Szerző Téma: A főoldal hírei  (Megtekintve 478965 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:A főoldal hírei
« Válasz #2080 Dátum: 2010. május 08. - 21:26:51 »
A Superman szerintem más. Egy Thor majdnem biztosan jót jelent.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2081 Dátum: 2010. május 08. - 22:07:20 »
Azért én igazán megnézném, majka mekkora Marvel fan....
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2082 Dátum: 2010. május 08. - 22:13:34 »
Azért én igazán kíváncsi lennék rá, hogy mitől olyan lehetetlen ez. Azért, mert egy ismert arc és nagy huligán is, már tök kizárt, hogy az legyen? Főleg, hogy előtte meg X-Men cuccban volt? Bár nem ismerem igazán, de az ismereteim alapján nem olyan gyerek ez, aki divatból, vagy ilyesmiből venne fel képregényes ruhát.
Kicsit idegesít is ez a hozzáállás különben, mert rengetegszer találkoztam hasonló előítélettel Palcsó Tomival szemben is, aki egy nagyon jó arc (Ju is megerősítheti).

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2083 Dátum: 2010. május 08. - 22:22:15 »
Én csak arra emlékszem, hogy anno volt egy műsor a cool tévén ahol ő volt a műsorvezető, és az egyik részben a képregényekről volt szó, de igazából halvány lila gőze sem volt a képregényekhez. Amúgy meg ilyen képregényes pólót mostanában tényleg divat felvenni, egy csomó ismerősöm van, akinek van képregényes pólója, de fingja nincs, hogy mi vagy kiszerepel rajta.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2084 Dátum: 2010. május 08. - 22:27:10 »
De itt a lényegi kérdés nem is az, hogy Majka valójában képregény fan-e vagy sem. A lényegi kérdés az, hogy akár fan, akár nem, mégis mi a francot keres ez egy kiadó honlapján hírként? Mert hogy felkerülnek olyanok, hogy lehet lesz Y film, vagy Preacher sorozat, vagy akármi, rendben. Tematikailag passzol. Nade, ki a túrót érdekli Majka? Ha Kiszel Tündéről kiderülne, hogy képregény fan a lánya, akkor ős is felkerülne, csak mert az?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2085 Dátum: 2010. május 08. - 22:35:12 »
Én is olvastam ma ezt a cikket és egy olyan helyen ahova az újság való... (Gyengébbek kedvéért a budin  :hehe:)

Engem az is érdekelne hogy Majka mennyire comic fan vagy esetleg csak turizta valahonnan ezt a pólót... (elég lepattant szerkóba ment blikkezni)

Hírértéke tényleg nincs nagy a dolognak, max az Érdekességek topicba, de a tulaj azt tesz fel az oldalára amit akar.  :twisted:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2086 Dátum: 2010. május 08. - 22:46:05 »
Képregényes hír, így van köze hozzánk - főként, hogy marveles. Ennyi.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2087 Dátum: 2010. május 08. - 22:47:26 »
Maga a cikk szerintem szórakoztató volt, főleg a pókeres rész.  :hehe: De Majka mamin is jót röhögtem a budin.  :lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2088 Dátum: 2010. május 08. - 23:13:05 »
Nem fogom ezt tovább firtatni, mert nekem nem fáj, de az akkor sem hír értékű, hogy Majka képregényes pólóban tűnt fel. És ismételtem nem Majka a lényeg. Ha Zámbó Jimmy élne és képregényes cuccokban szaladgálna, akkor sem lenne hír értékű egy kiadó hivatalos honlapjára.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2089 Dátum: 2010. május 08. - 23:14:27 »
Na várjunk, most akkor Jimmy miben is különbözik Majkától? (Azt leszámítva, hogy halott.)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2090 Dátum: 2010. május 08. - 23:15:44 »
Jimmy énekelt, Majka rappel  :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2091 Dátum: 2010. május 08. - 23:17:40 »
Hogy Zámbó Jimmy egy istenadta tehetség volt a magyar zeneiparban, egy olyan művész, akiből 30 évente születik egy. Az egy dolog, hogy milyen nótákkal lett sztár és milyen nótákkal kereste a kenyerét.

