Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1468613 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
Re:OFF
« Válasz #820 Dátum: 2007. november 14. - 20:42:41 »
Én is sok helyen láttam már, ezt a "Namornál keres vigaszt" kifejezést, azért is lódult meg a fantáziám... :D
Meg nagyon érdekesnek tűnik ez az új FF 551.
De ami most a tuti az az új Illuminati. Az szerintem egy király szám volt! Ajánlom mindenkinek.
(Csak már a WWHulkban lenne valami új fejlemény, de pótolja azt az X-men mostani Messiah-ja)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #821 Dátum: 2007. november 15. - 08:08:30 »
(Csak már a WWHulkban lenne valami új fejlemény, de pótolja azt az X-men mostani Messiah-ja)
A WWH-ban most van új fejlemény. Az utolsó szám nagyon jó lett. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #822 Dátum: 2007. november 15. - 09:05:37 »
Én a Civil War óta már alig tudok eligazodni a káoszban. Ami eddig megjelent a WWH-ból azt elolvastam, de nekem valahogy nem jön be. Viszont a Messiah-ra én is kíváncsi vagyok. Az Endangered szerintem hülyeség volt.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #823 Dátum: 2007. november 15. - 09:19:31 »
A WWH egy érdekes crossover volt. Maga a főmini jó, meg az X-Men-es részek is jók voltak (elsőre én is ezeket a miniket kezdtem el megvenni ;D ), a Frontline nem rossz, de igazán semmiről nem marad le vele az ember, a HFH egy nagyon jó kis mellékvonal, de az Incredible Hulk nem egy nagy durranás. Ott inkább csak a részletekre mennek rá, bár majd az utcsó számra kiváncsi leszek. Az Iron Man, Punisher, Avengers, Ant-Man és a Ghost Rider viszont egy teljesen felesleges mellékvágány volt. Az inkább szerintem csak azért lett belerakva, hogy egy kicsit meglendítsék azoknak az eladását is.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #824 Dátum: 2007. november 15. - 12:32:01 »
Tényleg az hol tart? Az elején még követtem(eéső pár szám, de hama meguntam)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #825 Dátum: 2007. november 15. - 12:48:13 »
Az összefoglalókat sem szoktad olvasni? Abban azért elég követhető a dolog. Egyébként a főmininek most lett vége, és vele együtt az egész WWH is. Bár még egy rész van az Incredible-ből, a HFH-ból és a Frontline-ból, de gondolom abban már csak a részletek lesznek. Aztán utána jön az Aftersmash.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #826 Dátum: 2007. november 15. - 12:51:00 »
Aha. Összefoglalók az oldaladon vannak, ha jól emlékszem. Hát, anniy mindent akartam mostanában olvasni, majd egyszer nekiülök. Annyira nem érdekel megmondom őszintén, CW óta elegem van a giga crosoverekből, az az alapütlet meg sosem tetszett, hogy Hulk már olyan erős, hogy lehetetlen legyőzni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #827 Dátum: 2007. november 15. - 13:13:01 »
Nekem az Ant-man meg a Puni WarJournal bejött, meg a többi is érdekes volt, egy kellemes vasárnap délutáni olvasgatásnak pont megfeleltek.
Ja amúgy honnan szedted le Sepi az utolsó WWH-t? (gondolom a Sentry-set) Annak még csak boritóját láttam.
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 15. - 15:51:56 írta kaine »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #828 Dátum: 2007. november 15. - 15:14:11 »
Igen, aki kedveli az vegye meg. ;D Én is megvettem. :nezze:

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #829 Dátum: 2007. november 15. - 15:33:55 »
Azért ahhoz kell egy fizu, hogy minden képregényt megvegyen az ember. Heti 20 euro minimum, nem a csóró egyetemistáknak találták ki ezeket. De azért én is szoktam venni, mert ágyban (meg egyéb helyeken  :roll:) mégiscsak jobb olvasni mint monitor előtt görnyedve.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #830 Dátum: 2007. november 15. - 16:00:35 »
Én is csak a jobbakat szoktam megvenni. Most egy Planet Hulk HC-ra gyűjtök, csak marhadrágán számolják nálunk. :roll:

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #831 Dátum: 2007. november 15. - 20:36:46 »
HC itt sem lesz 20 euro alatt. Ezek kb hány számot dolgoznak fel?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #832 Dátum: 2007. november 15. - 20:41:21 »
A Planet Hulk tpb-ben az Incredible Hulk 92-105 és a Giant Size Hulk 01 van benne, összesen 392 oldalas. :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #833 Dátum: 2007. november 17. - 20:39:43 »
Megy nektek a Marvel.com? Mert én tegnap óta nem tudom megnyitni. :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #834 Dátum: 2007. november 17. - 20:57:40 »
Megy. Legalábbis jórésze. A háttérképek egy ideje nem jön be, de a jelek szerint stabilabb hiba lehet, mert már a google is mysql hibát tárol a legutóbbi pásztázásából...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #835 Dátum: 2007. november 17. - 21:04:46 »
Hát nekem még a főoldal sem jön be, se a képregényelőzetesek, semmi. :drying:

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #836 Dátum: 2007. november 18. - 00:46:36 »
Kerdes:
Earth 2149 a zombie universe? Most olvasom, hogy van ilyen. Ez most a nemreg megjelent Zombie specialok univerzuma? (mint ami pl az Ultimate FF-ben is volt, majd tovabbhaladt egeszen Galactus megeveseig meg a 616-os FF talalkozassal miutan T´Charlie-ek elteleportaltak a bekaval)
Mire fel van az a sok Zombie-s borito mostansag. Szinte minden szamhoz nyomnak egyet. Megy valami zombie sorozat amirol nem tudok es amiben Deadpool is zombie? (csak azt ismerem ahol a Galactust megettek Hulkek, meg most mar T´chala meg a bandaja az utolso tulelo a foldon)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #837 Dátum: 2007. november 18. - 07:20:36 »
Mire fel van az a sok Zombie-s borito mostansag. Szinte minden szamhoz nyomnak egyet. Megy valami zombie sorozat amirol nem tudok es amiben Deadpool is zombie?
Eddig volt két mini, a Marvel Zombies és a Marvel Zombies vs Army of Darkness. Most pedig majd indul a Marvel Zombies 2 hamarosan, és gondolom reklámként van ez a sok zombis borító. És ezekben a képregényekben szinte az össze Marvel szereplő zombi.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #838 Dátum: 2007. november 18. - 19:27:32 »
Akkor nem maradtam meg le semmirol!
Azt hittem a Zombie 2 mar elindult. Nem ott van, hogy mar SPOILER

Thanos is zombie, meg megtalaljak Hawkeye-t a foldon a mar lassan 90 eves t´chala csapat?

De akkor miert olvastam en Deadpool Zombie-rol meg 2149-es univerzumrol???
Ben! Itt mar csak te segithetsz!  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #839 Dátum: 2007. november 18. - 19:36:20 »
Igen, azóta már én is láttam, hogy megjelent a második sorozat első része. ;) Annyira nem vagyok otthon a zombi témában, engem annyira nem hoz lázba. A Deadpool zombi pedig neked nem a mostani Cable & Deadpool zombi variáns borítójáról jutott eszedbe?