Szerző Téma: A főoldal hírei  (Megtekintve 479035 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re: A főoldal hírei
« Válasz #80 Dátum: 2007. július 29. - 20:07:49 »
David úgy tűnik, egyszerre csak egy bizonyos mennyiséget hajlandó vinni. Ezért gyorsan át is veszi a She-Hulk v2-t, aminek marhára örülök.
A DC-t tuti nem akarják utolérni, az esélytelen. A Batman most tart az igen izgalmas #666-os számnál (nem semmi a története...), a Detective Comics nyolcázharmincvmennyinél, az Action Comics is a nyolcázasok második felében van vhol... még négyszeres tempónál is vagy 6-7 év kellene hozzá. Nem, inkább talán a DC 52-jét irigyelhette meg Quesada, ami azért vicces, mert az új Countdown, ami ugyanazt a heti szisztémát követi, egyre inkább úgy tűnik, nagy bukta lesz, vmi 20e olvasót veszítettek csak az első hónapban és az eladások egyre jobban csökkennek.
Vagy direkt akarnak vmi újat, hogy a nagy zászlóshajó-krakterüknek a konkurenciával ellentétben csakis egy főuniverzumos címe lesz, de az sokkal sűrűbben jelenik meg, mint bármi más. (Viszont akkor nem értem, miért nem álltak be heti egyre, négy részes sztorikkal, a négy gárda elvileg így egy sima régi tempót hozna, csak nem párhuzamosan, hanem egymás után.)

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #81 Dátum: 2007. július 29. - 20:14:33 »
Hát... ez érdekes... phű... minden esetre eredeti ötlet, azt meg kell hagyni... Most az a kérdésem, hogy tulajdonképpen minden csapat külön történet szálat visz, csak ezt mindannyian az Amazing cím alatt teszik? (azaz minden marad a régiben) Vagy együtt visznek EGY történet, ami úgy fog kinézni, mint egy állandó crossoverezés? szvsz az első elég hülyén hangzik... a másodiknak meg csak akkor van értelme, ha olyan über-szuper-király-isten történetet fröccsentenek elénk, amitöl még a mennyezet is repedezni kezd. Ez utóbbiban talán reménykedhetünk, de ha csak 5-ös skálán 4-es erőségü sztorit raknak össze, akkor nagyon hamar láthatjuk majd a Pókcímek visszarendeződését.
Esetleg még az is elképzelhető, hogy ezt a Marvel csak ideiglenes dolognak szánja, amíg levezényel valami pók-univerzum rengető dolgot.

+++

:hehe: Nem tudom kihagyni a kérdést: Mit fog csinálni a Panini ha elér ide a kiadásban??? :hehe:
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #82 Dátum: 2007. július 29. - 20:41:35 »
Szerintem folytonosságban fogják írni a sztorikat. Legalábbis én ezt tudom elképzelni. Egyik gárda írja a történet egyik felét, míg a másik gárda pedig a másik felét. De azért kiváncsi leszek, hogy ez a variáció mennyire fogja visszavetni az eladásokat. Mert gondolom azért voltak olyanok akik például az Amazing-al szemben a Friendly-t részesítette előnybe.