Ezzel szemben Majka miért is lett híres? Szerepelt a Való világban, utána próbált rappelni egy kicsit, azzal befürdött, utána pókerezett, meg műsort vezetett. Tehát semmit nem tud felmutatni, ami alapján híresnek kellene lennie. Ezért ő celeb, Jimmy meg nem.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2092 Dátum: 2010. május 08. - 23:19:33 »
Szerintem Majka nagyon jó kis zenéket csinált eddig. És tényleg jól rappel.

Az meg hgy Újpest drukker... Hát senki sem lehet tökéletes.  :hehe:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2093 Dátum: 2010. május 08. - 23:20:11 »
Ez igaz. Csak nem értettem, miért lenne nagyobb szám, ha Jimmy szereti a képregényeket. Ha valamelyik politikus, vagy pap az érdekes lenne.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2094 Dátum: 2010. május 08. - 23:38:02 »
És az se utolsó, hogy azok közül a majd 100 vagy több valóság show arcok közül egyedül neki sikerült fent maradni, szval van ott sütni való is. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2095 Dátum: 2010. május 09. - 00:08:27 »
Nem kell ahhoz sütni való. Volt benne mersz meg spiritusz, van egyfajta kisugárzása és kész.
Idézet
Csak nem értettem, miért lenne nagyobb szám, ha Jimmy szereti a képregényeket. Ha valamelyik politikus, vagy pap az érdekes lenne.
Jimmy megérdemelte hogy sztár legyen, míg Majkában semmi olyan nincs, ami ne lenne meg sok ezer emberben ebben az országban.
Azt meg én nem értem, hogy egy politikus, vagy pap miért lenne hírértékű. Egyik sem lenne az.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2096 Dátum: 2010. május 09. - 08:44:49 »
Abban egyetértek pepoval, hogy az ilyenfajta pletykaszintű hír nemigazán passzol a Kingpin stílusához, egy olyan honlapra viszont bőven elmegy, mint a knet. Amúgy az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja is viselt már párszor képregényes pólót. Meg akiről biztosan tudom, hogy nagy képregényfan, azon belül is Pókember rajongó az Császár Előd. Egyszer egy műsorba be is vitte a régi magyar Csodálatos Pókembereit amiket beköttetett egy könyvkötővel. Azért ez már árulkodó, hogy igencsak nagy becsben tartja azokat a képregényeket. Valamint ott el is árulta, hogy inkább a klasszikus vonalat szereti nagyon, a McFairlane-es korszak már nem tetszett neki.

Egyébként én is anyagot gyűjtök egy cikkhez, amiben külföldi sztárok és a képregények kapcsolatáról írnék. Tehát olyan sztárokról, akik igazából nem vállalták fel sohasem, hogy rajongók lennének (hiszen nem egy filmszerep miatt kellett rajongónak beállítaniuk magukat), mégis sok jel van arra, hogy igenis nagy képregényfanok. Abban gondoltam, hogy majd kitérek a magyar celeb képregényrajongókra is. Arra lehet, hogy jó lesz majd ez a Majkás cikk is.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2097 Dátum: 2010. május 09. - 09:10:25 »
Nem ez volt Majkának az első képregényes húzása. Talán 2004-ben egy csontvelőrákos kisgyerekhez ment be a kórházba Pókembernek öltözve, mert szerencsétlen kölyök őt és Pókembert istenítette. Ettől függetlenül én is erősen kétlem, hogy ez a bulvárhír azt bizonyítaná, hogy Majka képregény rajongó. Nekem is van 2 Harlem Globetrotters pólóm mégse vagyok kosárlabda rajongó.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #2098 Dátum: 2010. május 09. - 13:01:56 »
Hogy Zámbó Jimmy egy istenadta tehetség volt a magyar zeneiparban, egy olyan művész, akiből 30 évente születik egy.

MUHAHAHA, ma se röhögtem még ilyen jót.
Félre a tréfával, amúgy ez ízlés kérdése, én nem bírtam a hangját szöveg környezettől független.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2099 Dátum: 2010. május 09. - 13:17:48 »
Az, hogy milyen jól és milyen nagy hangterjedelemben bírt énekelni, nem ízlés kérdése. Én sem szerettem soha, de akkor is elismerem. Ray Charles hangját se szerettem soha,  de akkor is egy zseni volt ő is.