Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466758 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
Re:OFF
« Válasz #6780 Dátum: 2009. július 06. - 15:09:27 »
Kéne egy kis segítség. A nyomtatóm szarakszik. A vezérlőpultot megnéztem, ott jól van beállítva. Mikor megnyomom, hogy nyomtatás, kiírja, hogy jó nyomtat és nem történik semmi. Segítsetek légyszi.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #6781 Dátum: 2009. július 06. - 15:37:59 »
Vidd el szervízbe. ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #6782 Dátum: 2009. július 06. - 16:24:56 »
ÁÁÁÁ egyszerű probléma nyugi lovag! anyukám is ezzel nyaggat egyfolytába, ott mikor elméletileg menne a nyomtatás alul az óra mellet a start sávon megjelenik egy kis nyomtató, ha arra rákattintasz akkor ott megjelenik a nyomtatantó dolgok listája ott van egy két parancs de asszem a fájl nyomtatás tiltása vagy felfüggesztése ilyesmi van bepipálva azt kell kipipáltatni és menni is fog  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6783 Dátum: 2009. július 06. - 18:52:48 »
Kaine, nem adnád kölcsön nekem a 3. könyvet, mert én csak a két játékprogi alapján készültet olvastam (A borzalmak katélyát, meg a Holtak Városát), és arra is kiváncsi lennék, hogy milyen.

Jól mondta tg, tényleg a Holtak városa a 3., ami a 2. játékból készült. Az iszonyat foka a 2. és a Borzalmak kastélya az 1. Abban is igaza van, hogy a 2. a leggyengébb, de azért még az is elég jó volt. Ha akarod, elviszem a Klubra, de Alexandrában vettem, le van árazva kb. 400 ft-ra, úgyhogy annyiért akár meg is veheted.  ;) Én is úgy vettem meg az első kettőt, mert a játékokkal nem játszottam, csak azok után kaptam kedvet hozzá. Aztán, amikor azok tetszettek, akkor vettem meg a Holtak városát, már teljes áron.

Idézet
de szerintem a GC-s REmakkel olyasmit tettek le az asztalra, amit lehetetlen bármilyen formában is túlszárnyalni (azt tényleg látnod kéne). ;)
Szívesen játszanék vele, de csak GC-re jött ki? Olyanom nincs.  :drying:

Todd

• Pókfej
« Válasz #6784 Dátum: 2009. július 06. - 18:57:52 »
Szerintem akkor meglesem Alexandrában, annyit simán megér.
Ja, csak GC-re, de használtan 15-ért már lehet kapni GC-t (mi is úgy vettük), ha vettél vagy 6 Silent hill 2-t, akár ennyit is kiadhatnál csak 4-5 játék miatt.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #6785 Dátum: 2009. július 06. - 19:37:45 »
Ó, benya nagyon köszi. Most már megy. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6786 Dátum: 2009. július 06. - 20:11:30 »
kaine: Képtelenség lett volna összefutnunk, ugyanis itthon kell melóznom még pár napig, meg akkor is azt csináltam.
Amúgy kár, hogy kihagytátok a nyíregyi vadasparkot, mert kb egész tiszántúl, de lehet az ország keleti felének legjobb, legnagyobb és legigényesebb vadasparkja. Évek óta folyamatosan fejlesztik, én már nem voltam vagy 5-6 éve, de már akkor nagyon király volt, azóta meg hallottam milyen durva bővítések voltak ott. Nagyon király, egyszer menjetek el mindenképpen ha nagyobb lesz Viki, élvezni fogja szerintem. Autópályán még olyan messze sincs.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #6787 Dátum: 2009. július 06. - 20:47:29 »
Ó, benya nagyon köszi. Most már megy. :D
Nem inkább Kanasztának kellene megköszönnöd? :D
« Utoljára szerkesztve: 2009. július 06. - 20:49:10 írta benya11 »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6788 Dátum: 2009. július 06. - 20:55:40 »
Én utoljára 1991-ben voltam a Nyíregyházi vadasparkban. Osztálykirándulás volt, és ott szálltunk meg valami kis kemping-szerűségben. Rég volt, már nem emlékszem minden részletre, de arra igen, hogy tetszett. Pedig akkoriban még eléggé kicsi volt ott az állatkert. Meg amire még emlékszem, hogy a szüleimtől kapott zsebpénzből rögtön az első megállóhelyen bevásároltam a legújabb képregényekből.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6789 Dátum: 2009. július 06. - 21:30:32 »
Ja, csak GC-re, de használtan 15-ért már lehet kapni GC-t (mi is úgy vettük), ha vettél vagy 6 Silent hill 2-t, akár ennyit is kiadhatnál csak 4-5 játék miatt.
:lol: Csak 3 darab Silent Hill 2-m van.  :D Vagy 4?
Inkább az a baj, hogy nem fér el. Nincs hova tenni. Az is nagy menet, amikor megjelenik egy új SH játék egy új platformra, és akkor azt meg kell venni, de ha ezt elkezdem játszani már RE miatt is, ott már nagy botrány lenne.  ;D

