Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1469822 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:OFF
« Válasz #7020 Dátum: 2009. július 30. - 15:37:30 »
De tényleg, a benzin nagyobb szénatomszámú szénhidrogén keverék...asszem oktán, izoheptán. Pont az jelenti az oktánszám, hogy hány%-a oktána  benzinnek. Most ez eléggé apoláros molekula, nem kell hozzá fehérje hoy szállítsa a vér, gondolom a szűrön is kifé, szal simán kipisilhető. Ha az adalékanygaokat nézzük, az ólom nem csak a vesté vágja taccsra, illetve máshogy hamarabb kipurcansz tőle, mintsem a vesédbe halhatnál bele.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #7021 Dátum: 2009. július 30. - 15:44:56 »
Mondjuk abban iagazd van, hogy elvileg a májat kéne először támadnia és tönkrevágnia, nem? :headscratch: Na mindegy, a lényeg, hogy egy liter benzin nem egészséges az biztos... :D
Egyébként bennem már felmerült, hogy ez az egész csak az ORTT egy trükkje, ők terjeszteték el, hogy 16-os karikát nyomhassanak rá, ha leadnák TV-ben... :D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #7022 Dátum: 2009. július 30. - 15:47:33 »
ezek szerint a gyerek minden nap lement a benzinkúthoz és kért egy ólommentest, amit rögtön el is fogyasztott
This is a joke. A real practical Joke.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7023 Dátum: 2009. július 30. - 19:00:19 »
Nah haza jöttem Keszthelyről, és igen valóban a tiszára megyek, bár elég sok írtás volt ott ( szúnyog) szóval remélem nem lesz sok baj  :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7024 Dátum: 2009. július 30. - 19:13:23 »
Vigyázz magadra.  ;)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #7025 Dátum: 2009. július 30. - 19:47:43 »
A youtube kidobta a virtuális kukába az ottani felhasználómat (Gbenya11) csak úgy, figyelmeztetés nélkül. Vagyis figyelmeztettek, és én ki is töröltem azt a videót amit ki kellett. Most is valami copyright-probléma lehetett, de nem értem, hogy miért nem szóltak... :drying: De ettől függetlenül a videóim még fent vannak. :stupid:
most csinálhatok új felhasználót... Bah! >:(

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #7026 Dátum: 2009. július 30. - 19:50:31 »
Ja, nagyon sok gond van a YouTube-bal ilyen téren. A kedvencem az, amikor nem letörlik, hanem csak elnémítják a videókat... Annyira nincs értelme.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7027 Dátum: 2009. július 30. - 19:50:57 »
Ez elég furcsa, kitartást!         "Don't Worry, Be Happy"  ;)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #7028 Dátum: 2009. július 30. - 19:57:03 »
Ja, nagyon sok gond van a YouTube-bal ilyen téren. A kedvencem az, amikor nem letörlik, hanem csak elnémítják a videókat... Annyira nincs értelme.
Hát igen, a lenémítósak nálam is a toppon vannak. :D Küldtek e-mail(eke)t is, közben megnéztem, és három 'Pixar Short' videót, és egy Pókember intrót töröltek le. És gondolom már elértem a maxot copyright-téren, és felfüggesztettek... :drying: Az nem lehet, hogy csak néhány napig van az, hogy nem tudok belépni, és aztán feloldják? :headscratch:

Ez elég furcsa, kitartást!         "Don't Worry, Be Happy"  ;)
Kösz, de szerintem ennek már lőttek... >:( A nézettségem összesen kb. 50.000 volt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7029 Dátum: 2009. július 30. - 21:09:12 »
Doki: na erről megmondom őszintén gőzöm nincs. azt tudom, hogy mérgező az ólom, de hogy pontosan miért azt nem tudom. Mivel a májban vannak a fő méregtelenítő folyamatok, számos funkciója van a sejteknek és ha jól emlékszem az ólom valami enzimben működő fém-atom helyére nyomul be, vagy ilyesmi, mivel ilyenből a májban sok van, lehet tényleg azt vágja tönkre elősőre.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #7030 Dátum: 2009. július 31. - 00:44:49 »
A kollégiumunk annyira lepusztult, hogy bekerült az RTL híradójába. Index cikk, RTL klub cikk, RTL klub videó.

