Szerző Téma: Marvel Box  (Megtekintve 125361 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Marvel Box
« Válasz #160 Dátum: 2016. augusztus 21. - 22:29:27 »
Biztos vagyok benne, hogy nem olvastad azt a sorozatot, különben nem ajánlanád. Sajnos a közepesnél is gyengébb volt. Egyedül talán a World War Hulkos részek voltak tűrhetőek, de azok is olyan hatást keltenek, hogy se eleje, se vége a történetnek. Nem mellesleg csak akkor lenne értelme azt kiadni, ha kiadásra kerülne a WWH, amire a Planet Hulk nélkül a legkisebb esélyt se látom. És ha mégis minden együtt állna hozzá, akkor se hiszem, hogy kaine azokat jelentetné meg, a Boxba semmiképp, ahhoz két rész kevés.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #161 Dátum: 2016. augusztus 21. - 23:33:18 »
Szellemlovas egy fura figura. Minden együtt van hozzá benne, hogy az egyik legérdekesebb Marvel karakter legyen, de nem az. Egyszerűen nem tudnak vele mit kezdeni az írók. A legjobb időszaka a v2-es sorozat volt, ám akkor is maximum 6,5/10-ből színvonalat ütött meg átlagban. Egy jó története van, azt egyszer leadjuk, de nem tudom, lesz-e több. Egy egész boxnyi tutira nem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #162 Dátum: 2016. augusztus 22. - 07:47:30 »

balogh44

• Thanos
« Válasz #163 Dátum: 2016. augusztus 22. - 16:27:17 »
Még mindig jobban tetszik, mint Matt Fraction-tól a Punisher: War Journal, ami totál pocsék szerintem.
Csak pár számot láttam abból a Szellemlovasból, nekem tűrhető volt. A Danny Ketch-es Howard Mackie érát nem említem, mert attól tuti kiver itt mindenkit a frász, pedig az is tetszett nekem.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #164 Dátum: 2016. augusztus 22. - 18:16:14 »
A Danny Ketch-es Howard Mackie érát nem említem, mert attól tuti kiver itt mindenkit a frász, pedig az is tetszett nekem.
Engem nem. :lol:
Nekem a v1 eleje nem tetszett,kb a hatvanvalahányadik résznél kezd el jó lenni az a sorozat.

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #165 Dátum: 2016. szeptember 26. - 21:11:55 »
A Kaine-es srarlet spider nagyon jó lenne, esetleg moon knight v thunderbolts?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #166 Dátum: 2016. szeptember 26. - 21:26:37 »
A Box nem "kísérletezős" kiadvány, ahhoz túl drága és exkluzív. Arra lesznek a Marvel+ különszámok. Szóval Holdlovag nem túl valószínű. Scarlet még lehet, ha odaérünk.

Todd

• Pókfej
« Válasz #167 Dátum: 2016. szeptember 27. - 09:18:25 »
Szellemlovas egy fura figura. Minden együtt van hozzá benne, hogy az egyik legérdekesebb Marvel karakter legyen, de nem az.
Igen tipikusan az a fajta karakter, hogy imádom a megjelenését, de rá kellett jönnöm, hogy egyébként elég gyenge történetei vannak.
Pedig gyerekként ránéztem, és így elkapott az "Úristen, ez de rohadt menő!" érzés.
« Utoljára szerkesztve: 2016. szeptember 27. - 13:06:46 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #168 Dátum: 2016. szeptember 27. - 13:01:55 »
Annak idején a Marvel Team-Up sorozatból azokra mentem rá, ahol ő szerepelt Pókemberrel, mert hogy mennyire király lehet, de tök nulla volt mindegyik.

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #169 Dátum: 2016. szeptember 29. - 12:12:13 »
Na megèrkezett a boxom, valami gyönyörű! Anno pont ezèrt a mighty avengersèrt ágaskodtam h mèrt maradt ki a marvel + bol. Teljesült a vágyam. A vasember meg magáèrt beszèl. Csak így tovább, ha ez a box a jövő ám legyen, biztos vevője leszek. Dark avengersre van esèly?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #170 Dátum: 2016. szeptember 29. - 14:04:44 »
Minimális.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #171 Dátum: 2016. október 03. - 21:51:18 »
Tomi! Akkor vihetem börzére a sérült Vasembert, és Ultron-t, hogy kicseréld vagy valami? és az egész boxot vigyem vagy csak a sérült példányokat?
"May the force be with you"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #172 Dátum: 2016. október 03. - 22:20:38 »
Mint írtam: csak igen indokolt esetben tudjuk cserélni a Box bármelyik példányát. Tudom már, mi a tipikus nyomdai hiba benne, mert előfordult néhányszor. Azt cseréljük. Más hibát nem tudunk.
Csak a hibásat hozd.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #173 Dátum: 2016. október 03. - 22:45:00 »
Nekem azt mondtad hogy az eléggé nagy hiba hogy minden egyes oldal össze van ragadva(ultron) illetve hogy a vasember rosszul lett összetüzve,arra is azt mondtad hogy vigyem vissza neked!
"May the force be with you"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #174 Dátum: 2016. október 06. - 09:50:29 »
Ma fejeztem be az Extremist és nagyon tetszett. A történet nem túl bonyolult, mégis érdekes (bár a végi csavarra nem gondoltam, ez külön tetszett), jó hangulata volt az egésznek. A grafika előtt meg le a kalappal, öröm volt nézni Granov képeit.
Azt viszont nem értem, hogy ez pontosan mikor játszódik? Láttam, elég ritkán jelent meg, meg olvastam a dokumentációt is, de nem klappol. Miért nem tudja mindenki Tonyról, hogy ő Vasember, hisz az első szám a Kitöréssel egy időben jelent meg, akkor meg már nyilvános volt (+ nem voltak Angyalok sem). Tudjam be annak, hogy Fury meg a Gyilkológépben van, pedig ő se lehetne ott? :)
Szeretném elmondani azt is, hogy ez a box-dolog szerintem nagyon jó ötlet! Egyrészt nagyon jól néz ki a többi doboz mellett, másrészt sokkal jobb kinyitni, egyszerűbb átlátni a (kétoldalas) rajzokat. Szóval nekem nagyon bejön! :kingpin:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #175 Dátum: 2016. október 07. - 09:52:09 »
Ez az első két kingpines BA kötet között játszódik. Angyalok már nincsenek és még nincsenek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #176 Dátum: 2016. október 07. - 10:28:59 »
A festett képregények legtöbbször nem illeszkednek szorosan a kánonba, mivel annyi idő elkészíteni őket, hogy addig általában 2-3 nagyobb világégés lemegy a fő univerzumon belűl, és minimum két főszereplő meghal és feltámad. :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 07. - 11:10:58 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #177 Dátum: 2016. október 07. - 10:55:23 »
Szeretném elmondani azt is, hogy ez a box-dolog szerintem nagyon jó ötlet! Egyrészt nagyon jól néz ki a többi doboz mellett, másrészt sokkal jobb kinyitni, egyszerűbb átlátni a (kétoldalas) rajzokat. Szóval nekem nagyon bejön! :kingpin:
Ennek örülök, mert tervezünk még párat. :)

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #178 Dátum: 2016. október 11. - 07:19:15 »
A Marvel Boxba valamikor beleférne Venom: Halálos Védelmező sztori?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #179 Dátum: 2016. október 11. - 08:58:28 »
Igen, de sajnos nincs digitális belőle.