Visznt szerintem a panini terveit biztos nem fogja felborítani. Amilyen messze vagyunk az amerikai kiadásoktól, ez egyáltalán nem zavar be nekünk.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #83 Dátum: 2007. július 29. - 20:57:33 »
Meg fog ugrani az eladása az Amazingnek, ezt előre megmondom neked, azon se csodálkoznék, ha a New Avengers környékére felugrana. A kérdés, hogy úgy marad-e.
(Apropó, ha már eladások, nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy júniusban szívem csücske sorozatom a harmadik helyen végzett 136e eladott példányszámmal... bárcsak így maradna később is... :D)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #84 Dátum: 2007. július 29. - 21:05:50 »
Idézet
Szerintem folytonosságban fogják írni a sztorikat. Legalábbis én ezt tudom elképzelni. Egyik gárda írja a történet egyik felét, míg a másik gárda pedig a másik felét.
áááá...és mi van az írók stílusa közötti különbséggel? ez így orbitális gyenge lenne...hosszú távon sehogy sem működne.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #85 Dátum: 2007. július 29. - 21:10:07 »
Ez is már annyira sokszor volt felemlegetve... na mindegy... olyan lesz ez, mint a klón sztorik. Amíg jó a történet, addig veszik mint a cukrot, de egy rosszabb éránál az egész baromi könnyen összeomolhat. Amíg a történet lebilincselő, addig nem probléma a stílusok különbsége sem.
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #86 Dátum: 2007. július 29. - 21:12:00 »
Nem tudom, én azért megéreztem a klón sagában is, hogyha nem DeMatteis írta a részt....és nem is tetszett annyira. Meg ha nem beszélik meg az egészet, akkor az is előfordulhat, hogy az egyik író elkezd egy jó dolgot, erre a másik elrontja. Szerintem ez a módszer ki van zárva..nem mennénke abba bele, hogy az írásukat máshogy folytassák, mint ahogy ők akarták.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #87 Dátum: 2007. július 29. - 21:25:54 »
Gondolom azért csak lesz annyi eszük a Marvelnél, hogy lesz hetente legalább egy értekezlet az íróknak, hogy összehangolják a dolgokat. Én legalábbis biztos kötelezném őket erre.

Apropó, talgaby. Hol lehet megnézni az eladásokat a Marvel képregényeknél?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #88 Dátum: 2007. július 29. - 21:34:18 »
Ha a guglit megkérdezed a "comic sales"-ről, kiadja, de én az IC v2-ről nézem például, itt egy link hozzá: LINK
(Én imádom nézegetni, marha érdekes dolgok vannak benne...)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #89 Dátum: 2007. július 29. - 21:52:49 »
Köszi. Tényleg nagyon jó ez a link. soha nem gondoltam volna, hogy a Dark Tower ennyire jól szerepel az eladásokban. Bár ez várható volt egy Staphen King műtől. Azt persze gondoltam, hogy a World War Hulk valahol az élmezőnyben van, de azt nem, hogy az első helyen. :D Persze majd kiváncsi leszek, hogy hogyan fog teljesíteni a továbbiakban.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #90 Dátum: 2007. július 29. - 21:59:36 »
De milyen hihetetlen, hogy sokan csak a cím miatt veszik meg a cuccokat.

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #91 Dátum: 2007. július 29. - 22:19:08 »
Na ha már így szóba kerűlt... a Setét Torony sztorit végig ki fogják adni képregényben? Ki rajzolja? Egy rész hány oldalas? Ki az író vagy maga a mesterek mestere írja át képregényesre a sztorit? Megjelenik magyarul? Ha igen, mikor? Ha nem, miért nem? ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #92 Dátum: 2007. július 29. - 22:26:41 »
Nem kötözködésképp, de ha felmész a marvel honlapjára, ott van minden infó... :roll:
De akkor: A Gunslinger Bornt adják ki, akármit is jelentsen ez. Jelenleg a hatodik résznél tart a sorozat, összesen nyolc lesz. Az írója Stephen King jóváhagyásával Peter David és Robin Furth, javarészt Jae Lee rajzolja. Hivatalosan 48 oldalas részenként, ez a reklámot leszámíta egy 22-26 oldalas képregényt meg 5-8 oldalnyi háttéranyagot rejt. Magyarul nincs tervbe véve tudtommal, ám mivel a Marvel Illustratedtől (ennek az alkiadónak a zászlóshajója a Dark Tower - meg az Anita Blake is) a Delta Vision kiafta a Magician Apprentice-t (Mágus címen), így semmi sem elképzelhetetlen.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #93 Dátum: 2007. július 29. - 22:37:34 »
Nekem úgy tűnt, úgy történik majd, hogy mindegyik csoport ír egy teljes sztorit, amit vagy csak ők rajzolnak meg, vagy közösen a többiekkel- ez a valószínűbb különben. Aztán, mivel írt 3 részt, megvan a 3 havi melója, hátradőlhet. Vagyis elkezdheti írni a következő hármat, hogy mire sorra kerül megint, kész legyen vele.
Nem tudom kihagyni a kérdést: Mit fog csinálni a Panini ha elér ide a kiadásban??? :hehe:
;D Hát, nyilvánvalóan lemarad, mint a borravaló.  :D
Meg fog ugrani az eladása az Amazingnek, ezt előre megmondom neked, azon se csodálkoznék, ha a New Avengers környékére felugrana. A kérdés, hogy úgy marad-e.
Én úgy gondolom csökkenni fog az eladás. Hisz aki eddig csak 1 Pók-címet tudott (vagy akart) venni, általában az Amazinget vette. Ha nincs többre pénze- vagy kedve-, egyszerűen nem tud mihez kezdeni, és lemond róla. Jó esetben áttér az Ultira, mert az csak egy cím...