pepo: igen, mondták, hogy nagyon jó, de Viki már a kis debreceni állatkertben is nyűgös volt a sétától, meg a melegtől... majd ha nagyobb lesz.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6790 Dátum: 2009. július 07. - 08:22:42 »
Pedig igazán behozhatnád a lemaradást, és GC-re kijöttek a PS1-es részek is.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6791 Dátum: 2009. július 07. - 09:21:22 »
Nem csak a túlerőltetés miatt. Vannak gyakorlatok, amik kifejezetten nem jók, vannak, amiket kizárólag felügyelet mellett szabad végezni, ilyesmikre gndoltam.
Szerintem nekünk olyanokat meg sem mutattak, ill elmagyarázták, milyen állásoknál hogy tartsd a lábad és hogy ne. De ismersz, tudod, hogy vigyázok és ami nem tetszik, azt inkább nem csinálom. ;) :)

Idézet
Üdv újra itthon! Hiányzott már, nem?
Háát... annyira nem, maradtam volna még egy hetet. ;D Élveztem volna még azokat a kajákat, a tengerpartot, a strandröpit, a társaságot és a basozást. ;) :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6792 Dátum: 2009. július 07. - 10:19:17 »
De jut eszembe Kaine, most a Shattered Memories miatt úgyis vehetsz egy wiit, és arra begyüjtheted a GC-s részeket.  ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6793 Dátum: 2009. július 07. - 10:43:25 »
és a basozást. ;) :D
Ööö... Tessék? ;D
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ju

• Pókfej
« Válasz #6794 Dátum: 2009. július 07. - 12:46:06 »
és a basozást. ;) :D
Ööö... Tessék? ;D
Akkor te még nem tudsz basni? Ezen sürgősen segíteni kell. ;D

A bas egy kockajáték. :) Dobsz két kockával úgy, hogy a többiek nem látják, a dobásod egy kétjegyű szám lesz (négyes és hármas pl 43, mindig a nagyobb értékű szám lesz a nagyobb helyiértéken), majd bemondod az eredményt. A következő ezután szintén dob ugyanígy, de neki nagyobbat kell dobni (illetve mondani :D) a tiédnél. A lényeg, hogy minden n-edik dobás nagyobb legyen az n-1-ediknél. Ezután jön a lényeg. :) Elfogadhatod azt, amit az előtted levő mondott, de mondhatod azt is, hogy hazudik, neki ilyenkor meg kell mutatnia a dobást és ha hazudott, kap egy pontot, ha igazat mondott, akkor te kapsz egy pontot. Így megy körbe. :) Kb ennyi a lényeg.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6795 Dátum: 2009. július 07. - 13:01:37 »
Ez így eléggé annak a tengerészjátéknak a finomított módosulata, ami a Karib-tenger kalózaiban is volt.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6796 Dátum: 2009. július 07. - 13:51:16 »
Inkább fordítva, de igen. ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6797 Dátum: 2009. július 07. - 14:23:59 »
Akkor te még nem tudsz basni? Ezen sürgősen segíteni kell.
Jó, csak ne áruld el a barátnőmnek. :lol:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6798 Dátum: 2009. július 07. - 18:47:56 »
Azok megvannak Ps1-en.  ;) :D
Szerintem nekünk olyanokat meg sem mutattak, ill elmagyarázták, milyen állásoknál hogy tartsd a lábad és hogy ne.
Az jó, ha elmondták, bár a légzéssel is összhangba kéne hozni a mozdulatot.
De jut eszembe Kaine, most a Shattered Memories miatt úgyis vehetsz egy wiit, és arra begyüjtheted a GC-s részeket.  ;D
Majd megveszem Ps2-re.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6799 Dátum: 2009. július 07. - 19:00:48 »
Kaine játszottál már erősebb gépről gyengébbre leportolt játékkal, mer ha igen, akkor tuti nem hinnéd azt, hogy a Ps2-es Shattered Memories, ugyanolyan lesz, mint a Wii-s. :nezze:
Mondjuk a Resi 4 egész korrektre sikerült, habár ott is szembeötlő azért a különbség.
Habár jobban belegondolva, szerintem a PSP-s verziót fogják átírni PS2-re. Mindegy, azon nem változtat, hogy az igazi játék wii-re megy, a többi csak amolyan növeljük az eladásokat, mert jó a cím kaliberü port lesz szerintem.

Azok megvannak Ps1-en.  ;) :D
Akkor nagy gyüjtésbe kezdtél már, és hogy tetszenek?
« Utoljára szerkesztve: 2009. július 07. - 19:22:01 írta Todd »