakon kétszer anyni tárgy van mint nálunk, és egy tárgy is néha jóval kevesebb anyagmennyiséget követel, de ezt így akkr is képtelenség.

Én évközben mindent kiváltottam eddig mindig, amit csak lehetett, de még így sem végeztem csak max 3 héttel a vizsgaidőszak előtt. Mérnökinfós lakótársam pl. most még lehet a vizsgaidőszak utolsó napján is fog menni, és évközbe is tanulgatott. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #6745 Dátum: 2009. július 01. - 12:25:35 »
Ééééééééés...meg van! Meg lett a Növényrendsuertanom is! Hármast kaptam! Én! Növényrendszertanból! :oh: Csak, hogy tudjátok, mennyire nagy dolog ez, a múlt héten ugyan ebből a tárgyból a nyilvános megalázás új dimenzióit éltem át, amikor fél kettőkor a két emelettel feljebb lévő Élettani és Idegtudományi tanszéken is hallani lehetett, hogy mennyire hülye vagyok, és mennyire nem tudom a tételt. Legalább is a tanár szerint...

És a két vizsga: nos, kicsit csaltam. Az egyik írásbeli volt, a másik szóbeli. És mivel a szóbeliztető tanárral jóban voltam, ezért mondtam neki, hogy majd várjon meg, mert előbb elmegyek egy másik vizsgára (elég kevesen voltunk szóbelire, aztán gondoltam jobb, ha szólok neki előre), ott gyorsan megírtam kilencig a beugrót, meg a vizsgát is, kaptam egy kettest, majd rohanám át az egyik épület negyedik emeletéről a másik épület harmadik emeletére, ahol leszóbeliztem ötösre, olyan protekcióval, amit azóta is szégyellek...
(konkrétan ez az előadás Erdély történetétről a szólt a török korban és Rákócsi Zsigmondról kellett beszélnem... akiről kereken 4 sor volt a jegyzetben és nagyon nagy hatásszünetekkel sem tudtam 2 percnél tovább húzni a feleletet... :))

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6746 Dátum: 2009. július 01. - 13:56:37 »
Ezt nevezed te kis csalásnak? Akkor valami nagyon béndzsa fogalomszótárral bírsz. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6747 Dátum: 2009. július 01. - 19:23:50 »
Naaaa,asszem most felmegyek a VOLT-ra 8) ;D :pogo: :cheers:
Franz Ferdinand lesz meg 30Y 8)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #6748 Dátum: 2009. július 01. - 20:57:50 »
Jó szórakozást! ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6749 Dátum: 2009. július 01. - 21:08:46 »
Ó, 30Y nagyon jó... Irigyellek. :roll:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Mero

• Thanos
« Válasz #6750 Dátum: 2009. július 02. - 01:19:14 »
Hukk-hukk ;D :drink: meggyüttem........... éééééééédesanyám ne srírasáááááááááállllllllllllll.........SZERETEM A RÉZANGYAL PÁLINKAHÁZAT :sweetheart: :sweetheart:
Jó buli vót....  :ugral: még mindig cseng a fülem :shocking:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6751 Dátum: 2009. július 02. - 09:20:24 »
rézangyal pálinkaház :) aztat én is ösmerem :)
Megvettem a springsteen cd-t.
This is a joke. A real practical Joke.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6752 Dátum: 2009. július 02. - 10:45:27 »
Tegnap visszaértem Görögországból és mára már kezdem kipihenni magam. ;D Hihetetlen jó volt! Csak az volt kicsit rossz, hogy minden reggel 7kor keltünk, hogy fél8-ra menjünk jógázni, mert később már tűzött a nap és úgy szívás lett volna. (Életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lehet jógázni) Aztán minden nap pontban 11-kor elkezdett szakadni az eső :D (ilyenkor a legjobb a medence ;D), délutánra meg megint lett vagy 30 fok. Rengeteg görög kaját kipróbáltunk, a legdurvább a grillezett polip és a fetával töltött tintahal volt...nyamm :D És végre sikerült pár árnyalatot pakolnom az amúgy fehér bőrömre, nagyon király. :D Annyira jól éreztem magam végig, csak a buszozást hagytam volna ki, az baromi idegesítő volt, meg a sofőrök is parasztok voltak.

----
Kint hallottam, hogy meghalt Jackson, igazából inkább meglepett, mint megrázott a hír. A régi számait szeretem, sokat táncoltam rá, de mint ember, szerintem hülyeségeket csinált a testével és valahol ő okozta, hogy ilyen lett. Persze ez csak vélemény, nem ítélet. ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6753 Dátum: 2009. július 02. - 13:16:30 »
Üdv újra itthon, Ju! :D Klassz lehetett ott kinn! ;D Grillezett polip és fetával töltött tintahal? wow... ;D A buszozással kapcsolatban nekem is vannak élményeim... gimi alatt énekkarral kimentünk franciaországba, két alkalommal is, busszal utaztunk mi is. Napközben egész tűrhető volt mert nagyokat kártyáztunk, de éjjel... :uhoh: Éjféltől reggel hatig "aludtam", de úgy, hogy pontosan óránként felébredtem... Viszont emlékszem, éjjel pont a hegységekben mentünk, tök jó látvány volt az alattunk elterülő havas völgy. :D

Jackót én is sajnálom, dehát ő szúrta el az életét... :nemtudom: Pedig sok száma van, ami tetszik nekem is.

Pepo, Sámson: gratulálok a sikeres vizsgákhoz/szigorlathoz! :taps:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6754 Dátum: 2009. július 02. - 13:38:56 »
Gratulálok én is mindenkinek a sikeres vizsgákhoz:  ;D
This is a joke. A real practical Joke.

Mero

• Thanos
« Válasz #6755 Dátum: 2009. július 02. - 13:53:29 »
Megvettem a springsteen cd-t.
:worship: MKlubon fizetem ;)

Mero

• Thanos
« Válasz #6756 Dátum: 2009. július 02. - 19:24:03 »
Ma Limp Bizkit  :pogo: :smfinger: lesz a VOLT-on  ;D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #6757 Dátum: 2009. július 02. - 20:48:44 »
Arra én is mentem volna, meg a Mansonra. :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6758 Dátum: 2009. július 02. - 21:06:05 »
Polipot én is görögben ettem először. Jó rágós volt, de az íze nem rossz.  :)
A jóga lehet jó, de nagyon kell vigyázni vele.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6759 Dátum: 2009. július 02. - 22:00:24 »
Ben eltűnt a 8000. hozzászólása utána. :) Már két napja nem írt. Vajon csak azért, hogy észrevesszük-e? :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?