És igen, én ebben a zuhanyzóban zuhanyoztam 3 évig. Most átköltöztem másik épületbe, itt már van saját fürdőszoba. Nem sokkal jobb állapotú.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7031 Dátum: 2009. július 31. - 08:58:53 »
Jó ez! Nincs ezzel semmi gond. ;D  Amikor láttam a képsorokat, felidéződik bennem a Magyarország.... című nóta. De a legszebb, a szerencsétlen bentlakóknak ez a beletörődés az arcán. :hehe: Legalább patkányok, bogárkák és egyéb háziállatok is voltak?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #7032 Dátum: 2009. július 31. - 09:45:24 »
A zuhanyzóban voltak/vannak kis szürke... valamik. Fürdés közben jól lehet rájuk vadászni.

Zspider

• Közönséges Bűnöző
  • Grizzly
  • *
    • X-men reneszánsz
« Válasz #7033 Dátum: 2009. július 31. - 17:00:13 »
Jajj... valahol panaszkodnom kell és pont erre jártam Kingpines híreket olvasni  ;D :kingpin:

El kell mondanom, hogy a rajzoló a leglassabb lény, amit ismerek. Két rajzolóval dolgozok és egy harmadik ígért nekem alkotásokat hihetetlen, hogy én négy képregény forgatókönyvvel előrébb járok hozzájuk képest. Ám remélem a héten legalább az oldalt megtudom nyittatni az oldal adminisztrátorával. Mivel nem értek ennyire a netes oldal szerkesztéshez így eljutottam oda, hogy megrajzolgatom neki mit is kéne csinálnia  :)
Mellékesen az xmr-nek nem megy a főoldala...

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7034 Dátum: 2009. július 31. - 19:14:16 »
azt meglehet tudni, hogy miket rajzolsz? és azokat esetleg hol lehetne meglesni?  ??? ??? ???

Zspider

• Közönséges Bűnöző
  • Grizzly
  • *
    • X-men reneszánsz
« Válasz #7035 Dátum: 2009. július 31. - 19:27:47 »
Ohh írok. Képregényeket, de ha megunnom "rajzolok" is, csak azt nem tudom rajznak venni,a mie én vagyok képes. Szívesen megmutatnám csak, mint mondtam az oldal még cafatokban van. Ha kész lezs nem csak az alkotásaim, de a marvelnek küldött forgatókönyvek is felkerülnek.

Az én "rajzaimról" itt láthatsz pár képet:
http://zspider87.deviantart.com/

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7036 Dátum: 2009. július 31. - 19:33:07 »
Ahm, megnéztem őket, a legjobban az a kép tetszik mikor amellet a bazinagy pók mellet állsz ;) a rajzok közül meg a z a hollós  ;)
esetleg a történeteidet megosztanád valahogy velem? esetleg szívesen illusztrálnám, vagy képregénybe foglalnám ^^ vagy valami közöset is alkothatnánk  :D

Zspider

• Közönséges Bűnöző
  • Grizzly
  • *
    • X-men reneszánsz
« Válasz #7037 Dátum: 2009. július 31. - 20:25:22 »
A pókos kép a barátnőm ötlete volt :roll: a név kötelez 8)
A segítséget elfogadom, de főleg azért, mert átnéztem Sepinél a munkád  :nezze:szépek és tetszettek :) privátban írom a részleteket. Bár megvallom panaszkodni jöttem és nem toborozni  :hehe:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7038 Dátum: 2009. július 31. - 20:26:34 »
Hát ez lett belöle, köszönöm szépen a dícsérést ;) bár azok még próbálkozások, azóta eltelt már pár év, önálló lettem és jobb ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7039 Dátum: 2009. július 31. - 21:41:19 »
A Zöld Lámpás kép bejövős.  8)