Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1469793 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
Re:OFF
« Válasz #800 Dátum: 2007. november 12. - 19:10:08 »
Nagy dilemma előtt állok:Most rajzon a képregény az aktuális téma.Az első órán a tanár körbeadott néhány példányt,tök érdekes volt,még egy 91-es magyar Fantom is előkerült.A probléma az,hogy amikor a tanár megkérdezte,hogy van-e közöttünk comicgyűjtő,és holnapra el is hozna néhány darabot,voltam olyan marha,hogy vállaltam.A sok hozzá nem értő tapló megcsócsálja,aztán kiköpi őket.Olyanokat kellene vinnem,amiket nem sajnálok,csak az a gáz,hogy ilyen nem nagyon van :drying:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #801 Dátum: 2007. november 12. - 19:38:27 »
A Viasaton ment valami rekorder műsor, ott láttam egy férfit, akinek olyan ikertestvére volt, hogy a testvére elhunyt, de nem távolították el róla, mert nem tudták fizetni a műtétet. Szerencsétlennek az arcábó lógott ki még egy kisebb arc. Borzalmas volt.
Kanyesz: Nekünk általánosban, elsőben volt olyanunk, hogy ki mit olvas, és be kellett vinni, beszámolni róla. Mivel nem olvastam könyveket bevittem egy képregényt. A tanárnő meglátta, és elintézte ezzel: Hát igen, valaki ezt olvassa... :drying:. Semmi baja nem lett, csak egy osztálytársam nézte meg.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #802 Dátum: 2007. november 12. - 19:52:11 »
Majd úgy mutatom körbe,hogy úgy nézzétek,hogy az életetek azon múlik milyen állapotban kapom vissza :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #803 Dátum: 2007. november 12. - 19:55:41 »
Na, ez a helyes hozzáállás! :D ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #804 Dátum: 2007. november 12. - 22:38:29 »
Egyszerűen ne add ki a kezedből! :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #805 Dátum: 2007. november 13. - 07:27:53 »
Vagy vésesd fémlapba őet és azokat vidd be!
A félelem nélküli

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #806 Dátum: 2007. november 13. - 07:43:09 »
Vagy fénymásoltasd le. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #807 Dátum: 2007. november 13. - 13:04:02 »
Vagy vigyél vmi Marvel Ultimate-et. Azért nem kár. :hehe:

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #808 Dátum: 2007. november 13. - 20:06:54 »
Elvittem 3 Ulti Pókit,3 Ulti Fantastic Fourt,egy CW FrontLine-t,meg 2 Spawnt :)Nem volt semmi különös(szerencséjükre),csak ühhh,meg áhhh,meg Jé,ilyen is van? :D
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 13. - 22:30:00 írta Kanyesz »

ratoHC

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #809 Dátum: 2007. november 13. - 21:44:16 »
 :D én meg egész oran azta 1db szerencsétlen Frontline odat bujtam ;D najo a többit is ;)
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 13. - 21:47:29 írta ratoHC »
".....és Isten a 7. napon HellSpawn-t lapozgatott!"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #810 Dátum: 2007. november 14. - 10:58:09 »
Igaz, a Spawnt is kihagytam, azért sem kár. ;D Jó választás volt.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #811 Dátum: 2007. november 14. - 11:36:10 »
tudom hogy hülyeség, csak itt ülök órán és gondolkozom a tegnap olvasott FF-en, a vég kezdete vagy micsoda a címe, ahol Doomék visszajönnek jövőböl, hogy szóljanak Richardsnak blabla.
Szóval a kérdés: Volt mikor már megcsalta Sue Storm Mr. Fantasztikust, Namorral? Mert tudom, hogy már párszor átszökött Atlantisba, de nem tudom, hogy tényleges "csalás" volt e már.

Ja és mégegy, most vettem észre, hogy az Order nevü képregény is marvel. Sosem tudom mi melyik kiadótol van, főleg az ilyen pár számosok. Nincs valami lista erről, mert így lehet hogy kihagyok valami fontos és jó minisorozatot amiről nem is tudom, hogy marvel.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #812 Dátum: 2007. november 14. - 11:44:09 »
Ja és mégegy, most vettem észre, hogy az Order nevü képregény is marvel. Sosem tudom mi melyik kiadótol van, főleg az ilyen pár számosok. Nincs valami lista erről, mert így lehet hogy kihagyok valami fontos és jó minisorozatot amiről nem is tudom, hogy marvel.
Ha csak az újabb képregények érdekelnek, akkor időnként nézz el a Marvel honlapjára. Ott a publishing catalogban végignzheted, hogy milyen képregényeik vannak mostanság.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #813 Dátum: 2007. november 14. - 12:06:57 »
De a jó hír az, hogy az Orderrel képregényről nem maradtál le. Kritikán alauli olvashatatlan vacakról igen, de jóról nem. :D

Sue elvileg nem csalta meg Namorral Reedet, de egyes komolyabb címekben már mondogatták azt, hogy a Láthatatlan Nő néha másnál keres vigasztalást, amikor a férje nem akar az istennek se foglalkozni vele házastársként...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #814 Dátum: 2007. november 14. - 14:26:36 »
Magyarul nyíltan sosem ismerték el, de azért szerintem Sue nem olyan patyolattiszta, mint ahogy elsőre látszik! :twisted:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #815 Dátum: 2007. november 14. - 14:37:08 »
A fene se tudja, mert megint máshol (még komolyabb címekben is, mint pl. a Marvel Knights 4) meg ő a tökéletes feleség és anya mintaképe a szuperhős-társadalmon belül. Ez kb. olyan kérdés, minthoy a Roncsbrigád egy rkás izomagyú kretén vagy egy kifejezetten veszélyes tömeggyilkos gyülekzet-e. Hol így ábrázolják őket, hol úgy.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #816 Dátum: 2007. november 14. - 14:44:03 »
Szerintem hülyeség lenne Sue-t ilyennek ábrázolni. Nekem mindig úgy tünt, hogy ő és Reed az etalon a Marvelnél, család tekintetében. Főleg, hogy hány csapat mondhatja még el magáról, hogy nem csak szuperhősök, hanem egyben egy család is. Bőven van más család amit szét lehetne választani mindenféle indokkal, a Richardsékat békén kéne hagyni így. Nekem már az sem tetszett, hogy a CW alatt egymás ellen fordították őket. :drying:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #817 Dátum: 2007. november 14. - 15:54:25 »
Ha minden igaz, a Namor 50-ben csókolóznak együtt. Ha valaki utána tud nézni...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #818 Dátum: 2007. november 14. - 16:39:02 »
Szerintem az biztos nem ő volt. Legalábbis ha a v1-re gondolsz. Mert abban a számban éppen Namor egy kis lelki válságban van, és miközben úszkál, akkor lát meg egy eszméletlen nőt a vízben, akit megment és utána megcsókolja, aki erre észhez tér és pofon vágja Namort, majd elmegy onnan. Azután pedig már Namorán van a hangsúly.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #819 Dátum: 2007. november 14. - 17:19:46 »
Biztosan nem arra gondolok, mert a volume 1 valamikor a 60-as években ment. Nekem megvolt az a képregény és foil borítós volt, azaz olyan 90-es évekbeli.