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #94 Dátum: 2007. július 29. - 22:50:20 »
Idézet
Nem kötözködésképp, de ha felmész a marvel honlapjára, ott van minden infó...
Nem hogy örülnél, hogy van még egy hozzászólásod :lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #95 Dátum: 2007. július 29. - 22:51:29 »
Amúgy én is sokszor vagyok úgy, hogy inkább kérdezek, mert utálok keresgetni. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #96 Dátum: 2007. július 29. - 22:58:27 »
Tc, kaine és pepo mellett már örülhetek, hogy az első háromban benne vagyok, tisztára mint az xfanzine... ;D

Egyébként én nem hiszem, hogy az elején visszaesne, marketing kérdése. Az 52-nél is sokan mondták, hogy hiába egy dolcsival olcsóbb, nem fogják bírni az olvasók, mégis megcsinálta a stabil 100e feletti eladásokat, sokáig csak az a sorozat fogta meg a Marvel szárnyalását. Úgyhogy elvileg egy norméális piacpolitikával röhögve növelhetik is akár a vásárlók számát, a négy nagynevű rajzoló bevonása is ezt sejteti (McNiven vmiért mindig is egy nagyon jó vevőcsalogató volt, szeretik bevetni új sorozatoknál... egyedül azon csodálkozom, hogy a nagy Pók-favorit Dodsonékat nem vetették be, bár lehet, hogy ott várnak második körre...).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #97 Dátum: 2007. július 29. - 23:09:20 »
Megnéztem a 300-as listát, meglepő! Hogy a Spawn a 85 (!) 24000 darabbal, az már nem újdonság. De hogy a Sensational és a Friendly címek 50000 alatt vannak, érthetővé teszi a Marvel ezen lépését. Az Ennises Megtorló 33000-rel viszont nagyon csúnya! Hihetetlen, hogy előrébb van a másik Megtorló képregény. Witchblade-et is alig vesznek már, de hogy a 7000 darabbal megy még a Marvel adventures: Avengers, az nem kicsit fura.
Vicces, hogy a mozifilmek előtt a 20000 példányszám alatti fogyás megszűnést jelentett automatikusan. Most több a reklám benne...
Pókember szereti Mj-t a 199. 6444 darabbal. Póklány tartja a stabil helyét a 19000-rel. Régebben ezért akarták megszűntetni... most kéne visszahozni Captain Marvelt!  8)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #98 Dátum: 2007. július 29. - 23:13:19 »
Khm, nem azért, de fut most egy Captain Marvel-mini...
A Sensational az Other óta ott van, nézz vissza, és az FNSM se volt soha annyira izmos. Az Adventures-ök valójában százanként, de felfelé jönnek, a fajtájukból az X-Men First Class helyzete nagyon jó. A Witchblade a főszereplőváltással sajna visszaesett, bár egyébként se volt túl erős, ám nem is megy lejjebb, a Spawnok után még mindig egy eléggé jó helyen lévő Image-cím, és a Top Cow zászlóshajója (egyébként érdekes, de a First Born jobban ment, mint a Witchblade, a Wizardos cikk jót tett neki).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #99 Dátum: 2007. július 30. - 00:24:45 »
Basszus, te mindent olvasol??  :surp: :surp:
A Witchblade-ben volt szereplőváltás?? Hogyhogy? Mesélj!  :D
Captain Marvel csak akkor érdekel, ha PAD írja és van benne Rick Jones. Most az megy, amikor az eredeti visszatér, nem? Különben az is érdekel.  ;D